Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne OLur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • GençLerbirLiği Kazanır

7 38.89%
  • Berabere Biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe Kazanır

8 44.44%
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: GençLerbirLiği - Fenerbahçe [ TSL 21. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Siz de benim gibi yapın izlemeyin maçları. Ben bu sene derbiler hariç maç izlemiyorum. Sene başında izliyordum ve yensek bile 90 dakikam boşa harcanmış oluyordu. Sıkılıyordum,uykum geliyordu tam bir eziyetti. Ve artık Aragones bu takımdan gidene kadar derbi maçları hariç hiç bir maç izlemiyorum. Yazık ki taraftarı olduğum Fenerbahçe'miz sırf istikrar inadı uğruna bu Avrupa şampiyonu olduğu için kendini Avrupa'nın en iyi hocası sanan birisinin ellerine bırakılıyor. Yazık yazık çok yazık..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bu takıma söylenicek hiçbir söz bulamıyorum.TV başında tırnaklarımı yemekten yoruldum.Olmaz böyle bir şey.Yine takımın en iyisi Volkan.Konuşmaya değmez konuşmaya
    Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Siz de benim gibi yapın izlemeyin maçları. Ben bu sene derbiler hariç maç izlemiyorum. Sene başında izliyordum ve yensek bile 90 dakikam boşa harcanmış oluyordu. Sıkılıyordum,uykum geliyordu tam bir eziyetti. Ve artık Aragones bu takımdan gidene kadar derbi maçları hariç hiç bir maç izlemiyorum. Yazık ki taraftarı olduğum Fenerbahçe'miz sırf istikrar inadı uğruna bu Avrupa şampiyonu olduğu için kendini Avrupa'nın en iyi hocası sanan birisinin ellerine bırakılıyor. Yazık yazık çok yazık..
    Sana da bunu tavsiye ederim. Hem tırnakların düzgün durur hem de 90 dakikanı boşa harcamamış olursun.
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri