Arkadaşlar steam'de Football Manager 2010 %50 indirime girdi 19,99 USD fiyatı almak istiyenler kaçırmasın.
http://store.steampowered.com/app/34000/
Printable View
Arkadaşlar steam'de Football Manager 2010 %50 indirime girdi 19,99 USD fiyatı almak istiyenler kaçırmasın.
http://store.steampowered.com/app/34000/
Paypal geçiyormu Steam'de?
Geçen sene bu şekilde gene bir kampanya yapmışlardı. Bende hemen almıştım 20 dolara :) Tabi bu sene DVD aldım.. Almayanlar kaçırmasın bence. Hem orjinal hemde Türkçe dili için destek olursunuz.
Demek 20 Dolara da kâr edilebiliyormuş.
O daha fena ya, Steam hem Sega'dan alıyor, kendi de satarken daha ucuza satıyor :)
Sonrada fiyat kurtarmıyor diyenler körü körüne savunanlar ortada dolaşıyor :)
Yahu zaten bu tür bir oyunda data+ bu tip bir 3d nin oyunun seri halde piyasaya sunulduğunu da düşünürsek,datayı hazırlayanlarında ,burdaki kısımda dahil kimse para almıyor çünkü, hazırlayıp gönderdiğini geriye bir veri eklemecilerin çalıştığını düşünürsek,
acaba oyun motorunun aşırı gelişmiş ve bunun üzerinde çalışılabilmesi için kalifiye ve yüksek maaşlı o kadar insanın tutulduğu, ayrıca bu iş için kullanılan sistemin maliyetini düşünürsek,o oyunlar football managerin altına fiyatla çıkıyor ama football manager 90 lira 60 dolar 45 dolar falan diye yutturuluyor.
Doğru rakamına inmiş bile,masrafları eklesen o oyunun asıl değeri 10 taş catlasa 15 dolardır. İstedikleri gibi kar ederler.
Ama işte bir yandan da birilerinin konuşmaları kayıtlı ,yok işte fiyatı bu kadara,yok nerdeyse kar amacı göstermeden satıyolar.Firma değil sanki hayır kurumu.
sunu da unutmamak lazim steam uzerinden yapilan satislarda , herhangi bir materyal satilmadigi icin DVD ye gore cok daha karli kapak icin plastik , kitapcik icin basim , DVD icin materyal parasi harcamiyorlar ;)
Ucuzluk sadece Pazar gunune kadar surecekmis.
Bu ucuz tarifeden satin alinan oyunlar Turkce FM icin yapilan kampanya kapsaminda olacak. Su anda hedefin %50'sinin altindaymisiz.
Bilginize
Not: Soylenilene gore fiyati ucuzlatmalarinin nedeni korsanin cok oldugu ulkelerde korsan kullaniminin fiyat seviyeleri ile ne kadar alakali oldugunu olcmekmis. Yani bu ucuzlatilmis fiyattan ne kadar cok alinirsa, fiyat yuksek oldugu icin korsan kullaniliyor tezi o kadar dogrulanabilir.
Geç kaLınmış bir hamLe.
SürekLi yanLışLar ve yanLışLar. Şimdi oyun için geneL bir memnuniyetsizLik oLuşmuş durumda iken neden gidipte miLLet bu saatten sonra FM aLsın ?
Ben yıLLardır sürekLi oynadığım oyundan iLk defa bu kadar sıkıLmış ve oynamak istemez iken ve bu durum çoğu kişi için aynı durum oLuştururken neden gitsin FM aLsın ?
Madem gücün vardı, herkesin hevesinin tavan oLduğu dönemde, oyunun yeni çıktığı dönemde yapsaydın da herkes yararLansaydı ve satış patLaması oLsaydı.
Şimdi ne yapsak yaranamıyoruz derLer. Evet, doğru yapmadığınız sürece yaranamazsınız.
http://i48.tinypic.com/2nv4ima.jpg
Football Manager 2010 suanda Left 4 Dead 2 , Dawn Of War 2 , Napoleon Total War gibi oyunları gecti satış konusunda.
BattLefieLd`i aLırım ama bu saatten sonra FM`yi aLmam :)
Gerçi zaten bir hata yapıp, iLk çıktığında aLdık ama :D
Uzatmak istemiyorum cunku daha once de gorduk, herhangi bir yere varilamiyor cunku mantaliteler cok farkli.
Neden mi almak ister?
Eger korsan kullanim nedeni fiyatin yuksek olmasi ise, fiyat ucuzladiginda oynadigi oyunun hakkini odemek icin oyunu satin alir. Oyunda Turkce'nin olmasi icin katkida bulunmak istiyorsa fiyat ucuzladiginda alir. (Hatta bu ornegi aylar once Turkce kampanyasi basladiginda da vermistim)
Bakkala gidip parasi cikismamasina ragmen bakkal amca'nin hosgorusu ile aldigi gofretin parasini gidip ertesi gun veriyorsa, korsan kullandigi oyunun fiyati dustugune gidip parasini da verebilir insanoglu. Bakkal amca'ya gofretin parasini vermiyorsa, zaten yapacak bir sey yok.
Oyun hakettiği değeri görüyor oLsaydı inanın bu dedikLeriniz oLabiLirdi ama, HataLarı, saçmaLıkLarı iLe insanLarı bıktıran bir oyun için kimse bu saatten sonra dönüpte aLmaz o oyunu artık.
HeLe heLe Türkçe için bu kadar insanLarLa daLga geçer gibi hareketLerde buLunduktan sonra..
Yurtdışında satışLar artar, ama bu saatten sonra Türkiye de ki satış miktarı hayatta artmaz.
Bi ihtimaL 10.3 çoğu saçmaLığı düzeLttiLerse ve adam gibi oynanabiLirLik kattıLarsa, beLki. Ama şu an itibari iLe görünen de 10.3 de pek birşey değiştirmediği.
10.3'de degisiklik cok. Ozellikle mac motorunda. Ama sizin istediginiz/beklediginiz degisiklikler mi bilemem.
Oynamadan karar vermek zor.
Beğenmiyor olabilirsiniz, saçma gelebilir veya vs.. bir ton neden ortaya atabilirsiniz.. bu bakış açısında, bu düşüncede bir çok kişide olabilir.. Ama bu, oyuna iyi yanıyla olsun kötü yanıyla olsun, oyunu kopya olarak oynamak için mazeret olamaz. Bu oyunu oynamak istiyorsanız, kötü noktalarınıda yaşamak istiyorsanız, gidersiniz orijinal olarak satın alırsınız. Eğer satın aldıysanızda bir daha almazsınız olur biter. Kalkıpta kopya oyun kullanımı, korsanı teşvik edici ve orijinal satışı baltalayıcı konuşamazsınız. Burada felaket tellallığı yapmayın
Müşteri her zaman hakLıdır feLsefesi her zaman var oLacaktır ve oLmaya devam edecektir. Benim gözLemLediğim kadarı iLe geneL memnuniyetsizLik duyan kişiLerin büyük bir yüzdesinin orjinaL oyun sahipLerinin oLması. Korsan kuLLanan adam zaten neden şikayetçi oLsun ya da memnun oLsun.
Burda bir para yatırıLıyorsa ve bu yatırıLan paranın karşıLığı aLınamıyorsa tabi ki bunu diLe getirmek herkesin hakkıdır. Ve gördüğüm kadarı iLe de memnun oLmayan kişiLer de oyun zaten beş para etmez, orjinaL aLmayın gidin korsan aLın oynayın demiyor, aksine memnunun değiLim, pişmanım aLdığıma ve oynamıyorum tarzında.
Korsanı savunur yanımız yok, aksine herkesin tek istediği veriLen paraLarın hakkının veriLmesi. Ya da ben fazLa aLınganmıyım, neden üstüme aLındıysam birden :)
İyi güzel düşünmüşlerde bu olay 1 haftadamı ölçülür? Bence sizi kandırmışlar. Steamın periyodik olarak yaptığı indirimlerden sadece biri. Geçen hafta empire total waruda 10 dolardan sattılar. Ama ben steam gibi günde milyonlarca hit alan! siteyi takip etmediğim için indirimi kaçırdım. Sonradan haberim oldu.
Görende diyecekki tvlerde gazetelerde billboardlarda sürekli steam ve fm reklamı dönüyor bunlarda indirim yaptı bakalım alan olacakmı diye ölçecekler. Hay allahım ya.
Birde önceden satış rakamı soruldugunda , katiyen bir bilgi verilmediği, verilemeyeceği söyleniyordu. Nasıl oldu da rakamları açıkladılar ?