Fm 2005'ten sonra Fm 2007 vardı elimde kariyer yazacağım yarın akşam başlıyorum. Takım Barcelona ilk 5 haftayı oynamıştım kadroyu falan yazarım yarın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Babam Kizarsa Yazamam Onu Da Yarin SÖylerİm
Printable View
Fm 2005'ten sonra Fm 2007 vardı elimde kariyer yazacağım yarın akşam başlıyorum. Takım Barcelona ilk 5 haftayı oynamıştım kadroyu falan yazarım yarın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Babam Kizarsa Yazamam Onu Da Yarin SÖylerİm
Deneriz???
Denemeyceksin. Yapmayacaksın.
arkadaşlar burayı yönetic-üye laf dalaşı olsun diye açmadık :D arıca sayın yöneticimiz doğru söylüyor birazdık daha usulca cevap ver bence... neyse bu akşam büyük ihtimalle yazıyorum bu arada yukarıdaki yazılar silinirse sevinirim ayrıca silindikten sonra yazımın bu kısmada silinirse müteşekkir kalırım :)
Başarılar dilerim Taylan.
Arkadaşlar babamdan izin alamadım çok üzgünüm sadece takipçi olarak kalacağım :(
Yav boşver izin alma gizlice yap :zuhaha
Yapmak isterim ama olmuyor bizim ev küçük ses hemen yan odaya gidiyor yazın taşınacağız o zaman bil full serbest olacak yaşasın serbestlik:D ama bir şart var OKS'de iyi bir yer kazanmak :( o zaman yazacağım söz
Tamam Taylan bizde de durum farksız babam kızıyor bende günde 3 saat falan koparabiliyorum neyse en güzeli Yazı beklemek.
Evet sana katılıyorum
Devam edilmeyeceği için Gma gönderilmiştir.