Neyse tamam uzatmaya gerek yok.Sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu.Öyle ya da böyle.
Neyse tamam uzatmaya gerek yok.Sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu.Öyle ya da böyle.
İnter'le dalga geçmeyi bırakalım isterseniz . Kazandınız oldu bitti .
Fenerbahçe çok güzel oynadı,tebrikler..
Şuan son torbadan gelip ilk torbadan takım yenen tek takımız.(Bu sezon için geçerli.)
Rica ederim...
Yazdıklarının bende farkındayım belki doğru belki yanlış ama beğenmediğimiz yorum sonunda o üyeye o zaman yazma diyemeyiz değilmi ;)
O yüzden şuanda polemik değilde kutlama yapmak lazım.
Bu arada Her Lig maçı sonrası DEİVİD ve ZİCO'yu yere göğe sığdıramayan Egemen(egowich)'den yorumlar bekliyorum :)
İnter i bgn Fenerbahçe yendi seneye öteki sene Kontejyan için yer açılıyor bu galibiyetler önemli tek şut çekip kazansakta önemli olan 3puan kaldıki çok iyi oynadı Fenerbahçe...
Takımımı yürekten tebrik ediyorum. Süper bir galibiyet aldık.. Bence Maçın en iyi oyuncusu Alex'di..Sadece Alex değil bütün takım süperdi.. İnteri süpürdük resmen.. Tabi bunda karşımızdaki takımın çok kötü olmasınında payı var ama yinede hakkımızla söke söke aldık maçı..
Obejktif olmaya davet ediyorum herkesi, maçtan evvel İnter fark atar Fenerbahçe'yi ezer diyen arkadaşlardan bir tebrik bekliyorum. Mucizeyi gerçekleştirmek zordur ve bizde zoru severiz.
Tebrikler Fenerbahçe.
Nasıl mı galibiyet aldık? Buyrun:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VR96RBOAKcY[/YOUTUBE]
Mehmetcim o zaman benden tebrik beklememen lazım :)
Sevgili FENERBAHÇE'li arkadaşlarım. Rakip takım taraftarlarıyla tartışmak yerine GALİBİYETİ kutlamayı deneseniz ne güzel olur değil mi?
Hala tartışmaya devam ederseniz sevincinizi gursağınızda bırakıp konuyu kilitleyebiliriz... Lütfen sadece galibiyeti kutlayın...
Cambiasso'Nun topu yemeye çalıştığı fotoyu koyacak olan varmı
arkadaşlar ALEX gerçeği yine gözünüzüe geldi..alexi eleştirenler taş kesilecek taş..
sadece bu maça değil rize maçına da bakın..
İstiyorsan youtube videosunun linkini alıp büyük ekran izle ve capsini al. Şuan öyle bir resim yok olduğu zamanda koyacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYON..................................... Devam ettirelim dedik. :icon_redface:
Batuhancım cevap vereyim ama Şampiyonlar Liginde veya UEFA için :)
FENEEEEEEERRRRRR
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VR96RBOAKcY[/YOUTUBE]
http://img261.imageshack.us/img261/7330/yemeejkmw5.jpg
Murat TSL'de zaten böyle bir olgu bekelmek yanlış olur. Ama Avrupa'da şampiyonluk için bu sezon erken. Bizden iyi çok ekip var. İnteri yenmekle şampiyon olunmaz.
Tebrikler Fenerbahçe güzel bir galibiyet elde etti
LİGTV.COM.TR'nin manşeti hoşuma gitti.
Miras değil alINTERi
milliyet sanki italyan gazetesi
yazık ya bu aydın doğanın gruplarına..
la gazetta milliyeto..
Bu arada Zico'da gelişme var.Solda Vederson'u gördü nihayet.Kezman'a sonuna kadar sabretmedi.İyi haber bu.
Birileri Türkçe'ye çevirebilir mi?
Maçın kilit olayı zaten Vederson'du bence.
Carlos'u solda tek oynatmadı Vedersonla beraber oynatınca, birisi ileri gidince diğeri geri geldi.Bu da çok önemliydi.Lig maçında Carlos ileri gidiyordu gerisi bomboş kalıyordu.
LA GAZZETTA nın başlığının tam net karşılığı değil ama 3aşağı 5yukarı
''Felaket İnter Avrupa da Türkiye tarafından yenildi'' gibi bişeyler olması lazım...
Fenerbahçe çok iyi oynadı, İnteri oynatmadı. Adamlar nereye geldiğini şaşırdı daha doğrusu kimse böyle bir Fenerbahçe beklemiyordu. Alın teri ile kazanılan maç her zaman başlangıçlar çok önemlidir ve bu başlangıcı biz çok iyi yaptık 3 puanı söke söke aldık. Zico bazı şeylerin farkına varmış olsa gerek Vederson gibi bir oyuncuyu gördü. Yerine göre Colin Kazım da kullanılmalı çok yetenekli maç kazandırabilecek kapasitede bir oyuncu.
Bu oyun umarım devam eder. İsteyerek sahaya ruhunu koyarak oynandığı zaman nasıl bir oyun ortaya çıkıyor herkes gördü. Böyle devam edersek gruptan rahatlıkla çıkabileceğimizi düşünüyorum. Bizim karşımızda Grubun favorisi İnter duramadı öteki takımlar hiç duramaz..
UEFA'nında Deivid İnter'in sallanmasını sağladı. :D
gerçekten süper bir maçtı golden sonra öyle bir fırlamışımki yerimden dizimi vurdum bandajlı dolaşıyorum şuanda :) gerçekten süperdi fenerbahçe ayrıca kezman-semih değişikliğide tam zamanında gelince ben çok şaşırdım ne olursa olsun bu gece çok güzel geçti teşekkürler fenerbahçe..
sonradan gelen edit: alexi yazmayı unutmuşum hep kötüleyecek halimiz yok dimi bugün tam istediğim gibi oynadı top yaptı çalım attı asistini çaktı inşallah avrupa kupalarında hep böyle oynarsın
"Galibiyet haklarıydı"
FC Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe'nin kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, ''Fenerbahçe sonuna dek galibiyeti haketti'' dedi.
Roberto Mancini, 1-0 yitirdikleri maçtan sonra, zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini belirterek, ''Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında Türkiye liginden farklı oynadığını biliyorduk. Taraftarlarını da arkalarına alınca çok daha iyi bir maç çıkardılar. İlk devre biraz daha dengeliydi ama kazanacak kadar çok fazla şey yapmadık'' diye konuştu.
''Tüm dezavantajlarımıza karşın daha iyi oynayabileceğimizi sanıyordum'' diyen Mancini, şunları söyledi:
''9 eksiğimiz vardı ama bu mazeret olamaz. Maç Fenerbahçe'nin hakkıydı. Fenerbahçe galibiyete iyi oyunuyla ulaştı. İlk maçlardan sonra grupta favoriyi belirlemek zor ama ilk maça galibiyetle başlamak çok önemli. Fenerbahçe bizden daha iyi ve avantajlı başladı.".