Barca-Bayern finali çok zevkli olabilir,ikiside hucum yönüyle müthiş.
Barca-Bayern finali çok zevkli olabilir,ikiside hucum yönüyle müthiş.
Man UTD elendi ya, zevkten dört köşeydim dün gece![]()
Bence sanılanın aksine Lyon-Inter finali izleyeceğiz.
Dün Mehmet demirkol ile Fuat Akdağ'ın proğramında bir seyirci mesajı vardı... Messi ile ilgili... Bir vatandaş diyor ki; "MESSİ İNSANSA BEN HAYVANIM..." Çok güldüm...
Barcelona'nın finale çıkmaması için "görünür" hiçbir neden yok... Zorlanırlarsa finalde zorlanırlar; çünkü TEK MAÇ üzerinden oynanan bu tür mücadeleler her zaman "risk"tir. Ama Inter karşısında gruptakinden daha rahat olacaklardır...
Bayern 99'un intikamını da almış oldu böylece.![]()
inter barcelona'yi eler diyen arkadaslar inandiklari icinmi bunu soyluyorlar yoksa marjinal olmak icinmi ?, Barcanin interi cok zorlanmadan gecicegini dusunuyorum , inter gol yollarinda cok etkisiz bir takim ve defans olarak da dort dortluk degiller , deplasmanda beraberlik , evinde rahat yener ve gecer barcelona
Lyon Bayern eşleşmesi ilginç oldu kim elerse şaşırmamak lazım![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9kSf9c1W2T4
Robben in harika volesi...
Manchester'ın 3-0 dan turu vermesi veya başka bir deyişle Bayern'in 3-0'dan maçı çevirmesi gerçekten büyük sürpriz.İlk maçtan sonra Bayern'in kapasitesini aşması gerektiğini düşünmüştüm turu geçmesi için.Aslında çok da aşmalarına gerek kalmamış.Manchester çok pozisyon kaçırmış.10 kişi kaldıktan sonra bile pozisyonları var.Robben'in golde onu öyle boş bırakmaları çok ilginç.Tam bir korner taktiği golü olmuş harbiden.Neyse Bayern'in çıkmasına sevindim.Çünkü ben de artık bu turnuvanın yarı finalinde başka renkler görmek isteyenlerdendim.Öyle de oldu.Önümüzde bizi renkli maçlar bekliyor.
So what?
Saike
İnter süpriz yapabilir
Lyon belki ilk kez finale bu kadar yaklaştı.Bayern Münih ile çok zorlu 2 maç oynayacaklar ve uzun süre sonra bir Fransız takımını Şampiyonlar Ligi finalinde izleyebiliriz.
Barcelona-Lyon finali bekliyorum ..
Ben de Inter'in Barca'yı eleyebileceğini düşünenlerdenim. Esasen Inter'den daha fazla Mourinho'nun Barca'yı durdurabileceğini düşünüyorum. Real Madrid gibi bir takımı elemiş Lyon da finali hakediyor ama Van Gaal'in Bayern'i çok iyi oynuyor. Final tahminim: Bayern-Inter
Fenerbahçe Cumhuriyeti
4 yarı finalistide bilmişim yorumlarımda bayern dahil aferin banabayern-inter finali olması dileğiyle...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bende bayern-inter finali bekliyorum
Barça 1-0 önde.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pedro'nun golüne karşılık cevabı İnter verdi..Ah star ah.Şu maçı vermiyorsun ya
İnter 2-1 yaptı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maç kimin sahasında ?
3-1 oldu ibra cikti abidal girdi![]()
sanırım inter-lyon finali olacak![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Yahu maç kimin sahasında ?![]()
İnterin
O zaman Barcelona içeride dağıtır yahu boşuna umutlanmasın İnter..
1-0'dan 3-1 yapmışlar helal valla ama Barça evinde acımaz..