Fm 2005'ten sonra Fm 2007 vardı elimde kariyer yazacağım yarın akşam başlıyorum. Takım Barcelona ilk 5 haftayı oynamıştım kadroyu falan yazarım yarın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Babam Kizarsa Yazamam Onu Da Yarin SÖylerİm
Fm 2005'ten sonra Fm 2007 vardı elimde kariyer yazacağım yarın akşam başlıyorum. Takım Barcelona ilk 5 haftayı oynamıştım kadroyu falan yazarım yarın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Babam Kizarsa Yazamam Onu Da Yarin SÖylerİm
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Deneriz???
Denemeyceksin. Yapmayacaksın.
arkadaşlar burayı yönetic-üye laf dalaşı olsun diye açmadıkarıca sayın yöneticimiz doğru söylüyor birazdık daha usulca cevap ver bence... neyse bu akşam büyük ihtimalle yazıyorum bu arada yukarıdaki yazılar silinirse sevinirim ayrıca silindikten sonra yazımın bu kısmada silinirse müteşekkir kalırım
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Başarılar dilerim Taylan.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar babamdan izin alamadım çok üzgünüm sadece takipçi olarak kalacağım![]()
Futbolcu Bilgileri
Yav boşver izin alma gizlice yap![]()
Yapmak isterim ama olmuyor bizim ev küçük ses hemen yan odaya gidiyor yazın taşınacağız o zaman bil full serbest olacak yaşasın serbestlikama bir şart var OKS'de iyi bir yer kazanmak
o zaman yazacağım söz
Futbolcu Bilgileri
Tamam Taylan bizde de durum farksız babam kızıyor bende günde 3 saat falan koparabiliyorum neyse en güzeli Yazı beklemek.
Evet sana katılıyorum
Futbolcu Bilgileri
Devam edilmeyeceği için Gma gönderilmiştir.