1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: FM 2007 Oyuncu Tartışma, Soru-Cevap ve Sohbet

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mayazb View Post
    Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,oyuna yeni başladım,yoğun istek üzerine Millanı transfer ettim fakat resmi maçlarda oynatamıyorum,genç kontratına sahip gibisinden bişiler yazıyor nasıl hallederim bunu,bide Millan aldığıma değecek kadar iyi birisi midir bunu merak ediyorum
    Bide kiraya verdiim yabancılar hala yabancı hakkımı dolduruyor buda garip..
    Oyuncu ile Tam Zamanlı kontrat imzalayın. İyi oyuncudur kendisi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Oyuncu ile Tam Zamanlı kontrat imzalayın. İyi oyuncudur kendisi.
    Zaten tam zamanli imzaladim..
    Maclardan once sol tarafinde secilemez diye birsey cikiyor uzerine fareyi getirdiimde oyuncu genc kontrata sahip diyor ama sozlesmemi tam zamanli yapmistim ben..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mayazb View Post
    Zaten tam zamanli imzaladim..
    Maclardan once sol tarafinde secilemez diye birsey cikiyor uzerine fareyi getirdiimde oyuncu genc kontrata sahip diyor ama sozlesmemi tam zamanli yapmistim ben..
    Belki de İtalya liginde 17 yaş altı futbolcuların as takım maçlarına çıkması yasaktır, ancak tam bilemiyorum yine de...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Belki de İtalya liginde 17 yaş altı futbolcuların as takım maçlarına çıkması yasaktır, ancak tam bilemiyorum yine de...
    Italya ligi mi

Cevap icin tesekkurler ama acikcasi italya nerden cikti anlayamadim

Mesaj Yetkileri