FM 2007 Oyuncu Tartışma, Soru-Cevap ve Sohbet
Football Manager'a yeni başlamış arkadaşlar, oyuncular hakkında bazı kritik sorular sorabiliyorlar, işte bu sorular, cevaplar, bir oyuncuyu denemişsek onun hakkında düşünceler buraya yazılacaktır.
NOT: Konu kapsamında olan fakat ayrı konu açarak sorulan sorular Gereksiz Mesaj Alanı'na yollanacaktır.
Gereksiz geyikler yapmak, sadece teşekkür etmek yasaktır.
Nasıl favori oyuncumuz olabilir?
Evet arkadaşlar ben bir türlü beceremedim, yapmadım övgü kalmadı adamlara ama bir türlü benim favori oyuncum olmuyor... Acaba oyunda böyle bişeymi yok yoksa benmi yapamıyom bunla ilgili bilgisi olan arakadaşlar varmı...
yabancı pasaportlu turkler
arkadaslar yabancı pasaportlu turk futfolcuların ısımlerını bılen yazssın lutfen sımdıden tesekkur ederım ve konuyu yalnıs yere actıysam ozur dılerım ıyı paylasımlar
karşı takımların kalecisi hep coşuyo!
arkadaşlar yaa beşiktaşla bir çok maçta bi dolu pozisyon buluyorum kaleciyle karşı karşıya ancak karşı takım kalecileri bana patlıyo resmen şu son vuruşlar için özel bişi yapmak gereklimidir bojan bobo yada gökhan ünal oynuyo arkalarındada vela var. ve forvetlerim ortalama ratingi 7 bile zor oluyo özellikle bobo çok etkisiz kaç sezon oynadım 15 gole zor geliyo bi sezonda..