Buda site:http://www.european-football-statistics.co.uk/atec.htm
yukarda period All time tıklayarak zamanların en iyi takımlarına bakabilirsiniz.....
Buda site:http://www.european-football-statistics.co.uk/atec.htm
yukarda period All time tıklayarak zamanların en iyi takımlarına bakabilirsiniz.....
Chelsea yi geçmişiz....
Köln v Leeds nerde yahu...![]()
gurur duydum yahu böyle bir takımın taraftarı olmaktan...
I'm back...
Siteye girip daha iyi inceleyebilirsiniz........Ciddi bir sıralama çünkü sallama degıl....Okuyun bilgileri..
Gurur verici bir tablo![]()
Vayyy be!!!
İnşaLLah Eski GunLerımıze Donup Daa YukarıLara Cıkıcaz
KöLn v Borussia Mönchengladbach Bzm Onumuzde Ama Şimdi 2. LiqdeLer
Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi daha yukarlarda görmek dileğiyle![]()
Dukla Prigram kim yahuadını ilk defa duyuyorum fm'de bile görmedim..
Arkadaslar bence bu siteyi inceleyin baya istatistikler var.......Liglerin falanda var..
bence biraz yalan chelsea'yi geçmemiz imkansız sevillayı da
siteye gir bilgileri oku yani neye göre sıralama yaptıkları yazıyor.......İncelersen görürsün...
sıralamalar yukardada var yıllara göre puan vermısler.Mesela 80 li yıllarda aldıgı puanlar basarıları 90 yıllarda yaptıgı basarılar puanlar ve basarılar onların toplamları incelersen görürsün...
Samet kardes bosver ben neye göre yaptıklarını yazdım özellikle siteye girin bakın 60 yılda biz 17 puan toplamısız 00 li yıllarda 94 puan
Gururluyum, çünkü Galatasaray'lıyım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
5 yıl sonra herkesin yeri değişir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Real Madrid ve Juventus'ta liderlik koltuğundalar..
Türkiye'nin Gururu : GALATASARAY
Fazla söze gerek yok..
![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Türkiye ye Avrupa Kupası kazandırmış Galatasaray o yüzden laf edilmemesi gerekir...
Galatasaray`li olmaktan cok gururluyum (: Eeee bosuna bize Avrupa Fatihi dememisler (:
3. defa da yazmazsan daha iyi olur. Tamam gururlusunuz ama bunu belirtirken amacınız rakip takıma da dokundurmak. Hayır yok demeyin, burada çoğunuz hakkında belli fikirlerimiz var...
56'dan beri yapıldığı için ilginç takımlar da üst sıralarda. Temennimiz ilk 100'de daha fazla Türk takımının olması. Ama pek yakın gelecekte bu mümkün görünmüyor...
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaslar siteye girin inceleyin 2007 yılı 2006 yılı sıralamlar hep var![]()
Gerçek değil, kaynağa ve belgelere göre konuşmuyorsun, gururlanma dedim mi?
Sadece bu gururu yaşarken dikkat edin, bunu rakip takımı kıştırtacak şekilde değil yakışan şekilde yaparsanız daha iyi olur diyorum.
Galatasaray'ın başarılarını kimse inkar edemez, avrupada da en başarılı Türk takımı Galatasaray'dır. İtirazı olan?
"YÜCE ATATÜRK"
Sen en iyisi iyii incele en fazlka puanı 00 lı yıllarda almısız ya siteye girin inceleyin.......Adamlar cok güzel ayrıntılı sekılde acıklamıslar mesela 80 li yıllarda topladıgı puanlar ve basarılar sonra toplamları aldıgı kupalar..Avrupadakı maclara bakılmıs daha ne olsun neye bakılcak.....