2 gb ram ile en fazla kaç lig açılabilir?
2 gb ram ile en fazla kaç lig açılabilir?
TariboWest
ben oyunu 1 gb ram ile oynuyorum. şuan 2023 yılındayım ve 6 lig açık.
2 gb ile rahatlıkla oynarsın.
9-10 civarı. İşlemcinide söyle ama. Benim 1 gb ram var 2.60 GHz işlemci.
4 lig öneriyor açmam için ama 25 ligi 2-3 sezon kasmadan oynayabiliyorum
Nasıl bu kadar açıyorsunuz. 20.000 oyuncu sınırını aşmıyor mu? Ben 5 tane açıyorum.
Ben 60.000 oyuncuyla oynuyorum 26 ülke 30 lig ama bazıları sadece görülebilir çünkü 75.000 aşınca yüklenmiyor oyun![]()
O zaman 10-12 tane açabilirim.![]()
TariboWest
20000'İ geçince heralde kırmızı gösteriyor![]()
Kırmızı olana kadar devam en azından benim için (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2 gb ram var bende 7 ülke 10 lig yapıyorum 2025 e kadar oynadım kasma olmadı fazla![]()
Heralde, galiba anlamında söyledi sanırım 'o zaman ya' kısmını.
2 gb ram var
genelde 6 lig açıyoru
bi kere denedim türkyienin tüm liglerini kasmadı
2 gb da 10 lig açarsın ama
seçeneklerden detay derecesine girip ordan diger liglerle ilgili haberleri en az seviyeye indirmen gerek
birde ekrandan maçlkar geçiyor onlarıda durduralamaz yaparsan
seçenekler ayarlar ordan fikstür işlemesi
2 gb ile 12 lig rahat oynarsın![]()
Şuan İngiltere championship 2 ve türkiye amatör ligler açık hiç kasılmıyor gayet rahat buda 2 Ülkeden 9 lig ediyor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Benim yazdığımda data boyutu geniş
ben her oyunumda böyle yapyıorum![]()
10 ve 12 lig denedim. Hafif kasma var. Vakit ilerleyince daha çok kasabilir. O yüzden ben 6 ya da 7 lig açacağım ağız tadıyla oynamak için.
TariboWest
512 ram var ekran kartıda 128 ama 4-5 lig açıyorum ve rahatlıkla oynayabiliyorum oyunu..Sen 2gb ile 5'ten daha fazla lig açsanda bir problem olmaz..
1.66 Ghz işlemci ve 1 GB RAM ile ben şu şekilde yapıyorum:
Bu bi önceki kariyerimin database seçimiydi. Şimdikinde Türkiye ve Portekiz 1.lig takımları da açık ve 20.000 oyuncuya ulaşıyor. Gayet rahat oynuyorum ve 2014-15 sezonundayım. Regenlerle 40.000'i bulmuştur heralde
Ben kariyerim boyunca tek takım yönettiğim için diğer ligleri "view only" olarak açıyorum. Avrupa kupalarındaki maçların daha zorlu ve gerçekçi geçmesi içinde önde gelen liglerden tüm oyuncuları yükletiyorum.