FB olack gibi:D
Printable View
FB olack gibi:D
Daha bitiremediniz mi yahu biz 3 kişiyle portekizi de bitirdik :p
Aynen katılıyorum.FB'yi Kadıköyde yenersen oyuncularında moralleri bozulur son haftada onlar deplasmana giderler büyük ihtimalle sen de evinde oynarsın.O zaman şampiyon olursun :) Çok zor ama İmkansız değil.
Hatta FB'yi yen.FB son hafta berabere bile kalsa sen şampiyonsun kazandığın sürece.
Baran ile yaptığım fortis kupası final maçında aldığım farklı galibiyet sonrası kendisi bana benim kendi taktiklerimle değilde başkalarının taktiğiyle başarılı olmamın hoşuna gitmediğini söyledi.Bende o halde kariyere son verelim dedim ve save'i sildik.Güzel gidiyordu ama sonunu getiremedik.Takip ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.
Gereksiz bir konu yüzünden kariyere yazık olmuş .
Aynen Semsinin anlattigi gibi,bosa kürek sallamaya gerek yok,ne kadar ugrassak bostu,Semsinin hazir taktikle beni yenmesi zoruma gitti,sonucta ben kendi taktigimle basarili olmaya calisirken,Semsi hazir taktikle geleni geceni farkli yeniyordu,bu durumda oynamanin bir manasi kalmadi.Devam etmek isterdik ama olmadi ...
Kankamla güzel bir kariyer yaptik yine de,bizi takip ettiginiz icin tesekkürler ...
Yazık olmuş kariyere neyse
Yazık olmuş ama anlaşamadıktan sonra sürdürmenin gereği yok.
Çok yazık ama bizimle paylaştıgınız için teşekkürler :)
cidden yazık olmuş bayaa iyi gidiyordu kariyer..
Şaka yapıyorsunuz?
Şaka deil galiba gerçekten silmişler save'i :(
Şaka değil Eren abi.Kusura bakma sonraki sezon sende dahil olacaktın ama devam etmeme kararı aldık..