2 gb ram ile en fazla kaç lig açılabilir?
Printable View
2 gb ram ile en fazla kaç lig açılabilir?
ben oyunu 1 gb ram ile oynuyorum. şuan 2023 yılındayım ve 6 lig açık.
2 gb ile rahatlıkla oynarsın.
9-10 civarı. İşlemcinide söyle ama. Benim 1 gb ram var 2.60 GHz işlemci.
4 lig öneriyor açmam için ama 25 ligi 2-3 sezon kasmadan oynayabiliyorum
Nasıl bu kadar açıyorsunuz. 20.000 oyuncu sınırını aşmıyor mu? Ben 5 tane açıyorum.
Ben 60.000 oyuncuyla oynuyorum 26 ülke 30 lig ama bazıları sadece görülebilir çünkü 75.000 aşınca yüklenmiyor oyun:)
O zaman 10-12 tane açabilirim. :)
20000'İ geçince heralde kırmızı gösteriyor :)
Kırmızı olana kadar devam en azından benim için (:
2 gb ram var bende 7 ülke 10 lig yapıyorum 2025 e kadar oynadım kasma olmadı fazla:D
Heralde, galiba anlamında söyledi sanırım 'o zaman ya' kısmını.
2 gb ram var
genelde 6 lig açıyoru
bi kere denedim türkyienin tüm liglerini kasmadı
2 gb da 10 lig açarsın ama
seçeneklerden detay derecesine girip ordan diger liglerle ilgili haberleri en az seviyeye indirmen gerek
birde ekrandan maçlkar geçiyor onlarıda durduralamaz yaparsan
seçenekler ayarlar ordan fikstür işlemesi
2 gb ile 12 lig rahat oynarsın :)
Şuan İngiltere championship 2 ve türkiye amatör ligler açık hiç kasılmıyor gayet rahat buda 2 Ülkeden 9 lig ediyor :)
Benim yazdığımda data boyutu geniş
ben her oyunumda böyle yapyıorum :)
10 ve 12 lig denedim. Hafif kasma var. Vakit ilerleyince daha çok kasabilir. O yüzden ben 6 ya da 7 lig açacağım ağız tadıyla oynamak için.
512 ram var ekran kartıda 128 ama 4-5 lig açıyorum ve rahatlıkla oynayabiliyorum oyunu..Sen 2gb ile 5'ten daha fazla lig açsanda bir problem olmaz..
1.66 Ghz işlemci ve 1 GB RAM ile ben şu şekilde yapıyorum:
http://img46.imageshack.us/img46/5113/ligler.jpg
Bu bi önceki kariyerimin database seçimiydi. Şimdikinde Türkiye ve Portekiz 1.lig takımları da açık ve 20.000 oyuncuya ulaşıyor. Gayet rahat oynuyorum ve 2014-15 sezonundayım. Regenlerle 40.000'i bulmuştur heralde :D
Ben kariyerim boyunca tek takım yönettiğim için diğer ligleri "view only" olarak açıyorum. Avrupa kupalarındaki maçların daha zorlu ve gerçekçi geçmesi içinde önde gelen liglerden tüm oyuncuları yükletiyorum.