Printable View
Scolari'nin yardımcıları Melo ve Telles'i izlemeye geliyorsa neler neler olur bu maçta Melo deli oynarsa yine 3-4 atabiliriz. Arena'da bundan sonra farklı galibiyetler için inancım var ama deplasmanda yine işler eskisine dönebilir.
Galatasaray bu maçı rahat kazanacıktır diye düşünüyorum. Puan kaybı Antalya, Konya gibi ekipler karşısında olur diye düşünüyorum.
Rahat kazanıp , Fenerbahçe'yi baskı içine alalım ..
Eskişehir deplasmanı bizim için her zaman zor olmuştur.2 takım arasında ki son 4 maçın 3 tanesi 0-0, 1 tanesi ise 1-1 bitti.Kolay kolay deplasmanda gol atamıyoruz Es Es e.Geçen hafta kazandığımız maçın moraliyle bu maça farklı çıkacağımızı düşünüyorum.İlk tahminim kazanacağımız yönünde fakat bu hiçte kolay olmayacaktır.Berebere kalırsak ta çok şaşırmam açıkçası.
Galibiyet tabi ki çok önemli ancak ben iyi oyun istiyorum.Uğraşsınlar ki,sezon sonunda ''denedik'' diyebilsinler.
Yürüyedur Galatasarayım !
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Zemin iyi olursa pek zorlanmayız. Eskişehir'de sakat oyuncular var. 3-0 gibi net bi skor bekliyorum ben. Biz bu maçı kazanırız, fener puan kaybeder bizde antep maçındaki puan kaybına ağlarız kesin :D
Daum gibi Ertuğrul hoca da taktiksel hata yapmazsa -zorlu bir maç olsa da- Galatasaray bir adım önde
EsEs bu macta dayanamaz, GS evindeki hicbir macta galibiyetten uzak oynamadi. puan kaybettigi maclarda bile sayisiz gol kacirmisti. bu maci da rahat, 3-0 gibi bir skorla kazanirlar. ayrica EsEste transferle ayrilan veysel sari ve sakatlanan diego gibi onemli eksiklikler var. ndiaye gibi bir baska gucunu de kaybettiler. kesin favori GS, handikap garanti gibi.
İçeride kazanıyoruz Mancini ile, elbet bu seri bozulacak ama umarım bu maç ile bozulmaz. Drogba önemli eksik. Çünkü yerine oynayacak oyuncu Umut ve çok formsuz. Gerçi Mancini bizleri ve rakibi şaşırtmaya bayılıyor, kadro tahmini yapmak zor. Sakatlık olmayan, güzel bir maç olur umarım, 4 maçtır gol yemiyoruz, yine gol yemeden kazansak harika olur.
Eskişehirspor da inşallah Bursaspor gibi açık ve saldıran bir futbol oynar :D
daum cok tilki ama mancini ondan da tilkiymis. daum zannetti ki 3-5-2 cikarlar yine ben de 4-2-4 le tehlikeli olurum. mancini de hemen mac icinde 4-3-3 e donerek daumu bertaraf etti. eskisehirden boyle bir surpriz beklemiyorum ben, her zamanki gibi kontrollu ve pas oyununu tercih ederler. ama bu yine de sonucu degistirmez, gs farkli kazanir.
Muslera Eboue Semih Burdisso Telles Ceyhun Selçuk Melo Hajrovic Emre Burak
Emre, Hajrovic 2'lisinden biri yerine Umut da oynayabilir. Burdisso yerine Salih oynayabilir.
Sneijder'i niye kestin manyak mısın :D bence burdisso veya eboue oynamayacak.
Oğuzhan'ın düşündüğü kadronun çıkması çok olası, Hajrovic - Umut değişikliği olabilir gibi. Veysel'in de 18'de olacağını düşünüyorum. Burak Yılmaz gol kaçırma haklarını Bursaspor maçında kullanmıştır umarım, Drogba yokken hücumda Bursaspor maçı kadar etken olmamızı beklemiyorum, bulduğumuzu atmamız şart.
Rakipte en çok dikkat edilmesi gereken isim Erkan Zengin. Mancini ve ekibi genel olarak rakip analizi açısından başarılı, yine gereken önlemleri alırlar herhalde.
hattrick geliyo desene :schaf:
http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=38
:D
umarim kazaniriz guzel bir oyun bekliyorum yine , ama fark beklemiyorum 2-0 tahminim
kadroya gelirsek bende cihanin kadrodan dusunuyorum belki eboue yerine sabri oynar yada telles yerine sabri.
Özgür yine totem yapıyor anlaşılan.
6-0'ın üstüne kadroyu pek bozacağını sanmıyorum. Bence geçen haftaki kadro çıkar, belki Sabri yerine Telles, bir de Drogba yerine Umut veya Hajrovic oynayabilir.
Öncelikle bu söylediklerim sana değil abi genel olarak söylüyorum.
Sol bekte Telles gibi orjin bir sol bek oyuncusu oynaya biliyorken istikrarı olmayan sağ bek oyuncusunu oynatmak pek akıl karı değil,üstüne üstlük bu oyuncu Sabri ise mümkün değil :D Belki falan değil yani,Telles varken Telles oynar bence.
Kısacası,artık o bölge Telles'in bölgesidir,alternatif olarak Sabri oynar, -ki sağ bekte oynadığından daha iyi oynuyor- Hakan ise zorunda olmadıkça sol bek oynamaz artık,pas dağıtan stoper görevi görüyor şimdilik.
Umut mümkünse 18'e alınmasın. Ceyhun'un yerinde Veysel oynayabilir.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum da bu bir kural gibi bir şeydir futbolda; "Kazanan takım bozulmaz" kolay kolay. Hele hele şaşaalı bir şekilde kazanan takım hiç bozulmaz. Teknik direktör için büyük bir risktir çünkü kaybedersen "kazanan (veya harika oynayan) takımı bozdu, ondan kaybetti" denir.
Sabri harika oynadı diyor herkes, ben özeti izledim sadece. Sabri o kadar iyi oynadıysa ve sen ertesi hafta onu kesersen oyuncu "ağzımla kuş tutsam ilk 11'e giremem demek ki" diye düşünür. Oyuncuyu kaybedersin. Yoksa ben de Telles'in bir an önce oynamasını istiyorum.
FB'de Sow'u hatırlamıyor musun ilk 11'e giremiyordu aynı sebepten, düşün Sow gibi bir oyuncu... Doğrusunu yaptı bence o dönem Ersun Yanal, diğer oyuncuların (Sow yerine oynayan) saygısını kazandı ve o oyuncular "hoca hakedene formayı veriyor" diye düşündüler o sayede.
Ha dediğin gibi Sabri konusu daha farklı, orjinal bölgesi olmadığı için ve geçen hafta mecburiyetten o bölgede oynatıldığı için. Bakalım ne yapacak Mancini :)
Eskişehir Fenerbahçeye karşı kazanıp iyi bir hava yakaladı, eğer Galatasaray bu maçı ciddiye alırsa Bursaspor maçı gibi olabilir sonu
Tribünler çok dolu olacak. Bilet bulamıyorum :uzgun: