Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tayfur Hoca'yla iyi bir başlangıç yaptık,Kayserispor gibi ligin en iyi savunma yapan takımlarından birine karşı 4 gol attık. Bana göre çıkışımız sürecektir,bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum...
takımın kayseri maçının bi gaz ürünü olmadığını gösterebileceği bir maç hayırlısı olsun![]()
eto'o bitmiş.
Sivasspor çok açık oynuyor Beşiktaş'da Quaresma,Simao falan boş alanları seven oyuncular Beşiktaş farklı kazanacak gibi görünüyor ve Maçta çok gol olur.
Tayfur Hoca ile Kayseri maçında start alan üstün oyunumuz bu maçta da devam edecektir. Farklı bir skor bekliyorum
Bence beşiktaş kazanıcaktır tayfur hocayla çıkışa geçtiler yüzler gülüyo bence kazanırlar .
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı, Sivasspor maçında forma giyemeyecek!
Siyah beyazlı takımın kaptanı Guti Hernandez, cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak.
Sağ dizinde sakatlığı bulunan İspanyol yıldız, 4 Eylül Stadı'nda maçta riske edilmemek için kadroya alınmadı.
Guti'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda 6 Nisan'da oynanacak olan Gaziantespor maçına yetiştirilmesi tedavisinin yoğun bir şekilde sürdüğü öğrenildi.
Ligtv
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Madriddeyken bu kadar sakatlaniyor muydu bu Guti ya?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Almeida/Bobo
Simao - Fernandes - Quaresma
Ernst - Aurelio
Ismail - Toraman - Sivok/Ferrari - Ekrem
Cenk
Bu kadro ile cikariz bence.
Bana da öyle geliyor. Bu diziliş gayet güzel. Umarım Tayfur hoca Almeida ile başlar. Sivas defansı tam Almeida'nın isteğine göre. Her türlü üstünlük sağlar onlara karşı. Önemli olan kanatlarımızın işlemesi. Göbekte sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Bu kadro ile çıkarız çıkmasına da, şu Ekrem den kurtuluş yok mu arkadaş... Yabancı kontenjanı yüzünden ne kadar çok fırsat buldu bu adam ya...
Rıdvan Şimşek hazır hale gelene kadar , yahut daha iyimser olursak eğer [] önümüzdeki sezona kadar Ekrem Dağ ile devam edeceğiz..
Bence Ekrem kalsın, hızıyla mücadelesiyle sağ bekte çok sırıtmıyor. Orta saha da
Fernandes---Necip
----------Ernst-----
şeklinde kurulmalı. Aurelio yedek oyuncu olarak kadroda kalmalı.
Last edited by ozaniel : 02.Nisan.2011 at 16:33
Beşiktaş bu maçıda rahat alacaktır . Quaresma ' dan gol bekliyorum.
SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Sedat, Navratil, Hayrettin, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Pedriel, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
BEŞİKTAŞ: Cenk, Ekrem, İbrahim, Sivok, İsmail, Ernst, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu
ernst'in önde başlaması daha doğru olurdu bence. bakalım nasıl maç olacak.
Bekledigim kadro haydi saldir kartal
Ah Almeida.. Quaresma güzel oynuyor
Maç sıkıcı geçiyor![]()
klasik sivasspor maçı. maçtan çok faul izliyoruz desek yeridir.
2.yarı banko gol olur.55-70 arası boboda oyuna dahil olur gibi almeida yerine
eto'o bitmiş.
Quaresma, Simao ve Fernandes'e çok sert müdahalede bulunuyorlar. Onlarda karşılık veriyor zaman zaman. Bu 3 oyuncuyla Sivaslıların arası pek yok. Bu maçta kırmızı kart çıkar demedi demeyin.
Sivok ikinci saridan kirmizi kart yedi ilk sariyi yediginde tahmin etmistim..
Ferrari sakat Sivok da atıldı , Antep maçında stopere ben geçerim artık.
Sivassporlu oyuncular maçın başından beri biçtiler bizim oyuncularımızı.Tek bir kart yok.Sivok yapınca çat çat çıkarmasını biliyor ama.Gel de hakemler yetersiz,kötü diye kendini avut.
So what?
Saike