Kasımpaşa tribünlerinden atladı o vatandaş. Herkes yalandan bir forma giysin atlasın ceza o külübe gitsin, güzel mesele.
Printable View
Ben sadece o pozisyon için kural hatası diye ısrar eden arkadaşlar için öyle dedim yoksa hakem olsam ben de tatil ederdim ama öyle bir şey olsaydı da TFFnin vereceği kararı merakla beklerdim.Kasımpaşa tribününden inen bir BJK taraftarı Fernandes'e saldırıyor.BJK hükmen galip sayılsa da yazık olurdu gibi duruyor :)
Hakem tek kelimeyle rezaletti zaten. Donk'un atılması , maçın tatil edilmesi ve Almeida'nın da kırmızı görmesi konusunda zaten herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum :)
Ben adam Beşiktaşlı değil diye demiyorum , ceza aldırmak isteyen bunu rahatlıkla yapar formayla olacak işte bundan bahsediyorum.
Adam Kasımpaşa tribününden sahaya atlıyor ve maçta ev sahibi Kasımpaşa. Güvenlik zafiyeti tamamiyle onların sorumluluğunda. Lamı cimi yok.
Anıl'ın bahsettiği genel olarak herkes rakibin formasını giyip atlasın diyo. Yoksa o taraftarın "neyi" tuttuğu beni ilgilendirmiyor açıkcası. Fakat tribünden atlayan kişi, hangi tribünden atladığı ve oraya nasıl ulaştığı önemli benim için. Sonuçta belli güvenlik kuralları var ve bu kurallara uyması gereken ev sahibi takım.
Anladım onu dediğini ama ben de diyorum ki burada öyle bir durum yok adamın rengi belli. Peki o zaman herkes rakip tribüne girip kendi oyuncusuna çelme taksın ve takımına hükmen maç kazandırsın. Bu mu mantıklı sizce? :) Güvenlik konusunda kurallar ne diyor bilmiyorum ama güvenliğin her adamı tutması da kolay iş değil. Bizim tel örgülü 5 ocakta bile her isteyen rahatlıkla atlayıp sahaya giriyor , tel örgüsüz statlarda falan polis hiçbir şey yapamaz ki sahaya giren adama. Ve bu BJKliler GS maçında bile sahaya girenler BJKli değil diyen adamlar , tam tersi olsa da adamın üstünde rakip takımın forması vardı derler. Neyse son sözüm de bu kim ne derse desin yorumlarım bu kadar :)