1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Steam'den İndirim Sürprizi (19.99 USD)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ucuzluk sadece Pazar gunune kadar surecekmis.

Bu ucuz tarifeden satin alinan oyunlar Turkce FM icin yapilan kampanya kapsaminda olacak. Su anda hedefin %50'sinin altindaymisiz.

Bilginize

Not: Soylenilene gore fiyati ucuzlatmalarinin nedeni korsanin cok oldugu ulkelerde korsan kullaniminin fiyat seviyeleri ile ne kadar alakali oldugunu olcmekmis. Yani bu ucuzlatilmis fiyattan ne kadar cok alinirsa, fiyat yuksek oldugu icin korsan kullaniliyor tezi o kadar dogrulanabilir.
    Mart ayında girdik ya, kediler çoktan bıraktı FM oynamayı. Korsan kullanan adam FM'yi şimdiye kadar bilgisayarına yükleyip oynamaya başladı, bundan sonra aynı oyuna niye para vereyim diye düşünmez mi? Bu kadar saçmalık görmedim ben.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Mart ayında girdik ya, kediler çoktan bıraktı FM oynamayı. Korsan kullanan adam FM'yi şimdiye kadar bilgisayarına yükleyip oynamaya başladı, bundan sonra aynı oyuna niye para vereyim diye düşünmez mi? Bu kadar saçmalık görmedim ben.
    Uzatmak istemiyorum cunku daha once de gorduk, herhangi bir yere varilamiyor cunku mantaliteler cok farkli.

Neden mi almak ister?

Eger korsan kullanim nedeni fiyatin yuksek olmasi ise, fiyat ucuzladiginda oynadigi oyunun hakkini odemek icin oyunu satin alir. Oyunda Turkce'nin olmasi icin katkida bulunmak istiyorsa fiyat ucuzladiginda alir. (Hatta bu ornegi aylar once Turkce kampanyasi basladiginda da vermistim)

Bakkala gidip parasi cikismamasina ragmen bakkal amca'nin hosgorusu ile aldigi gofretin parasini gidip ertesi gun veriyorsa, korsan kullandigi oyunun fiyati dustugune gidip parasini da verebilir insanoglu. Bakkal amca'ya gofretin parasini vermiyorsa, zaten yapacak bir sey yok.

...
    Bakkala gidip parasi cikismamasina ragmen bakkal amca'nin hosgorusu ile aldigi gofretin parasini gidip ertesi gun veriyorsa, korsan kullandigi oyunun fiyati dustugune gidip parasini da verebilir insanoglu. Bakkal amca'ya gofretin parasini vermiyorsa, zaten yapacak bir sey yok.
    örnek harika.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Peki ya bakkal amca içinde sürüyle değişik madde bulunan,dış kabında anlayamadığımız cinsten yazılı olan , ikidebir gofretin daha üstü çıktı onu ver bunu al diyen ,üstüne üstükte böyle bir gofreti bize yüksek fiyata satıyorsa ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Peki ya bakkal amca içinde sürüyle değişik madde bulunan,dış kabında anlayamadığımız cinsten yazılı olan , ikidebir gofretin daha üstü çıktı onu ver bunu al diyen ,üstüne üstükte böyle bir gofreti bize yüksek fiyata satıyorsa ?
    Ben regal alırım aldımda zaten

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Ben regal alırım aldımda zaten
    Ya espriyi anlamadım ya da benim eksik tahta koptu .

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Ya espriyi anlamadım ya da benim eksik tahta koptu .
    Yazın bana regal reklamını anımsattıda hani hangisini alırdın diye sorup yanlış cevapta tokat atan reklam varya. O yüzden regal alırım yazdım anlaşılmadı pek ama neyse Bu arada regal cm oluyor

Nesil
    2003

Bunlar gofreti bakkal amca'dan alip, parasini odememek icin bir neden mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bunlar gofreti bakkal amca'dan alip, parasini odememek icin bir neden mi?
    Bakkal amcanın gofreti o kadar paraya satması bir neden olabilir mi acaba ?Yada o parayla ben eve ekmek götürebiliyorsam ?

Nesil
    2003

Bakkal amcanın gofreti o kadar paraya satması bir neden olabilir mi acaba ?Yada o parayla ben eve ekmek götürebiliyorsam ?
    Bakkal amca pahaliya satiyor diye gofreti alip, migdeye indirip parasini odememeyi savunuyorsun yani?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bakkal amca pahaliya satiyor diye gofreti alip, migdeye indirip parasini odememeyi savunuyorsun yani?
    Bu kazanımı dünyada başka kim çıkarabilir diye düşünüp duruyodun aklıma geldin Ömer abi yahu ya .Benim savunduğum bakkal amca defolu ürünü bize pahalıya satıyor,bizse defosuzunu ucuza almak ZORUNDA KALIYORUZ.

Mesaj Yetkileri