Kanata fazla takviye yapınca, Hamit boşa çıktı. Bu sebeple sağ bekte kullanacağım Hamit'i. Sağ bek / kanat yedeği olarak rotasyonda yer alacak. Bu sebeple Veysel-Alparslan transferi iptal oldu.
Transferler çok iyi. :)
Quote:
Zico Cim-Bom'da F. Direktörü olarak işe başladı!
Başkan Ünal Aysal'ın aldığı karar üzerine Zico ile temasa geçen Galatasaray heyeti anlaşmayı sağladı.. Zico Galatasaray ile yıllık 300B€ maaş alma koşulu ile 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Zico'nun kulübün ezeli rakibi Fenerbahçe ile alakasının kalmadığını, taraftarın Zico'ya sahip çıkması gerektiği bildirildi.
Hatırlayacağınız üzere Zico Fenerbahçe'nin başında bulunduğu süre içinde Fenerbahçe Avrupa'daki en büyük başarısını yakalamış, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamıştı.
Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Finalist'i Fenerbahçe 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi.. Hüseyin Sabancı'nın yönettiği maçta Galatasaray ezici bir oyun sergiledi ve Fenerbahçe'yi geçen sene kaybettiği kupanın finalinde 6-1 mağlup etti!..
Maçta Sneijder (x2), Bernard (x2), Drogba ve Semih Galatasaray adına golleri atarken, Fenerbahçe'de Stoch tek golü buldu.
Spoiler: XI ve Maç Sonu
Ne yaptın öyle :D
Ligde 89 puanla şampiyonluk ve CL Finali ile rüyanın da ötesinde br sezon geçirdin, tebrik ediyorum. City maçında 3 AMC'yi 3 DMC ile durdurman istatistiksel olarak işe yaramış görünüyor ama o tek gol çok haksız olmuş... Ama önemi yok, şimdi o seviyeye gelmek ve kupayı kaldırmak için çok daha istekli olucaksın, yeni transferlerle bu daha keyifli bir hal alıcak, bu arada Culio, Kazım, Sabri reyizz ve Riera'yı iyi paralara elden çıkarıp kurtulmuşsun, bravo. Transferler de çok yerinde olmuş. Drogba'da durum ne, var mı ilgilenen kulüp?
Geçen sezon harika geçmiş. ŞL tecrübesiyle yakın zamanda şampiyonluk gelir diye düşünüyorum. :)
Sabri, Culio ve Kazım'ın gitmesi bi hâyli kolay oldu. Sabri zaten kendisi geldi kulüpten gitmek için. Fakat Riera ile restleştik. Kulübü ile anlaştı ancak maaş farkını bizim ödememizi istedi, red ettik ve PAF takıma yolladık. Sonunda profilinde "mutsuz" ibaresi çıktı ve kulübünün sözleşme teklifini kabul etti. Teşekkürler. :) Bu arada Drogba ile ilgilenen yok.
İnşallah. Transfer kaliteli oldu, Bernard uçurur takımı. : )
Volkan Süper Kupa'da yoktu, sakat olduğunu düşünüyordum ancak Fenerbahçe'de bulamadım. Transfer geçmişine baktığımda serbest kaldığını gördüm. Profile tıkladım, sonuç.. : )
Spoiler: Volkan profil..
Volkan genelde gidiyor zaten :D
Ayıp ayıp! O kadar atılırmı :D
Transferlerinin beğendim özelliklede Bernard süper olmuş.Aykut demir yerine Serdar Azizi deneyebilirdin diye düşünüyorum.Süper kupadaki galibiyet mükkemmel.Ayrıca sunumunda şahane
http://img824.imageshack.us/img824/3...730945a600.png
Tarihteki en erken derbi, skor da belli: 4-2!
- STSL 1. Hafta -
Ligin açılış maçında, Türkiye Süper Lig'in en erken derbisinde Galatasaray, Beşiktaş'ın sahasında Beşiktaş'ı 4-2 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Maça hızlı başlayan Galatasaray ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçta, beraberliğe yaklaşan Beşiktaş skoru 2-1'e getirse de skor sırasıyla, 3-1, 3-2 ve 4-2 olarak değişti. Maç sonunda ise Fatih Terim'in öğrencilerinin yüzü güldü.
Maçta Burak (x2), Bernard ve Sneijder Galatasaray adına golleri atarken, Beşiktaş'ta Almeida ve Toroman 1 gol buldu.
Spoiler: Maç Sonu
Güzel başlamışız.Fenerbahçe yazmışsın.
Fikstüre hiç göz atmamıştım. Bir sonraki maç Fenerbahçe ile. Where is the ADALET? :icon_sad:
Üyeliğimden önce de sitedeki kariyerleri takip ederdim de ben böyle güzel kariyer görmedim. Bir kişi isterse en alt ligden bir takım alıp CL şampiyonu yapsın ama kötü anlatımı olsun bu benim hiç dikkatimi çekmez ama senin anlatımın harika. Gördüğüm en iyi sunum. Başarı desen başarı da var. Başından sonuna kadar okudum. Umarım sürekli devam edersin. Hee aklıma gelmişken canlı anlatım yaparken gol olduğunu biraz daha belli eder misin? (Büyük ve kalın yazabilirsin). Onun dışında her şey mükemmel. Bir de başkan ilk sezon bittiğinde ne kadar transfer bütçesi verdi?
Ligin 2. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe TT Arena'da kozlarını paylaştı. Halis Özkahya'nın yönettiği maçı Galatasaray Wesley Sneijder'in atmış olduğu tek golle kazandı.
Böylece Galatasaray ligteki puanını 6'ya yükseltirken Fenerbahçe 3 puanda kalarak 9. sıraya geriledi. Galatasaray ise zirveyi Elazığspor, Trabzonspor ve Bursaspor ile paylaşıyor..
Spoiler: Maç Sonrası
Bu arada Beşiktaş maçında sakatlanan Semih Kaya 7, Fenerbahçe maçında sakatlanan Sneijder ise 4 hafta sahalardan uzak kalacak.
Spoiler: İşte rakipler..
Cıkarsın bence bu gruptan 1 yada 2.ci olarak sakatlıklar kötü olmuş.
Grup liderliği hiç zor değil. Tabi Bayern maçlarında Semih ve Wesley sakat olmazsa. Umarım olmazlar
Gençlerbirliği'ne tek kurşun: 1-0!
- STSL: 3. Hafta -
Maçta üstün oynasakta Sneijder'in yokluğu hissedildi. 4-2-3-1 formasyonuna alışmış 4-4-2'de pek iş yapamadı gol yollarında. Maç daha gollü geçebilirdi ancak 1 gol ile yetindik.
Maçtaki tek golümüzü Burak attı. Gribe yakalanan Hamit yerine ise Eboue'yi kullandık.
Spoiler: XI / Veriler
Gruptan çıkmayı umuyoruz. İlk maçta Tottenham deplasmanına çıkacağız. Bu maçta alacağımız galibiyet bize 2.'liği getirir diye düşünüyorum. :)
Bayern maçına 1 ay var. Wesley tam formuna kavuşmaz ancak 20-25 dakika oynayabilecek duruma gelir. Ancak Semih'ten pek umutlu değilim, bakacağız artık. :)
Bu arada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tek temsilci ile yola devam ediyoruz ancak Avrupa'da Sivasspor hariç tüm takımlar yollarına devam ediyor. :) Fenerbahçe eleme turlarında Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş ve Avrupa Ligi'nde play-off'larda başarılı bir oyun sergileyerek gruplara kalmıştı. Diğer temsilcilerimiz ise Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayarak gruplara kaldılar.
Spoiler: Temsilcilerimizin Grupları
Quote:
Cim-Bom'da son gün harekatı!
Fatih Terim'in bu sezonluk "kullanmayacağım" raporu verdiği Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal, Galatasaray ile resmi kardeş kulüp sözleşmesi bulunan Pendikspor'a bedelsiz olarak kiralandı..
Resmi internet sitesi galatasaray.org'taki açıklamaya göre iki futbolcu için herhangi bir bedel alınmayacak ve maaş bedelleri Galatasaray tarafından ödenecek.