View Full Version : Sivasspor - Beşiktaş [27. Hafta]
TR.CaPTaiN
26.Mart.2011, 15:39
http://www.yukleresim.com/images/69176862047781718269.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2011, 17:43
Tayfur Hoca'yla iyi bir başlangıç yaptık,Kayserispor gibi ligin en iyi savunma yapan takımlarından birine karşı 4 gol attık. Bana göre çıkışımız sürecektir,bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum...
kalemci
26.Mart.2011, 22:49
takımın kayseri maçının bi gaz ürünü olmadığını gösterebileceği bir maç hayırlısı olsun :)
Sivasspor çok açık oynuyor Beşiktaş'da Quaresma,Simao falan boş alanları seven oyuncular Beşiktaş farklı kazanacak gibi görünüyor ve Maçta çok gol olur.
anil luque
27.Mart.2011, 20:58
Tayfur Hoca ile Kayseri maçında start alan üstün oyunumuz bu maçta da devam edecektir. Farklı bir skor bekliyorum
Kaka Leite
28.Mart.2011, 16:05
Bence beşiktaş kazanıcaktır tayfur hocayla çıkışa geçtiler yüzler gülüyo bence kazanırlar .
TR.CaPTaiN
31.Mart.2011, 16:11
Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı, Sivasspor maçında forma giyemeyecek!
Siyah beyazlı takımın kaptanı Guti Hernandez, cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak.
Sağ dizinde sakatlığı bulunan İspanyol yıldız, 4 Eylül Stadı'nda maçta riske edilmemek için kadroya alınmadı.
Guti'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda 6 Nisan'da oynanacak olan Gaziantespor maçına yetiştirilmesi tedavisinin yoğun bir şekilde sürdüğü öğrenildi.
Ligtv
LaigLeNoiR
31.Mart.2011, 16:23
Madriddeyken bu kadar sakatlaniyor muydu bu Guti ya?
Madriddeyken bu kadar sakatlaniyor muydu bu Guti ya?
zaten orda çok oynamıyodu genelde yedekten bide takdir edersin ki bizim ligimiz kasaptan geçilmiyo :icon_razz: antrenmanlarda bile kasap kaynıyo :D
besiktas1903
01.Nisan.2011, 02:08
Almeida/Bobo
Simao - Fernandes - Quaresma
Ernst - Aurelio
Ismail - Toraman - Sivok/Ferrari - Ekrem
Cenk
Bu kadro ile cikariz bence.
anil luque
02.Nisan.2011, 13:34
Bana da öyle geliyor. Bu diziliş gayet güzel. Umarım Tayfur hoca Almeida ile başlar. Sivas defansı tam Almeida'nın isteğine göre. Her türlü üstünlük sağlar onlara karşı. Önemli olan kanatlarımızın işlemesi. Göbekte sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Rehavi
02.Nisan.2011, 13:48
Bu kadro ile çıkarız çıkmasına da, şu Ekrem den kurtuluş yok mu arkadaş... Yabancı kontenjanı yüzünden ne kadar çok fırsat buldu bu adam ya...
anil luque
02.Nisan.2011, 14:14
Rıdvan Şimşek hazır hale gelene kadar , yahut daha iyimser olursak eğer [:)] önümüzdeki sezona kadar Ekrem Dağ ile devam edeceğiz..
ozaniel
02.Nisan.2011, 16:22
Bence Ekrem kalsın, hızıyla mücadelesiyle sağ bekte çok sırıtmıyor. Orta saha da
Fernandes---Necip
----------Ernst-----
şeklinde kurulmalı. Aurelio yedek oyuncu olarak kadroda kalmalı.
Night_Mare17
02.Nisan.2011, 16:29
Beşiktaş bu maçıda rahat alacaktır . Quaresma ' dan gol bekliyorum.
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2011, 16:33
Bence Ekrem kalsın, hızıyla mücadelesiyle sağ bekte çok sırıtmıyor. Bence orta saha
Fernandes---Necip
----------Ernst-----
şeklinde kurulmalı. Aurelio yedek oyuncu olarak kadroda kalmalı.
Necip'in cezası var.Maçın Cumartesi 4'te olduğunu unutmuştum.İyi oldu konuyu görüp hatırlamam.
sarianet
02.Nisan.2011, 16:51
ferrari ısınırken skatlandı sivok hazırlanıyor
LaigLeNoiR
02.Nisan.2011, 16:51
SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Sedat, Navratil, Hayrettin, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Pedriel, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
BEŞİKTAŞ: Cenk, Ekrem, İbrahim, Sivok, İsmail, Ernst, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu
sarianet
02.Nisan.2011, 16:54
http://img405.imageshack.us/img405/8486/54214010.jpg
nerazzuri
02.Nisan.2011, 16:59
ernst'in önde başlaması daha doğru olurdu bence. bakalım nasıl maç olacak.
besiktas1903
02.Nisan.2011, 17:03
Bekledigim kadro haydi saldir kartal
besiktas1903
02.Nisan.2011, 17:30
Ah Almeida.. Quaresma güzel oynuyor
Night_Mare17
02.Nisan.2011, 17:38
Maç sıkıcı geçiyor :(
nerazzuri
02.Nisan.2011, 17:46
klasik sivasspor maçı. maçtan çok faul izliyoruz desek yeridir.
kalemci
02.Nisan.2011, 17:48
2.yarı banko gol olur.55-70 arası boboda oyuna dahil olur gibi almeida yerine
LaigLeNoiR
02.Nisan.2011, 17:51
Quaresma, Simao ve Fernandes'e çok sert müdahalede bulunuyorlar. Onlarda karşılık veriyor zaman zaman. Bu 3 oyuncuyla Sivaslıların arası pek yok. Bu maçta kırmızı kart çıkar demedi demeyin.
besiktas1903
02.Nisan.2011, 18:22
Sivok ikinci saridan kirmizi kart yedi ilk sariyi yediginde tahmin etmistim..
anil luque
02.Nisan.2011, 18:29
Ferrari sakat Sivok da atıldı , Antep maçında stopere ben geçerim artık.
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2011, 18:30
Sivassporlu oyuncular maçın başından beri biçtiler bizim oyuncularımızı.Tek bir kart yok.Sivok yapınca çat çat çıkarmasını biliyor ama.Gel de hakemler yetersiz,kötü diye kendini avut.
nerazzuri
02.Nisan.2011, 18:32
Ferrari sakat Sivok da atıldı , Antep maçında stopere ben geçerim artık.
şimdi olduğu gibi büyük ihtimalle aurellio oynar.
bobo,nobre ikilisinden birisi ya da ikisi birden oyuna girebilir. hem seyir zevki açısından hem de beşitaş açısından iyi olabilir.
anil luque
02.Nisan.2011, 18:39
İş ahlakı açısından yetersizler Şemsi kardeşim , yetersiz diyenler haklı! Ama niye bize denk geliyor iddiamızın kalmadığı şu günlerde bile anlamış değilim.
besiktas1903
02.Nisan.2011, 18:49
o yerde yatan oyuncu kimdi faulmu var yoksa?
sarianet
02.Nisan.2011, 18:49
sivas golü atar cihan
kalemci
02.Nisan.2011, 18:50
ekrem yerde yatan niye kalkmadı anlamış değilim..bazı Beşiktaşlı arkadaşlarım karşı çıkacaktır çoğu fikrime ama toroman ferrari sivok ekrem almeida aurelio seneye güle güle dense fernandese teklif yapılmasa iyi olur. ligin 2 devresinin en kötü 2 Bjk lisi q7 ve ernst tayfur gelince düzeldiler böyle devam ederler inşallah.
LaigLeNoiR
02.Nisan.2011, 18:52
Faul falan yok arkadaş.
Ekrem yere düştü kalkamadı Milli maçında yorgunluğuyla sanırım 90 dakika o kanatta yıprandı ileri geri ve son posizyonda ayağa kalkacak mecali kalmadı yerde oturdu durdu ve onun bölgesinden gelen Cihan'da golü attı.
Tebrikler Sivasspor'a.
Ayrıca Fernandes ile fikrimde bugün çok çok kötüydü sezon sonu geri gönderirler umarım.
kalemci
02.Nisan.2011, 18:53
@anıl luque
emin değilim ama kupada sivok oynayabilir diye biliyorum direk kırmızılarda kupadada cezalı duruma düşüyor diye biliyorum ama emin değilim.
besiktas1903
02.Nisan.2011, 18:54
Fernandes Guti'nin ve Aurelio Necip'in yerini dolduramadi.
Cenk gercekten yetenekli kaleci!
anil luque
02.Nisan.2011, 18:56
@kalemci
farketmez oynasa da oynamasa da bize kupayı da aldırmazlar zaten. her sene fifa'nın seçtiği yılın takımını Beşiktaş'a toplasak yine bir cacık olmaz , oldurmazlar.
kalemci
02.Nisan.2011, 18:58
cenk yetenekli bencede ama benim istediğim tarzda bi kaleci değil :) ben cordoba taffarel dida mondragon tarzında kaleci istiyorum eliyle oyunu kurabilen inşallah cenk bu konuda kendini geliştirir Türkiyenin sayılı kalecilerinden biri olarak tarihe geçer :)
Rehavi
02.Nisan.2011, 19:03
Yeter artık vallahi, kan kusturuyorlar insana... Quaresma nın pozisyonuna kart çıkarma faul varken, Sivok un ikinci kartını çıkar... Yakınından bile geçmeyecek pozisyon, kartın... İki maçtan birinde aleyhimize hata... Yazıklar olsun böyle yönetime...
Fernandes e teklif falan götürülmesin, mümkünse yarın geri göndersinler, yerine kirası biten Fink bundan çok daha iyisini oynar...
Ekrem i bir daha sağ beke koymak intihar olur. Yarım günde yerden kalkarsan, zaten eksik olan takım golü yer... Ekrem i bir daha takıma koymak da intihar olur... Kurtulamayacak mıyız bu adamdan...
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2011, 19:11
Necip,ligdeki Trabzonspor maçında oynamak için ikinci sarı karttan kırmızı görüp,kupa maçında cezalı duruma düşmüştü.Yani Sivok Antep maçında yok.Tek kulvarda şampiyonluk iddiamız var.Onda da çok kritik bir maçta stoper sıkıntısı çekeceğiz.Bu sene gerçekten çok şansısız.Maça gelince Quaresma çok iyiydi.Diğer oyuncuların bazıları vasat,bazıları vasatın altındaydı.İlk yarıda Almeida karşı karşıya pozisyonda kalecinin üstüne nişanlamasa maç sonunda farklı bir sonuç olması yüksek ihtimaldi.Tayfur hoca Nobre yerine keşke Nihat'ı alsaydı.Nobre sırf zarar.Maçın sonunda bir pozisyonunu saçma sapan bir hareketle bitirişi var ki,çıldırmamak mümkün değil.Bu adam bir de 2 küsür milyon avro kazanıyor yılda...Kırmızı kart dengemizi çok bozdu.10 kişi kalmasak,maçı lehimize çevirebilirdik.Son dakikada Ekrem pozisyonunu kaybedince golü yedik ve yenildik.Son olarak muhteşem standartıyla harika maç yöneten Bünyamin Gezer'e de tebrikler!
besiktas1903
02.Nisan.2011, 19:13
Fernandes top her ayagina geldiginde sanki neyapacagini bilmiyor gibiydi.. gercektende Fink daha iyi oynardi.
A.FaruK
02.Nisan.2011, 19:15
Kırmızı karta kadar maçta ivme Beşiktaştan yanaydı. Cihan'ın oyuna girmesi ve o kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi. Şans faktörüde Sivasın yanındaydı açıkcası. Sivası tebrik etmek gerek. Ama o kırmızı kart ağır gibi geldi bana yani orda ikinci sarı verilirmiydi bilemiyorum.
besiktas1903
02.Nisan.2011, 19:18
Necip,ligdeki Trabzonspor maçında oynamak için ikinci sarı karttan kırmızı görüp,kupa maçında cezalı duruma düşmüştü.Yani Sivok Antep maçında yok.Tek kulvarda şampiyonluk iddiamız var.Onda da çok kritik bir maçta stoper sıkıntısı çekeceğiz.Bu sene gerçekten çok şansısız.Maça gelince Quaresma çok iyiydi.Diğer oyuncuların bazıları vasat,bazıları vasatın altındaydı.İlk yarıda Almeida karşı karşıya pozisyonda kalecinin üstüne nişanlamasa maç sonunda farklı bir sonuç olması yüksek ihtimaldi.Tayfur hoca Nobre yerine keşke Nihat'ı alsaydı.Nobre sırf zarar.Maçın sonunda bir pozisyonunu saçma sapan bir hareketle bitirişi var ki,çıldırmamak mümkün değil.Bu adam bir de 2 küsür milyon avro kazanıyor yılda...Kırmızı kart dengemizi çok bozdu.10 kişi kalmasak,maçı lehimize çevirebilirdik.Son dakikada Ekrem pozisyonunu kaybedince golü yedik ve yenildik.Son olarak muhteşem standartıyla harika maç yöneten Bünyamin Gezer'e de tebrikler!
Aynen Nobre benide o pozisyonda cildirtdi cok gereksiz bir oyuncu. Bilmiyorum fark ettinizmi orta sahada Necip ve Ernst oynarsa cok daha iyi oynuyoruz. Ilk yari Aurelio sakatlandikdan sonra Ernst ve Necip ile daha iyi oynuyorduk.
Rehavi
02.Nisan.2011, 19:21
Fernandes top her ayagina geldiginde sanki neyapacagini bilmiyor gibiydi.. gercektende Fink daha iyi oynardi.
Geldiğinden beri ne etliye ne sütlüye karışmadı, kritik maçlarda da oynadı ama hiç bir zaman etkili bir oyun ortaya koyamadı. Bu kadar haftadır takıma birşey veremeyen, bu maçta da hırssız ruhsuz bir performans ortaya koyan adamla hiç işimiz olmamalı. Necip kesinlikle çok daha iyi oynuyor, yedekleri de Fink olmalı...
besiktas1903
02.Nisan.2011, 19:25
Geldiğinden beri ne etliye ne sütlüye karışmadı, kritik maçlarda da oynadı ama hiç bir zaman etkili bir oyun ortaya koyamadı. Bu kadar haftadır takıma birşey veremeyen, bu maçta da hırssız ruhsuz bir performans ortaya koyan adamla hiç işimiz olmamalı. Necip kesinlikle çok daha iyi oynuyor, yedekleri de Fink olmalı...
Önceki maclarda defansif yönden eksik kaldigini görmüstük bu mac'da Guti'nin yerinde oynadi ve ofans anlaminda'da hic katki saglamadi.
RasAnt
02.Nisan.2011, 19:52
Tebrikler Yiğidolar
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Nisan.2011, 19:55
Tebrikler Sivasspor. Cihan oyuna girdi ve maçın kaderini değiştirdi adeta.
CeNTeR_TR
02.Nisan.2011, 20:00
Vay Be Sivas'a bak Beşiktaşı yenmiş .. Şaşırdım açıkçası maçı izlemedim onun için yorum yapamayacağım ama Tebrikler Sivasspor.
Komedyen
02.Nisan.2011, 20:04
Quaresma iki kişinin arasından geçerken durduruldu. Üstelik faul yapılmasa kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Sivok'a o iki kartı gösteren hakem, o pozisyona sarı kart bile göstermedi ya ne diyeyim artık ben.
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2011, 20:07
Şimdi Sivok'un kırmızı kart gördüğü videoyu tekrar seyrettim.70.dakikaya kadar bütün takdir haklarını Sivasspor'lu oyuncuları atmamaktan yana kullanan Bünyamin Gezer,hangi niyetle Sivok'a anında kart çıkarmaya karar verdi acaba? Maçın kaderini etkileyecek bir karar,bu kadar kolay,hemde benzerlere aynı uygulamayı yapmamışken nasıl verilir anlamak mümkün değil.
titates1
05.Nisan.2011, 16:08
Ben hakemlerde art niyet aramam böyle maçlarda sadece hakemlerimizin yetersizliğine bağlıyorum bunu , bizim maçta da yetersizliğinden kaynaklanan pozisyonlar olmuş herkese oluyor yani.oraya yorum yazmadım izleyemedim çünkü maçı , bu maç için ise izlemeden yapabilirim çünkü beşiktaş ligde hiçbir iddiası olmayan bir takım bir galatasarayla bile arasındaki puan farkı çok az onların durumuna bile düşebilecek zamanı var , kimsenin art niyetle beşiktaş maçı yöneteceğini düşünmüyorum.