Printable View
Benim de favorim bu macta kayseri. Ligin 3 büyükler haricindeki en zor deplasmanı bana kalırsa. ve burdan 3 puanla ayrılmak zor. Altay a karsı alınan beraberlik cok kötü oldu ks adına ve bu macta mutlaka kazanıp yükselişe gecmek isteyecekler. çok iyi hazırlanacaklardır ve galibiyet alma ihtimalleri büyük. beraberlikte bir diger ihtimal bana göre.
Mutlaka kazanmalıyız.Zirveyi bırakmak istemiyoruz.
Size göre Beşiktaş zaten her zaman kaybediyor. Açıkca kaybetmesini umuyorum bizim işimize öyLe geLiyor deyin. ÇekiniLecek birşey yok bunda. Abes abes kaybeder, kaybeder demeyin.
Bana söyledin sanırım Hayrettin abi. Ben neden öyle düşündüğümü acıkladım. Senin tabirinle "Abes, abes kaybeder" demedim. Mac inönüde olsaydı emin ol Beşiktas kazanır derdim; fakat Kayseri'nin sahasında 3 büyüklere karsı nasıl oynadıgını da biliyoruz.
Ayrıca direk kaybeder de demedim. İddaa dili ile 1yada 0 dedim.
8 maç oLdu daha yeniLmedik Ligde. Ama sezon başLadığından beri sürekLi kaybediyoruz nedense. Ben kaybederiz deniLmesine birşey demiyorum ama bunu sende iyi biLiyorsun ki sırf Beşiktaşın kaybetmesini istediğin için kaybeder diyorsun. Yoksa oyunLara bakarak yorumda buLunduğunu sanmıyorum Emre. Bir kere iki takımın bu sezon oynadığı futboLa baksan biraz futboL biLgin varsa Beşiktaş ın daha iyi oLduğunu ve Beşiktaşın özeLLikLe DepLasmanLarda daha iyi oynayan bir rakip oLduğunu biLsen bu kadar net konuşmazsın.
Yorum yapmayın demiyoruz ama yaparken de cesur oLun. Kimsenin kimseye birşey diyeceği yok. :)
Beşiktas sampiyonluk yolunda rakibimiz. Elbette kaybetmesini isterim. Beiktaslısı da Galatasaray ın yenilmesini ister. Bundan doğal sey yok. Hatta bana yararı dokunmayacak her macta yenilmesini isterim; ama her macta buraya gelip de Beşiktas yenilir mi yazıyorum ? Hayır..
Abi sende her maç öncesinde 3-0 , 5-0 alırız diyordun :)
Beşiktaş bugun Antalya'yı 5 dakıkada bulduğu 3 golle yenmiş , maçı izlemedim izleyenler iyi oynamadık diyor Kayseri'de bu ligin iyi takımlardan onun için bence Kayseri yener , yada Beşiktaş yener diyemiyorum .. en iyisi beraberliktir gerçi Bjk bu maçta da puan kaybetse biz liderliği yine alamayız kesin :)
Beni biLen biLir. Ben 3-0 5-0 aLırız diyorsam ya yeniLiriz ya da çok zorLanırız demektir ;;)
Bu arada biz iyi oynamıyoruz ama Kayserispor içinde süper oynuyor diyemeyiz.
Evet Kayserispor da süper oynamıyor zaten bu sene ligde böle ahım şahım futbol oynayabilen takım yok.
Kayseri'nin Altay maçına aldığı beraberlik bu maça pek yansımaz diye düşünüyorum.Beşiktaş Mustafa Denizli ile bir ivme yakaladı,maçlarda daha bir özgüvenle oynuyorlar.Bu maç berabere biter diye düşünüyorum,bir kazanan olacaksa o da Beşiktaş olur.
Eğer üst sıraları istiyorsak bu maçı kesin kazanmamız gerek hafta içi oynana altay maçı ölçü olmamalı yedek oyuncularımızla çıktık maça cangele ve aghahowa bu maç için dinlendirildi.O maçtada fena oynamadık ama golü bulduktan sonra rehavete girmemiz sahadn beraberlikle ayrılmamıza neden oldu ama ben takımımıza güveniyorum bu maçı kazanacağız
zor maç olacak bı beraberlık beklıyorum kaysrıden sakatları düzelnce kayserinnde düzeleceğini düşünüyoırum
Çok zor deplasman, Gs ve Fb deplasmanlarından sonra Beşiktaş için bu ligdeki en zor deplasman bana göre.Kazanırsak zorlanırız, beraberlik de pek sürpriz olmaz...
Kayserispor iyi bir form yakaladı..Kendi Sahasından Kolay Kolay Kaybetmiyor..Kayserispor kaybetmez..Cangele'nin maçı Olur diyorum..
Aghahowa Atar Kayseri Alır Kayseri Beşiktaşı Feneri Galatasarayı Sahasında Çok Zorlayan Takım Banko Demeyim Ama Yüzde 90 Kayseri Alır
Gerçekten çok zor bir maç olacak.Mustafa hoca ile bir ivme yakaladığımız,farklı bir hava yakaladığımız doğru fakat hala Mustafa hoca rüştünü ispat edemedi bence derbiler öncesinde.Eğer bu zorlu deplasmandan kazanarak dönersek benden güvenoyunu alacak Mustafa hoca.Bu maçta Kayseri'yi göz önünde bulundurup oyunculara ona göre önlemler almalarını söylecektir mutlaka.İnşallah bu zor deplasmandan 3 puanla dönerek liderliğimizi devam ettiririz..
cok zor mac olacak bızım ıcın ama zırveye kurulmusken ve takım yavas yavas form yakalıyorken ordan ınmek olmaz.. bu zorlu deplasmandan da 3 puanla donersek onumuz acık daha bızı tutan olmaz bence ..
Çok zor bir maç kazanmalıyızçAncak kolay değil.Özellikle Antalya karşsında kötü oynadık bunu herkesin bilmesi lazm.O şans golünüde atmasak işimiz zordu.Ama kayseride iyi bir oyun ortaya koymasakta 3 puanı almalıyız
Sonucunu kestirmek güç bir maç.Kayseri evinde pek kaybetmez.Beşiktaş'ta büyük bir çıkış içinde.İlk golü atan maçı alır bence..
Ligin en önemli ve zorlu deplasmanlarından birisi.Bu deplasmandan 3 puan almak demek bir bakıma şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin bir boy önüne geçmek demek.Namağlup unvanımızı kazanarak devam ettirmemiz gerektiğini ve ettireceğimizi düşünüyorum...
Zapo ve Toraman çok dikkatli olmalılar bu maçta.Çünkü geride sürekli ikisi kalıyor çok oyuncuyla hücum ettiğimiz için.Kayseri'ninde Aghahowa,M.Topuz,Turgay,Cangele gibi etkili hücum elemanları var.Eğer savunma ve kalemiz gününde olursa her türlü gol atar bu maçı alırız...
Çok zor bir deplasman sert bir takım Kayseri bu yüzden ilk golü bulup onların hızını kesmeliyiz ama tek gol olacak gibime geliyor benim.. :)
Forvette Aghahowa Turgay oynar cangelede orta sahanın solunda oynarsa daha iyi iş yaparız gibime geliyor.Bakalım Tolunay Hoca nasıl sürecek
Bu maçta buLunacağım inşaLLah.ErciyesLe oynadığımız maçLara gittim ama iLk defa bir Kayserispor mçına gideceğim.Maça gidecek renkdaşLarımızLa da buLuşmak isterim.:)
Bu maçı almamız gerekiyor üst sıraları zorlamak istiyoruz,Cangele den çok şeyler bekliyorum bu maçtan Topuz'danda tabiki
Bende kombine var ama o saatte dersane var babam gidecek maca sunu soyleyebılırımkı Kayseri bu macı gol yemeden kazanacak :)
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı 9. hafta maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışma ile tamamlayan Beşiktaş Kayseri'ye hareket etti. Kafilede yöneticiler de yer aldı.
Sabahki çalışmaya Batuhan Karadeniz katılmazken, Teknik Direktör Mustafa Denizli, 18 kişilik Kayserispor maçı kadrosuna Batuhan'ın yanı sıra, Gökhan Zan, Seric ve Aydın'ı almadı. 18 kişilik Kayserispor maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor.
"Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Bobo, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Tuna Üzümcü, Serdar Özkan, Zapotocny, Sivok, Delgado, Nobre, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Tello, İbrahim Toraman, Ali Tandoğan, Holosko, Cisse"
MUHTEMEL 11
Rüştü, İ.Toraman-Zapatocny-Sivok-İ.Üzülmez, Serdar Özkan-Cisse-Uğur-Tello, Holosko-Nobre.
ÖNER "LİDERLİĞİ KORUMAK İSTİYORUZ"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada zorlu bir deplasman maçına gittiklerini söyleyerek şöyle konuştu: ''Kayseri son yılların parlayan takımlarından biri, her sene üst sıralar için iddiasını sürdürüyor. Bu sene de aynı şekilde performans gösteriyor. Bizim için zor bir deplesman maçı ama şu anda yakaladığımız bir havamız var. İyi performans gösteriyoruz, iyi oynayarak, keyif vererek maç kazanmak arzusundayız. İnşallah oradan kazanarak dönmek ve liderlik yerimizi muhfaza etmek istiyoruz'' diye konuştu.Öner, Beşiktaş'ın şampiyonlukta önde olduğu konusundaki görüşlere katılıp katılmadığının sorulması üzerine de, ''daha çok erken, uzun bir yol var. Düz bir yol yok, virajlar ve değişik aşamalar var. İnşallah iyi oynayarak, hak ederek önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bütün camiamızın, taraftarımızın ortak heyecan ve kenetlenmesiyle bu işi inşallah başarırız''
Kaynak : DHA
Bu maç üst biter kanımca ama ben 1 oynadım iyi oran var:D