Silinmesi için özel mesaj mı yazsam ne yapsam?
Printable View
Silinmesi için özel mesaj mı yazsam ne yapsam?
Hayatımda izlediğim en kötü ve zevksiz FB-GS derbilerinden biriydi. Takımlar aman atak geliştirmeyim, kontrollü oynayım diye düşünmekten sıkıcı ifadesinin bile hafif kalacağı tarzda bir oyun sergilediler sahada. Bir tık daha iyi oynayan F.Bahçe, galibiyeti elde etmeyi başardı. 2 hafta sonraki BJK derbisi, onların bu seneki gidişatını çok net belirleyecektir bence.
Tartışılacak bi şey bile bırakmadı sağolsun ne Fenerbahçe ne Galatasaray o yüzden silinen mesaj yok :) Hatta bu derbi ötekiler gibi günlerce konuşulmaz bile, o derece sıradandı
[YOUTUBE="Cw1nk4ukvqE"]Fatih Terim Sesleri ![/YOUTUBE]
Gökhan bir kez daha neden en iyisi olduğunu kanıtladı.
Bir hata yaptı ve düzeltti onu bugün. Art niyet ile yapmadığına adım kadar emindim ve Lig Tv'ye söylediği laf ile bir kez daha gösterdi bunu.
Büyüklük böyle oluyor.
Hakemlerde ne yaptıklarını bilmiyorlar. Galatasaray penaltı pozisyonunda üç hakemde birbirine bakıyor en sonunda diğer hakem gelip penaltı diyor.
http://i.imgur.com/0wRTiK3.png
http://i.imgur.com/yOykLxF.png
Yenilmek sorun değilde takım çok iştahsız gerçekten.Hem kopenhag hem de bu maçta geriye düşüyoruz,defansta sağa sola pas atıyoruz yavaş yavaş hareketler sanki biz öndeymişiz gibi.Bugün Galatasaray'ın oynadığı oyunun çok üzerinde oynayacak anadolu takımları var ligte.E bu adamlar niye en az senelik 1.5-2 milyon euro alıyor arkadaş? Bir farkları olması gerekmiyor mu diğer oyunculardan??Teknik direktör kim olursa olsun saha içinde oyuncular mücadele etmediği sürece istediğini yap olmuyor.Sneijder'le Drogba ile bir kaç ekstra maç kazanırız belki ama takım oyununu oturtmadığımız sürece şampiyon olamayız bu gerçeği geçen senelerde gördük.
Ayrıca Burak oynadıkça sinir katsayım yükseliyor.Artık şu adam oynamasın bir süre istemiyorum.Yav bir tane ayağında top tutamaz mı bir futbolcu?Hiç mi düzgün pas atamaz hep mi ayağından açar topu bu kadarda olmaz ama ya.Bazen özellikle sırf onu izliyorum komedi başka bir şey değil.
Eğer sneijder sakat ise bu takım direk 4-4-2 oynar başka şeylerle uğraşmanın anlamı yok.Sneijder geldiği zaman dönersin tek forvetli sisteme.Kanatlara da forvet oyuncularını koyacağına kanat oyuncuları koyarsın en azından defansa yardıma gelirler.Maçın durumuna görede forvet sokarsın niye böyle yapmıyoruz anlamıyorum.
Öncelikle sıkıcı mücadelelerinden dolayı her iki takımı da tebrik ederim : )
Fatih Terim'in gelmesiyle beraber Fenerbahçe'ye karşı olan üstünlüğün sonuna gelmiş bulunuyoruz, Fatih Terim sanırım 6 maça falan çıktı ancak hiç birinde bu kadar etkisiz ve kötü değildi. Fenerbahçe de hiç birinde bu kadar rahat değildi. Tamam Galatasaray için Muslera ve Sneijder büyük eksik ancak Fenerbahçe'ye baktığımız zaman haftalardır sakat olan ve maç temposu olmadan direk bu maçla 11'e çıkan Gökhan ve Emre ; Sakat veya Cezalı olmaması halinde büyük ihtimalle 11'de başlayacak Alper ve Meireles en az onlar kadar kaliteli mücadele veren Holmen'in yokluğu ; son haftalardır büyük çıkış yakalayan ancak bu maç kenarda bekletilen Emenike ve en önemlisi mücadeleden yoksun, takımın temposunu düşüren Cristian'ın varlığı. Kısacası Galatasaray ne kadar dezavantajlı ise Fenerbahçe en az o kadar dezavantajlı durumdaydı. Yalnız iki takım arasındaki fark ; Fenerbahçe'nin kadro derinliğinin geniş olması sebebiyle, kendi oyununu oynamakta sıkıntı yaşamayacağıydı, nitekim öyle oldu.
Maç öncesinde de söylediğim gibi
Bundan sonra iki takım için senaryo üç aşağı beş yukarı böyle olur.Quote:
Bu maçla beraber ligin 3'te 1'i bitiyor. Galatasaray için ya tamam ya da devam maçı. Lig uzun maraton ancak 9 puan da az buz puan değil. Rakibinin kaybetmesini beklemenin yanı sıra senin de hiç kaybetmeden yola devam etmen gerekiyor, zor iş. Her sene Fener geriden takip ediyor ve başaramıyordu. Kolay bir iş değil. Elinde ligden başka mücadelesi olmayan, geniş ve rotasyonlu kadrosuyla pek oyuncu sıkıntısı çekmeyecek bir Fenerbahçe için uzun süreli tökezleme dönemi de biraz zor görünüyor. Bu şartlarda Fenerbahçe'yi 9 puanla geriden takip etmek, havluyu havaya kaldırmakla eş değer. Sonraki haftalar ise o havlunun yere düşmesini bekler.
10 Kasım'da oynanmasından mıdır yoksa iki tarafında iyi niyetli olmasından mıdır bilinmez futbol olarak sıkıcı bir maç olsada son yıllarda ki en sakin derbi oldu herkesin burda birbirini tebrik etmeside çok hoş gerçekten . Galatasaray'lı arkadaşlar Ceyhun'a cok laf söylemiş fakat ben o kadar da kötü oldugunu düşünmüyorum zaman zaman gerçekten iyi oynadı Galatasaray icin oturup düşünülmesi gereken Selçuk İnan'ın performansı olsa gerek . Bir Fenerbahce'li olarak Cristian yerine Meireles olsaydı demekten kendimi alamıyorum ikinci yarıda Alper Meireles ikili olsaydı Galatasaray'lıları cok üzebilicek bir skor olabilirdi , Eray için cok yorum yapılabilicek bir maç olmadı bana kalırsa ama ben en büyük teşekkürümü savunma hattına gönderiyorum Gökhan Gönül , Egemen Korkmaz , Bruno Alves Fenerbahce yıkılmaz :)
Hakemin hemen hemen hatasız bitirdiği maçta @William Rookwood 'un hakem konuşma çabasını takdir ediyorum.
@ William Rookwood ; Atladığınız bir durum söz konusu eklediğiniz resimlerde.Drogba o pozisyon da topa müdahale ediyor.Emenike'nin pozisyonun da ise Emenike'nin pozisyon ile alakası yok.
Hakem eleştrisi tamamen gereksiz olur yani.
''penaltı olmasa şöyle biterdi'' tarzındaki yorumlara da bayılıyorum
Baroni'nin yaptığıda terbiyesizlik.
Poposuna sarmışlığı vardır, büyük ihtimalle üzerine de oturmuştur.
Tartışmanın alemi yok,forma işi çok bayatladı,günümüzde herkes rakibin formasını şortuna sıkıştırıyor,niyetleri iyidir kötüdür bilemem ancak tartışılması gereksiz.
Zaten bu konu da Kurumsal Aysal'ın Kurumsal basın sözcüsü Ergün tarafından söylenmiş bir kaç saçma laf var,ortalığı kızıştırmaya yetecek.
Allah'dan silinen mesaj yok denildi :)
İlla silinecek mesajlar oluşturulmaya çalışıyor resmen :)
Dün geceden ilginç bir anektod vererek havayı dağatalım.
Reis yine farkını konuşturmuş : )Quote:
Fenerbahçe - Galatasaray Maçına damga vuran adam Sabri Sarıoğlu yedi sarıyı, yine gönülleri fethetti. Isırnırken sarı kartı gördü, üstüne de bir sonraki maçta cezalı duruma düştü. Oynamadan sarı kart cezalısı duruma düşen futbolcu olarak tarihe geçti.
Fatih terim tezehurati ciddi degildi arkadaslar arkasindan gulup kufur ettiler zaten.
forma konusuna gelince baroni geçen yilda aynisini yapti galiba stoch ile birlikte ben bilerek yapildigini dusunuyorum ozellike bu baroni ise. oburu kim fotodaki oda sow galiba?
https://pbs.twimg.com/media/BYzf3tUIIAE3YR6.png
Ha gayret silinesi mesajların oluşması için yardırın beyler :)
Baroni'nin şortu oraya koyması rahatsız edici olsa da kötü niyetli olmadığı açık. Fenerbahçe'nin kazandığı her maçtan sonra böyle garip nereden saldırsam çabaları var hoş değil.
Hakem(ler) tabiki mükemmel bir maç yönetmedi. Özellikle bizim ofsayt diye kesilen bir pozisyonumuz varki akıllara zarar. 2 metre geriden çıkan adamı göremeyen yardımcı mı olur. Adam direk karşı karşıya idi. Onun dışında penaltı pozisyonlarını iyi süzdüler. Galatasaray'ın pozisyonunda ise dışarıda mı içeride mi diye tereddüt etmiş olabilirler. Yoksa o kol açık olunca zaten tartışması yok penaltıdır.
Forma konusunda ise ben şahsen formaların oraya sokulmasının amacını çözemiyorum. İlk veya son defa olması önemli değil. Ben kendi takımımın formasını, armasını bir herifin uçkurunda görmek istemezdim. Yarın bir başkası Fenerbahçe formasına öyle yapsa da en ağır şekilde tepkimi koyarım. Baroni'nin uyarılması lazım. Formanın hangi takım olduğu önemli değildir. Bir başkasının kutsalına da saygı göstermelisiniz. Giy demiyoruz da orana burana da sokma arkadaş.
Diğeri Webo muhtemelen, bizden birisiyle forma değişiyordu çünkü.