Printable View
İlk maçtakinden daha farklı bir kadro bekliyorum.Yine güzel bir futbolla kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu muhabbet belki çok yapıldı bu forumda ama Kazım öğrensin artık İstiklal Marşını. . .
Haklısın Crocodile yani adam İstiklal Marşını bilmiyorsa niye maça çıkıyor o Ay-Yıldızlı formayı taşıyacaksa bunları bilmesi lazım..
Ne alaka yahu. İstiklal marşını bilmek şart mı? Bu kadar kuralcı olmamak lazım. Kazım İstiklal Marşı'nı bilse ne bilmese ne. Oynadığı oyuna bakarım ben.
Ben sana katılmıyorum Bartocum çünkü oyunundan çok bunları bilmesi önemli Türk Milli takımında oynayan oyuncunun bunları bilmesi lazım sadece Türk değil diğer milli takımlardada aynı şekilde sonuçta sen bu oyuncuyu Türk pasaportu var diye alıyorsan bunu bilmesi lazım bilmiyorsa Türk olmasının anlamı ne ki?
Ben tartışma oluşturmak için değil, kendi görüşümü belirtmek için yazmıştım, marş konusunda senin fikrine de saygı gösteririm ama benim görüşüm bu. Ayrıca öğle sıcağında oynanan maçtan pek tempo beklememek lazım.
Bende neden gerektiğini anlamıyorum. Yani istiklal marşını bilmeyen biri Türk olamıyor mu? Pasaportu var kanunlar larşısında Türk vatandaşlığı hakkını kazanmış ve kendini de Türk hissediyorsa ve söylemleri de o yöndeyse ben takılmam İstiklal marşını bilmiş bilmemişe.
Hayır bu Kazım milli takımda bugüne kadar ne oynadıki hala bu takıma alınıyor ısrarla ? Ben daha sözde kanat oyuncusu Kazım'ın bir defa çizgiye inip bir orta açtıgı görmedim.
CR vari hareketlerle çizgiden ilerlemek istersen sürekli top kaptıran bir oyuncu benim 3 yıldır izlediğim adam.
benim görüşüm bu Barto senin görüşünede saygı gösteririm yinede güzel olmazmıydı öğrenmesi sonuçta Türk hissediyor kendini Türk hissediyorsa Türk gibi davransın değilmi :D
Senin görüşüne saygı göstermiyorum arkadaş benim düşündüğüm gibi düşüneceksin. :D
Tabii o da bir görüştür istektir ama mecbur kılmamak lazım böyle şeyleri. Bunlar vicdani işler. Boşverin futbola bakalım. :)
İlk önce Hadiseye bu konuda sitem edelim ondan sonra Kazım'ı eleştiririz.
az pozisyon bulduk, ikinci yari oyuna forvet girmeli
Böle stadda böyle zemine böyle sıcakta zor maç oluyor. Gittim bide iddaada Türkiye'ye verdim. Tek maça kaldım Türkiye kazanırsa 20 lira alacaz :D
K.İrlandalılar "Merci Thierry Henry" pankartı açmışlardı bu arada.
durum 2-0 gol Sercan ve Semih.
Sercan cok iyi oynadi. Motivasyonu cok iyi, Avrupada oyanayacagi icin bu sezon. Defansi ne kadar iyi bilmiyorum rakibin ama cok kolay gecti rakiplerini, golu de mukemmeldi. Daha farkli kazanabilirdik, pozisyonlarda bonkor davrandik.
İyi gidiyoruz bu galibiyetler bir umut ayrıca Volkan'ın artık bir rakibi var bunu bilsin ONUR KIVRAK..Seneye forma için büyük kapışma olacak her mevkiide umarım Hiddink doğru hamleler ile takımımızı en iyi şekilde yönetir..2012'ye mutlaka katılmalıyız..
NTV Spor'un çekim kalitesi berbattı. Maç sıradandı, eskiden hazırlık maçlarını hiç kazanamazdık, şimdi en azından kazanıyoruz.
Onur'un bu maçta ki performansı için söylemiyorsunuz sanırım bunu. Ben de umutluyum Onur'dan ancak Trabzonspor'da oynadığının oldukça altındaydı bugün. Çıkıp alması gereken bazı topları çıktı alamadı, bazılarına çıkmadı, savunmayla uyumlu değildi. Belki de ilk milli maçı olduğu içindir, belki sıcaktan.
Sercan iyiydi. Bir de neden Sezer'i, Necip'i, Sinan'ı, Ceyhun'u iki maçtır sokmadılar oyuna hiç. Bu maçta Arda ile Emre'yi almak yerine hiç oynatmadıkları oyunculara da şans verselerdi keşke.
Rıdvan Dilmen : Semih evinde oturmuyo, kulübede oturduğu kadar.
Bu maçın özetidir.
Takım çok güzel oynuyor . Bu takımın dünya kupasında olamaması beni çok üzdü . Helede Dünya kupasındaki dandik takımları gördükçe.
Kuzey Irlanda takim degil 2-0 az bile en az 5 atmalari lazimdi.
Ter maçı oldu sadece ama yinede performansları iyiydi