Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

7 36.84%
  • Beşiktaş

8 42.11%
  • Beraberlik

4 21.05%
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Kayserispor - Beşiktaş [ TSL 9. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

8 maç oLdu daha yeniLmedik Ligde. Ama sezon başLadığından beri sürekLi kaybediyoruz nedense. Ben kaybederiz deniLmesine birşey demiyorum ama bunu sende iyi biLiyorsun ki sırf Beşiktaşın kaybetmesini istediğin için kaybeder diyorsun. Yoksa oyunLara bakarak yorumda buLunduğunu sanmıyorum Emre. Bir kere iki takımın bu sezon oynadığı futboLa baksan biraz futboL biLgin varsa Beşiktaş ın daha iyi oLduğunu ve Beşiktaşın özeLLikLe DepLasmanLarda daha iyi oynayan bir rakip oLduğunu biLsen bu kadar net konuşmazsın.

Yorum yapmayın demiyoruz ama yaparken de cesur oLun. Kimsenin kimseye birşey diyeceği yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    8 maç oLdu daha yeniLmedik Ligde. Ama sezon başLadığından beri sürekLi kaybediyoruz nedense. Ben kaybederiz deniLmesine birşey demiyorum ama bunu sende iyi biLiyorsun ki sırf Beşiktaşın kaybetmesini istediğin için kaybeder diyorsun. Yoksa oyunLara bakarak yorumda buLunduğunu sanmıyorum Emre. Bir kere iki takımın bu sezon oynadığı futboLa baksan biraz futboL biLgin varsa Beşiktaş ın daha iyi oLduğunu ve Beşiktaşın özeLLikLe DepLasmanLarda daha iyi oynayan bir rakip oLduğunu biLsen bu kadar net konuşmazsın.

Yorum yapmayın demiyoruz ama yaparken de cesur oLun. Kimsenin kimseye birşey diyeceği yok.
    Abi sende her maç öncesinde 3-0 , 5-0 alırız diyordun

Beşiktaş bugun Antalya'yı 5 dakıkada bulduğu 3 golle yenmiş , maçı izlemedim izleyenler iyi oynamadık diyor Kayseri'de bu ligin iyi takımlardan onun için bence Kayseri yener , yada Beşiktaş yener diyemiyorum .. en iyisi beraberliktir gerçi Bjk bu maçta da puan kaybetse biz liderliği yine alamayız kesin

Mesaj Yetkileri