Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

16 84.21%
  • Berabere biter

1 5.26%
  • Eskişehirspor kazanır

2 10.53%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray - Eskişehirspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Scolari'nin yardımcıları Melo ve Telles'i izlemeye geliyorsa neler neler olur bu maçta Melo deli oynarsa yine 3-4 atabiliriz. Arena'da bundan sonra farklı galibiyetler için inancım var ama deplasmanda yine işler eskisine dönebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray bu maçı rahat kazanacıktır diye düşünüyorum. Puan kaybı Antalya, Konya gibi ekipler karşısında olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Rahat kazanıp , Fenerbahçe'yi baskı içine alalım ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eskişehir deplasmanı bizim için her zaman zor olmuştur.2 takım arasında ki son 4 maçın 3 tanesi 0-0, 1 tanesi ise 1-1 bitti.Kolay kolay deplasmanda gol atamıyoruz Es Es e.Geçen hafta kazandığımız maçın moraliyle bu maça farklı çıkacağımızı düşünüyorum.İlk tahminim kazanacağımız yönünde fakat bu hiçte kolay olmayacaktır.Berebere kalırsak ta çok şaşırmam açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Eskişehir deplasmanı bizim için her zaman zor olmuştur.2 takım arasında ki son 4 maçın 3 tanesi 0-0, 1 tanesi ise 1-1 bitti.Kolay kolay deplasmanda gol atamıyoruz Es Es e.Geçen hafta kazandığımız maçın moraliyle bu maça farklı çıkacağımızı düşünüyorum.İlk tahminim kazanacağımız yönünde fakat bu hiçte kolay olmayacaktır.Berebere kalırsak ta çok şaşırmam açıkçası.
    Maç Tt arenada

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Maç Tt arenada
    Bu hafta içerde oynadık diye deplasman sanıyorum ben Tamam ozaman kazanırız

Bu arada ekleyelim kart cezası nedeniyle Drogba oynamayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galibiyet tabi ki çok önemli ancak ben iyi oyun istiyorum.Uğraşsınlar ki,sezon sonunda ''denedik'' diyebilsinler.

Yürüyedur Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Zemin iyi olursa pek zorlanmayız. Eskişehir'de sakat oyuncular var. 3-0 gibi net bi skor bekliyorum ben. Biz bu maçı kazanırız, fener puan kaybeder bizde antep maçındaki puan kaybına ağlarız kesin

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Daum gibi Ertuğrul hoca da taktiksel hata yapmazsa -zorlu bir maç olsa da- Galatasaray bir adım önde

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

EsEs bu macta dayanamaz, GS evindeki hicbir macta galibiyetten uzak oynamadi. puan kaybettigi maclarda bile sayisiz gol kacirmisti. bu maci da rahat, 3-0 gibi bir skorla kazanirlar. ayrica EsEste transferle ayrilan veysel sari ve sakatlanan diego gibi onemli eksiklikler var. ndiaye gibi bir baska gucunu de kaybettiler. kesin favori GS, handikap garanti gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İçeride kazanıyoruz Mancini ile, elbet bu seri bozulacak ama umarım bu maç ile bozulmaz. Drogba önemli eksik. Çünkü yerine oynayacak oyuncu Umut ve çok formsuz. Gerçi Mancini bizleri ve rakibi şaşırtmaya bayılıyor, kadro tahmini yapmak zor. Sakatlık olmayan, güzel bir maç olur umarım, 4 maçtır gol yemiyoruz, yine gol yemeden kazansak harika olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eskişehirspor da inşallah Bursaspor gibi açık ve saldıran bir futbol oynar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Eskişehirspor da inşallah Bursaspor gibi açık ve saldıran bir futbol oynar
    daum cok tilki ama mancini ondan da tilkiymis. daum zannetti ki 3-5-2 cikarlar yine ben de 4-2-4 le tehlikeli olurum. mancini de hemen mac icinde 4-3-3 e donerek daumu bertaraf etti. eskisehirden boyle bir surpriz beklemiyorum ben, her zamanki gibi kontrollu ve pas oyununu tercih ederler. ama bu yine de sonucu degistirmez, gs farkli kazanir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera Eboue Semih Burdisso Telles Ceyhun Selçuk Melo Hajrovic Emre Burak

Emre, Hajrovic 2'lisinden biri yerine Umut da oynayabilir. Burdisso yerine Salih oynayabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder'i niye kestin manyak mısın bence burdisso veya eboue oynamayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lokum lokum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder'i niye kestin manyak mısın bence burdisso veya eboue oynamayacak.
    Unuttum ben Sneijder'i ya O kadar düşündüm bi de kim eksik diye
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oğuzhan'ın düşündüğü kadronun çıkması çok olası, Hajrovic - Umut değişikliği olabilir gibi. Veysel'in de 18'de olacağını düşünüyorum. Burak Yılmaz gol kaçırma haklarını Bursaspor maçında kullanmıştır umarım, Drogba yokken hücumda Bursaspor maçı kadar etken olmamızı beklemiyorum, bulduğumuzu atmamız şart.

Rakipte en çok dikkat edilmesi gereken isim Erkan Zengin. Mancini ve ekibi genel olarak rakip analizi açısından başarılı, yine gereken önlemleri alırlar herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Lokum lokum.
    Bence de çok tatlı tam beklediğim kadro Burdisso takıma nasıl adapte olacak bilmiyorum bu formasyon eger başarılı olmaya devam ederse

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence de çok tatlı tam beklediğim kadro Burdisso takıma nasıl adapte olacak bilmiyorum bu formasyon eger başarılı olmaya devam ederse
    Sağ bekte yerli bir oyuncu oynadığı zaman stopere Burdisso geçer

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Unuttum ben Sneijder'i ya O kadar düşündüm bi de kim eksik diye
    hattrick geliyo desene

http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=38

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim kazaniriz guzel bir oyun bekliyorum yine , ama fark beklemiyorum 2-0 tahminim

kadroya gelirsek bende cihanin kadrodan dusunuyorum belki eboue yerine sabri oynar yada telles yerine sabri.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Özgür yine totem yapıyor anlaşılan.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

6-0'ın üstüne kadroyu pek bozacağını sanmıyorum. Bence geçen haftaki kadro çıkar, belki Sabri yerine Telles, bir de Drogba yerine Umut veya Hajrovic oynayabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    6-0'ın üstüne kadroyu pek bozacağını sanmıyorum. Bence geçen haftaki kadro çıkar, belki Sabri yerine Telles, bir de Drogba yerine Umut veya Hajrovic oynayabilir.
    Öncelikle bu söylediklerim sana değil abi genel olarak söylüyorum.

Sol bekte Telles gibi orjin bir sol bek oyuncusu oynaya biliyorken istikrarı olmayan sağ bek oyuncusunu oynatmak pek akıl karı değil,üstüne üstlük bu oyuncu Sabri ise mümkün değil Belki falan değil yani,Telles varken Telles oynar bence.

Kısacası,artık o bölge Telles'in bölgesidir,alternatif olarak Sabri oynar, -ki sağ bekte oynadığından daha iyi oynuyor- Hakan ise zorunda olmadıkça sol bek oynamaz artık,pas dağıtan stoper görevi görüyor şimdilik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umut mümkünse 18'e alınmasın. Ceyhun'un yerinde Veysel oynayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öncelikle bu söylediklerim sana değil abi genel olarak söylüyorum.

Sol bekte Telles gibi orjin bir sol bek oyuncusu oynaya biliyorken istikrarı olmayan sağ bek oyuncusunu oynatmak pek akıl karı değil,üstüne üstlük bu oyuncu Sabri ise mümkün değil Belki falan değil yani,Telles varken Telles oynar bence.

Kısacası,artık o bölge Telles'in bölgesidir,alternatif olarak Sabri oynar, -ki sağ bekte oynadığından daha iyi oynuyor- Hakan ise zorunda olmadıkça sol bek oynamaz artık,pas dağıtan stoper görevi görüyor şimdilik.
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum da bu bir kural gibi bir şeydir futbolda; "Kazanan takım bozulmaz" kolay kolay. Hele hele şaşaalı bir şekilde kazanan takım hiç bozulmaz. Teknik direktör için büyük bir risktir çünkü kaybedersen "kazanan (veya harika oynayan) takımı bozdu, ondan kaybetti" denir.

Sabri harika oynadı diyor herkes, ben özeti izledim sadece. Sabri o kadar iyi oynadıysa ve sen ertesi hafta onu kesersen oyuncu "ağzımla kuş tutsam ilk 11'e giremem demek ki" diye düşünür. Oyuncuyu kaybedersin. Yoksa ben de Telles'in bir an önce oynamasını istiyorum.

FB'de Sow'u hatırlamıyor musun ilk 11'e giremiyordu aynı sebepten, düşün Sow gibi bir oyuncu... Doğrusunu yaptı bence o dönem Ersun Yanal, diğer oyuncuların (Sow yerine oynayan) saygısını kazandı ve o oyuncular "hoca hakedene formayı veriyor" diye düşündüler o sayede.

Ha dediğin gibi Sabri konusu daha farklı, orjinal bölgesi olmadığı için ve geçen hafta mecburiyetten o bölgede oynatıldığı için. Bakalım ne yapacak Mancini
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    London

Eskişehir Fenerbahçeye karşı kazanıp iyi bir hava yakaladı, eğer Galatasaray bu maçı ciddiye alırsa Bursaspor maçı gibi olabilir sonu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler çok dolu olacak. Bilet bulamıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri