-
EFS 1956-2007 Değerlendirmesi[Takımlar Sıralaması]
Buda site:http://www.european-football-statistics.co.uk/atec.htm
yukarda period All time tıklayarak zamanların en iyi takımlarına bakabilirsiniz.....
-
-
Köln v Leeds nerde yahu...:)
-
gurur duydum yahu böyle bir takımın taraftarı olmaktan...
-
Siteye girip daha iyi inceleyebilirsiniz........Ciddi bir sıralama çünkü sallama degıl....Okuyun bilgileri..
-
Gurur verici bir tablo :)
-
-
İnşaLLah Eski GunLerımıze Donup Daa YukarıLara Cıkıcaz
KöLn v Borussia Mönchengladbach Bzm Onumuzde Ama Şimdi 2. LiqdeLer
-
Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi daha yukarlarda görmek dileğiyle:)
-
Dukla Prigram kim yahu:) adını ilk defa duyuyorum fm'de bile görmedim..
-
Quote:
Originally Posted by
Atakan38
İnşaLLah Eski GunLerımıze Donup Daa YukarıLara Cıkıcaz
KöLn v Borussia Mönchengladbach Bzm Onumuzde Ama Şimdi 2. LiqdeLer
Bence daha aşağılara inebilirsiniz.Arkanızda olan takımlar Chelsea,Sevilla,Tottenham..... gibi sizi geçmesi muhtemel takımlar var:)
-
Arkadaslar bence bu siteyi inceleyin baya istatistikler var.......Liglerin falanda var..
-
bence biraz yalan chelsea'yi geçmemiz imkansız sevillayı da
-
siteye gir bilgileri oku yani neye göre sıralama yaptıkları yazıyor.......İncelersen görürsün...
sıralamalar yukardada var yıllara göre puan vermısler.Mesela 80 li yıllarda aldıgı puanlar basarıları 90 yıllarda yaptıgı basarılar puanlar ve basarılar onların toplamları incelersen görürsün...
-
Quote:
Originally Posted by
onur1990
bence biraz yalan chelsea'yi geçmemiz imkansız sevillayı da
Dikkat edersen 1956-2007 yılları arası baz alınmış.Sevilla'yı 2 sene önce duydunmu hiç...Chelsea 40 yıl şampiyon olamadı....Önde olmamız gayet normal...
-
Samet kardes bosver ben neye göre yaptıklarını yazdım özellikle siteye girin bakın 60 yılda biz 17 puan toplamısız 00 li yıllarda 94 puan
-
Gururluyum, çünkü Galatasaray'lıyım..
-
5 yıl sonra herkesin yeri değişir..
-
Real Madrid ve Juventus'ta liderlik koltuğundalar..
Türkiye'nin Gururu : GALATASARAY
Fazla söze gerek yok..
:icon_cool:
-
Türkiye ye Avrupa Kupası kazandırmış Galatasaray o yüzden laf edilmemesi gerekir...
-
Galatasaray`li olmaktan cok gururluyum (: Eeee bosuna bize Avrupa Fatihi dememisler (:
-
Quote:
Originally Posted by
TobiAslan
Gururlıyım, çünkü Galatasaray'lıyım..
Quote:
Originally Posted by
TobiAslan
Real Madrid ve Juventus'ta liderlik koltuğundalar..
Türkiye'nin Gururu : GALATASARAY
Fazla söze gerek yok..
:icon_cool:
3. defa da yazmazsan daha iyi olur. Tamam gururlusunuz ama bunu belirtirken amacınız rakip takıma da dokundurmak. Hayır yok demeyin, burada çoğunuz hakkında belli fikirlerimiz var...
56'dan beri yapıldığı için ilginç takımlar da üst sıralarda. Temennimiz ilk 100'de daha fazla Türk takımının olması. Ama pek yakın gelecekte bu mümkün görünmüyor...
-
Arkadaslar siteye girin inceleyin 2007 yılı 2006 yılı sıralamlar hep var:)
-
Quote:
Originally Posted by
Sekopej
3. defa da yazmazsan daha iyi olur. Tamam gururlusunuz ama bunu belirtirken amacınız rakip takıma da dokundurmak. Hayır yok demeyin, burada çoğunuz hakkında belli fikirlerimiz var...
56'dan beri yapıldığı için ilginç takımlar da üst sıralarda. Temennimiz ilk 100'de daha fazla Türk takımının olması. Ama pek yakın gelecekte bu mümkün görünmüyor...
Bu olay gerçek değil mi?
Kaynağı ve belgeleri var.Ona göre konuşuyorum..
-
Quote:
Originally Posted by
Emurafu
sıralamalar yukardada var yıllara göre puan vermısler.Mesela 80 li yıllarda aldıgı puanlar basarıları 90 yıllarda yaptıgı basarılar puanlar ve basarılar onların toplamları incelersen görürsün...
Ozaman bu tablo bir anlam ifade etmiyor.
-
Quote:
Originally Posted by
TobiAslan
Bu olay gerçek değil mi?
Kaynağı ve belgeleri var.Ona göre konuşuyorum..
Gerçek değil, kaynağa ve belgelere göre konuşmuyorsun, gururlanma dedim mi?
Sadece bu gururu yaşarken dikkat edin, bunu rakip takımı kıştırtacak şekilde değil yakışan şekilde yaparsanız daha iyi olur diyorum.
Galatasaray'ın başarılarını kimse inkar edemez, avrupada da en başarılı Türk takımı Galatasaray'dır. İtirazı olan?
-
Quote:
Originally Posted by
Omerdinho
Son 5 yılda Avrupa'da en başarılı Türk takımı Fenerbahçe imiş derken neye göre konuşuluyor o zaman?
-
Quote:
Originally Posted by
Omerdinho
Sen en iyisi iyii incele en fazlka puanı 00 lı yıllarda almısız ya siteye girin inceleyin.......Adamlar cok güzel ayrıntılı sekılde acıklamıslar mesela 80 li yıllarda topladıgı puanlar ve basarılar sonra toplamları aldıgı kupalar..Avrupadakı maclara bakılmıs daha ne olsun neye bakılcak.....
-
Quote:
Originally Posted by
TobiAslan
Son 5 yılda Avrupa'da en başarılı Türk takımı Fenerbahçe imiş derken neye göre konuşuluyor o zaman?
Avrupa kupalarinda alinan sonuclara göre konusuluyor , fakat bu tablo son 20 yili iceriyor galiba, benim icin bir anlam ifade etmiyor, ben uefa'nin 5 yilda bir yenilenen tablosuna bakarim.
-
Quote:
Originally Posted by
Omerdinho
Avrupa kupalarinda alinan sonuclara göre konusuluyor , fakat bu tablo son 20 yili iceriyor galiba, benim icin bir anlam ifade etmiyor, ben uefa'nin 5 yilda bir yenilenen tablosuna bakarim.
Eğer ilk mesajda belirtilen siteye girip, Türkiye Ligi'ni seçip, son 5 yılın tablosuna bakarsan Fenerbahçe'yi ayrınılarıyla görürsün..:)