1 ile 30 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sezon harika geçmiş. ŞL tecrübesiyle yakın zamanda şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.
    TariboWest

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ligde 89 puanla şampiyonluk ve CL Finali ile rüyanın da ötesinde br sezon geçirdin, tebrik ediyorum. City maçında 3 AMC'yi 3 DMC ile durdurman istatistiksel olarak işe yaramış görünüyor ama o tek gol çok haksız olmuş... Ama önemi yok, şimdi o seviyeye gelmek ve kupayı kaldırmak için çok daha istekli olucaksın, yeni transferlerle bu daha keyifli bir hal alıcak, bu arada Culio, Kazım, Sabri reyizz ve Riera'yı iyi paralara elden çıkarıp kurtulmuşsun, bravo. Transferler de çok yerinde olmuş. Drogba'da durum ne, var mı ilgilenen kulüp?
    Sabri, Culio ve Kazım'ın gitmesi bi hâyli kolay oldu. Sabri zaten kendisi geldi kulüpten gitmek için. Fakat Riera ile restleştik. Kulübü ile anlaştı ancak maaş farkını bizim ödememizi istedi, red ettik ve PAF takıma yolladık. Sonunda profilinde "mutsuz" ibaresi çıktı ve kulübünün sözleşme teklifini kabul etti. Teşekkürler. Bu arada Drogba ile ilgilenen yok.

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Geçen sezon harika geçmiş. ŞL tecrübesiyle yakın zamanda şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.
    İnşallah. Transfer kaliteli oldu, Bernard uçurur takımı. : )

Mesaj Yetkileri