Barca-Bayern finali çok zevkli olabilir,ikiside hucum yönüyle müthiş.
Printable View
Barca-Bayern finali çok zevkli olabilir,ikiside hucum yönüyle müthiş.
Man UTD elendi ya, zevkten dört köşeydim dün gece :D
Bence sanılanın aksine Lyon-Inter finali izleyeceğiz.
Dün Mehmet demirkol ile Fuat Akdağ'ın proğramında bir seyirci mesajı vardı... Messi ile ilgili... Bir vatandaş diyor ki; "MESSİ İNSANSA BEN HAYVANIM..." Çok güldüm...
Barcelona'nın finale çıkmaması için "görünür" hiçbir neden yok... Zorlanırlarsa finalde zorlanırlar; çünkü TEK MAÇ üzerinden oynanan bu tür mücadeleler her zaman "risk"tir. Ama Inter karşısında gruptakinden daha rahat olacaklardır...
Bayern 99'un intikamını da almış oldu böylece. :)
inter barcelona'yi eler diyen arkadaslar inandiklari icinmi bunu soyluyorlar yoksa marjinal olmak icinmi ? :) , Barcanin interi cok zorlanmadan gecicegini dusunuyorum , inter gol yollarinda cok etkisiz bir takim ve defans olarak da dort dortluk degiller , deplasmanda beraberlik , evinde rahat yener ve gecer barcelona
Lyon Bayern eşleşmesi ilginç oldu kim elerse şaşırmamak lazım :)
http://www.youtube.com/watch?v=9kSf9c1W2T4
Robben in harika volesi...
Manchester'ın 3-0 dan turu vermesi veya başka bir deyişle Bayern'in 3-0'dan maçı çevirmesi gerçekten büyük sürpriz.İlk maçtan sonra Bayern'in kapasitesini aşması gerektiğini düşünmüştüm turu geçmesi için.Aslında çok da aşmalarına gerek kalmamış.Manchester çok pozisyon kaçırmış.10 kişi kaldıktan sonra bile pozisyonları var.Robben'in golde onu öyle boş bırakmaları çok ilginç.Tam bir korner taktiği golü olmuş harbiden.Neyse Bayern'in çıkmasına sevindim.Çünkü ben de artık bu turnuvanın yarı finalinde başka renkler görmek isteyenlerdendim.Öyle de oldu.Önümüzde bizi renkli maçlar bekliyor.
Bu da maçın özeti;
http://www.facebook.com/video/video.php?v=379971127099
İnter süpriz yapabilir
Lyon belki ilk kez finale bu kadar yaklaştı.Bayern Münih ile çok zorlu 2 maç oynayacaklar ve uzun süre sonra bir Fransız takımını Şampiyonlar Ligi finalinde izleyebiliriz.
Barcelona-Lyon finali bekliyorum ..
Ben de Inter'in Barca'yı eleyebileceğini düşünenlerdenim. Esasen Inter'den daha fazla Mourinho'nun Barca'yı durdurabileceğini düşünüyorum. Real Madrid gibi bir takımı elemiş Lyon da finali hakediyor ama Van Gaal'in Bayern'i çok iyi oynuyor. Final tahminim: Bayern-Inter
4 yarı finalistide bilmişim yorumlarımda bayern dahil aferin bana:) bayern-inter finali olması dileğiyle...
bende bayern-inter finali bekliyorum
Barça 1-0 önde.
Pedro'nun golüne karşılık cevabı İnter verdi..Ah star ah.Şu maçı vermiyorsun ya
İnter 2-1 yaptı.
Maç kimin sahasında ?
3-1 oldu ibra cikti abidal girdi :D
sanırım inter-lyon finali olacak :)
Yahu maç kimin sahasında ? :D
:D
İnterin
O zaman Barcelona içeride dağıtır yahu boşuna umutlanmasın İnter..
1-0'dan 3-1 yapmışlar helal valla ama Barça evinde acımaz..
Eşleşme belli olduğunda finale Inter çıkar diye düşünüyordum, hala öyle düşünüyorum. Mourinho 2 farkla yenilmeyecektir rövanşta, istediğinde Inter oyunu çok iyi kilitleyebiliyor. Chelsea'de finale çıkamadı ama Inter'e özlenen finali yaşatacak galiba.
Barcelona son on dakika işin ciddiyetini kavrayabildi. Bu maç Mourinho'nun tam bir strateji zafer oldu ve iki teknik adam arasındaki farkı ortaya koydu. Geçen sene Chelsea eşleşmesinde Barcelona zaten kafalarda soru işareti bırakmıştı. Fizik gücü çok yüksek takımlara karşı afallayabiliyorlar. Messi etkisiz, Ibrahimovic ise sahada yoktu.
Maçın bitiminde bir ilginçlik yaşandı. Balotelli, maç bitiminde kendisini yuhalayan inter taraftarlarına Türkçe karşılığı s harfi ile başlayan birşey söyleyerek sahadan ayrıldı.
Balotelli 75. dakikada oyuna girdi sirf gereksiz isler yapti stankovic bostayken pas yerine topu tribünlere yolladi yine kaleye bir sutu vardi gelisine vurdu tribünlere gitti :D bir futbolcu bu kadarda vurdumduymaz olmamali.. isliklanmayi kesinlikle haketti.
Mourinho gibi bir adam Balotelli'yi su durumda su macda almamaliydi oyuna isliklanmasi yerinde oldu , Balotelli'nin Inter seruveni bitmistir
Inter cok iyi alan savunmasi yapti Messi ye top oynatmadilar , ayrica Barca gibi bir takimin bile orta sahada Bousquet (isminin boyle yazildigindan emin degilim ) ve keita ile oynayinca bu isi beceremedigi goruldu , Iniesta cok arandi
Rovanc macinda barca grupta oldugu gibi 2 farkli alir diyorum maci ama eleyebilirmi Inter'i bekleyip gorucez
Bence alves'in pozisyonu net penaltıydı. Eğer o verilse berabere bitebilirdi maç
Barcelona kafasızlığın cezasını çekiyor aslında. Ibrahimovic'in alternatifi yok. Eto'o üstüne 40 milyonu toka edip onu almanın da manası yoktu.
Bugün golleri atan Milito ve Sneijder, Ibrahimovic'ten gelen para ile alınmıştı.
Özgür şöyle birşey var zaten bu taktiğin oyuncusu İbra değil Eto'o. Pedro niye bu kadar başarılı çünkü çok hareketli. Savunmayı sürekli rahatsız ediyo böyle olması. Savunma Messi - Xavi - İniesta - Henry savunmak için uğraşırken Pedro aradan çıkıyo atıyo.
Sneijder macin adami secilmis
bayern-inter finali diyorum aylardır burda size aynen öyle olacak kupada almanyaya gidecek hatta