Baran ile tekrardan kariyer olayına girdik.Bakalım sezon sonunda kim gülecek? Zevkli bir kariyer olacağından eminim.Tabii tamamlayabilirsek..İnşallah tamamlarızz.![]()
Baran ile tekrardan kariyer olayına girdik.Bakalım sezon sonunda kim gülecek? Zevkli bir kariyer olacağından eminim.Tabii tamamlayabilirsek..İnşallah tamamlarızz.![]()
So what?
Saike
İkinize de başarılar.
Tamamlayamazsanız zaten bir daha ortak kariyer açmanıza izin vermeyeceğim.
"YÜCE ATATÜRK"
walla benim favorim gsbiraz taraflı oldu ama
![]()
Galatasaray götürür![]()
Aslan Kral işi bitirir.
Tek bir transfer yaptik,kadro yeterliydi hem lig hem uefa icin.Kalede sorun yasayacagimizi düsündük ve bu dogrultuda Bogdan Lobont´u Dinamodan 1.3 m € karsiliginda transfer ettik.
Hazirlik maclarinda resmen costuk,harika sonuclar aldik.Denedigim taktik tuttu,lige büyük moralle giriyoruz. (: Cok iddialiyiz,hedefimiz 3 dalda sampiyonluk !
Lobontu aldiktan sonra ve yeni taktik olusturduktan sonra oynadigimiz 5 macta 23 gol attik,hic gol yemedik.
![]()
Hayırlı Olsun...
Favorim Şemsi...![]()
Müthiş hazırlık olmuş. Haydi bakalım![]()
Galatasaray Alır Götürür İkinizede Bol Şans.
Herhalde bundan iyi bir hazırlık dönemi geçiremezdin Baran![]()
Her iki takımada Başarılar...
Fovorim Fenerbahçe...![]()
Mutlaka orta sahaya adam alman gerek, defansif açıdan güçlü bir yabancı ve yine yedekten girip sırıtmayacak bir Türk DM..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ever Banega 1 yilligina kiralanmistir !
![]()
Tebrikler..Güzl Transfer...Bana bu adam bi türlü gelmiyor..![]()
Banega süper olmuş. Kim önerdi acaba![]()
Yav Emre abi aşk olsun.Bana neden önermiyorsun.Bu kadar fanatik olduğunu bilmiyordum.![]()
So what?
Saike
güzel kariyer olacağı kesin başarılar.
elem kelem edit büdüt
Şemsiciğim editledim
Başarılar dilerim...
Last edited by LaigLeNoiR : 19.Mart.2008 at 16:29
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Daha dur Şemsi, bu başlangıç.Fenerbahçe şampiyonluğa da ulaşacak.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla bu şansla neden olmasın Serkan abi?![]()
So what?
Saike
Başarılar favorim kayseri..![]()
Benim favorim Beşiktaş. Çünkü iki takım da fazla transfer yapmamıış. Beşiktaş'ın kadrosunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bakalım neler olacak tabii Fenerli olarak Şampiyonun F.Bahçe olması hoş olurama dikkat edin 8.0.2 de Bursaspor özellikle ilk sene bi acayip! İkinize de başarılar.
Bir Dost
Hellbells
Başarılar dilerim
Baran ve Lincoln farkıyla Galatasaray bu zorlu maratonu başarıyla tamamlar![]()
Her 2'nizede başarılar.Favorim Baran abi ligin yozunu attırır
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
şemsi süper kupa kötü olmus ama lıgı alıp gotureceksın kardes emınım bundan bıraz da bız taraflı olalım yahubence defansa kolarov'u al cok ıyı eleman ön libero için de de jong oyle pahalı falan degıl alabılırsın..ikinize de basarılar..