Printable View
Hacettepe Maçında Aldığı Galibiyet İle Morallenen Fenerbahçe Deplasmanda Puan Kaybetmez Diyorum
Hacettepe maçındaki isteği,hırsı gösterirsek ilerde de Semih-Alex ile başlarsak 3-1 4-1 gibi bir skor alırız düşüncesindeyim.
Güiza yok sorun da yok :p
Zor olacağı kesin ama geçen haftadan sonra bu maçı da kazanmalıyız.Yoksa 7 golün bir anlamı kalmayacak.Semih-Alex ikilisi bu maça ağırlığını koyarlar umarım.Tıpkı geçen hafta olduğu gibi:)
Fenerbahçe için önemli bir maç.Kazanırsa toparlanır artık.Tam tersi olursa yine eskiye dönerler.
Kazanamazsak geçen hafta atıLan 7 goLün pek bi manası kaLmaz bence (:
Çok zor bir maç olacak bence. Güiza'nın olmaması Gençlerbirliği için dezavantaj =) Eğer Fenerbahçe maçın başlarında gol bulamazsa çok zorlanır. Ben berabere biter diyorum.
Geçen haftaki iyi futbol devam ederse çok rahat 3 puanı alırız. Şu saatten sonra puan kaybına kimsenin tahammülü yok.
Cavcav maraton vermemiş, kale arkası bizi bekliyor.
Hacettepe kadrosundan farklı olarak Gökhan Gönül oynar heralde.Rahat bir maç geçireceğimizi düşünüyorum.
Gençlerbirliği kazanacak bu maçı. Güiza'yı ilk 11'de bekliyoruz.
Güiza ilk 18'e alınmamıs sakatlıgından dolayı , İleride Semih ve Alex ikilisi oynayacak.
Gençlerbirligi 14.dakikada , Jedinak'ın attıgı golle 1-0 öne geçti.
Ilk yari 1-0 Gb'nin üstünlügüyle sona erdi.
Fenerbahce cok kötü oynuyor gercekten ...
Rezalet oynuyoruz yine...
7-0'dan sonra neredeyse Hacettepe'den bir farkı olmayan G.Birliği karşısında 1-0 mağlup bitirdi F.Bahçe ilk yarıyı. Fenerbahçe için artık en hayırlı şey Aragones'in gitmesidir...
İlk yarı boyunca doğru düzgün 1 atagı yok Fenerbahcenin. GB nin var mı? Onlarn da yok ama frikikten attılar.
Siz de benim gibi yapın izlemeyin maçları. Ben bu sene derbiler hariç maç izlemiyorum. Sene başında izliyordum ve yensek bile 90 dakikam boşa harcanmış oluyordu. Sıkılıyordum,uykum geliyordu tam bir eziyetti. Ve artık Aragones bu takımdan gidene kadar derbi maçları hariç hiç bir maç izlemiyorum. Yazık ki taraftarı olduğum Fenerbahçe'miz sırf istikrar inadı uğruna bu Avrupa şampiyonu olduğu için kendini Avrupa'nın en iyi hocası sanan birisinin ellerine bırakılıyor. Yazık yazık çok yazık..
Uğur Boral - Vederson
Deivid - Gökhan Emreciksin değişiklikleri yapıldı.
Uğur'un kulaklarının çekilmesi lazım artık. Kendini birşey sanmaya başladı. Sanki çok iyi oynadıda artislik yapıyo çıkarken. Uğur'un attığı eldivenleri hemen koştu Semih aldı.
Son dakikalar da baya net gol pozisyonlari yakaladi Genclerbirligi. 2'yi her an bulabilirler ...
gençler gol yemeyi haketti.
Valla abi altın kural olan atamayana atarlar , gerçekleşecek gibi yazık yahu...
Yuh artik ya, bunlar da kacar mi yahu ?
Genclerbirligi bugün sayisiz firsatlardan yararlanamadi ..
Bari puan kaybetmese gençlerbirliği :)
o değil, emre bizim mehmet güven gibi oynuyor. çok değişmiş. futbolu unutmuş. sakatmıdır bilmiyorum. sakat sakat oynuyorsa günahını alıyor olurum. ayrıca alex tamam her an oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncudur ama eğer aragones onu oyından alsaydı kimse birşey demezdi herhalde.
Bu takıma söylenicek hiçbir söz bulamıyorum.TV başında tırnaklarımı yemekten yoruldum.Olmaz böyle bir şey.Yine takımın en iyisi Volkan.Konuşmaya değmez konuşmaya :(
Bu maglubiyetle birlikte artık lig bizim için bitmiştir.
Fenerbahçede hiçbir istek hırs yoktu hacettepeyi yendiler sanki kötü gğnlerden kurtulmuş gibi rahatlardı gençlerbirliğini tebrik ederim
Maç bitmiş.. güzel oldu bizim için (: