1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Türkiye - K.İrlanda | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Türkiye - K.İrlanda | Hazırlık Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk maçtakinden daha farklı bir kadro bekliyorum.Yine güzel bir futbolla kazanacağımızı düşünüyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bu muhabbet belki çok yapıldı bu forumda ama Kazım öğrensin artık İstiklal Marşını. . .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Haklısın Crocodile yani adam İstiklal Marşını bilmiyorsa niye maça çıkıyor o Ay-Yıldızlı formayı taşıyacaksa bunları bilmesi lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ne alaka yahu. İstiklal marşını bilmek şart mı? Bu kadar kuralcı olmamak lazım. Kazım İstiklal Marşı'nı bilse ne bilmese ne. Oynadığı oyuna bakarım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ne alaka yahu. İstiklal marşını bilmek şart mı? Bu kadar kuralcı olmamak lazım. Kazım İstiklal Marşı'nı bilse ne bilmese ne. Oynadığı oyuna bakarım ben.
    imzamı atarım altına. yeri değil, hadise biliyorda ne oluyor.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Oynadığı oyuna bakılsa zaten İstiklal marşını öğrenmesine gerek kalmazdı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben sana katılmıyorum Bartocum çünkü oyunundan çok bunları bilmesi önemli Türk Milli takımında oynayan oyuncunun bunları bilmesi lazım sadece Türk değil diğer milli takımlardada aynı şekilde sonuçta sen bu oyuncuyu Türk pasaportu var diye alıyorsan bunu bilmesi lazım bilmiyorsa Türk olmasının anlamı ne ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ben sana katılmıyorum Bartocum çünkü oyunundan çok bunları bilmesi önemli Türk Milli takımında oynayan oyuncunun bunları bilmesi lazım sadece Türk değil diğer milli takımlardada aynı şekilde sonuçta sen bu oyuncuyu Türk pasaportu var diye alıyorsan bunu bilmesi lazım bilmiyorsa Türk olmasının anlamı ne ki?
    Bende neden gerektiğini anlamıyorum. Yani istiklal marşını bilmeyen biri Türk olamıyor mu? Pasaportu var kanunlar larşısında Türk vatandaşlığı hakkını kazanmış ve kendini de Türk hissediyorsa ve söylemleri de o yöndeyse ben takılmam İstiklal marşını bilmiş bilmemişe.

Ben tartışma oluşturmak için değil, kendi görüşümü belirtmek için yazmıştım, marş konusunda senin fikrine de saygı gösteririm ama benim görüşüm bu. Ayrıca öğle sıcağında oynanan maçtan pek tempo beklememek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayır bu Kazım milli takımda bugüne kadar ne oynadıki hala bu takıma alınıyor ısrarla ? Ben daha sözde kanat oyuncusu Kazım'ın bir defa çizgiye inip bir orta açtıgı görmedim.

CR vari hareketlerle çizgiden ilerlemek istersen sürekli top kaptıran bir oyuncu benim 3 yıldır izlediğim adam.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

benim görüşüm bu Barto senin görüşünede saygı gösteririm yinede güzel olmazmıydı öğrenmesi sonuçta Türk hissediyor kendini Türk hissediyorsa Türk gibi davransın değilmi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Senin görüşüne saygı göstermiyorum arkadaş benim düşündüğüm gibi düşüneceksin.

Tabii o da bir görüştür istektir ama mecbur kılmamak lazım böyle şeyleri. Bunlar vicdani işler. Boşverin futbola bakalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk önce Hadiseye bu konuda sitem edelim ondan sonra Kazım'ı eleştiririz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

az pozisyon bulduk, ikinci yari oyuna forvet girmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Böle stadda böyle zemine böyle sıcakta zor maç oluyor. Gittim bide iddaada Türkiye'ye verdim. Tek maça kaldım Türkiye kazanırsa 20 lira alacaz

K.İrlandalılar "Merci Thierry Henry" pankartı açmışlardı bu arada.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Mayıs.2010 at 03:03

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

durum 2-0 gol Sercan ve Semih.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Mayıs.2010 at 03:03

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sercan cok iyi oynadi. Motivasyonu cok iyi, Avrupada oyanayacagi icin bu sezon. Defansi ne kadar iyi bilmiyorum rakibin ama cok kolay gecti rakiplerini, golu de mukemmeldi. Daha farkli kazanabilirdik, pozisyonlarda bonkor davrandik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi gidiyoruz bu galibiyetler bir umut ayrıca Volkan'ın artık bir rakibi var bunu bilsin ONUR KIVRAK..Seneye forma için büyük kapışma olacak her mevkiide umarım Hiddink doğru hamleler ile takımımızı en iyi şekilde yönetir..2012'ye mutlaka katılmalıyız..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    İyi gidiyoruz bu galibiyetler bir umut ayrıca Volkan'ın artık bir rakibi var bunu bilsin ONUR KIVRAK..Seneye forma için büyük kapışma olacak her mevkiide umarım Hiddink doğru hamleler ile takımımızı en iyi şekilde yönetir..2012'ye mutlaka katılmalıyız..
    Onur'un bu maçta ki performansı için söylemiyorsunuz sanırım bunu. Ben de umutluyum Onur'dan ancak Trabzonspor'da oynadığının oldukça altındaydı bugün. Çıkıp alması gereken bazı topları çıktı alamadı, bazılarına çıkmadı, savunmayla uyumlu değildi. Belki de ilk milli maçı olduğu içindir, belki sıcaktan.

Sercan iyiydi. Bir de neden Sezer'i, Necip'i, Sinan'ı, Ceyhun'u iki maçtır sokmadılar oyuna hiç. Bu maçta Arda ile Emre'yi almak yerine hiç oynatmadıkları oyunculara da şans verselerdi keşke.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

NTV Spor'un çekim kalitesi berbattı. Maç sıradandı, eskiden hazırlık maçlarını hiç kazanamazdık, şimdi en azından kazanıyoruz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Mayıs.2010 at 03:04

Nesil
    2006

Rıdvan Dilmen : Semih evinde oturmuyo, kulübede oturduğu kadar.

Bu maçın özetidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Takım çok güzel oynuyor . Bu takımın dünya kupasında olamaması beni çok üzdü . Helede Dünya kupasındaki dandik takımları gördükçe.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kuzey Irlanda takim degil 2-0 az bile en az 5 atmalari lazimdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ter maçı oldu sadece ama yinede performansları iyiydi

Mesaj Yetkileri