Sen çok yanlış anlamışsın galiba olayı! R.Madrid ile rövanş maçınızdan sonra Karabük maçınız oynanacak. Salı-Cumartesi olayı bu yani. Karabük'ten sonraki salı değil R.Madrid ile maçınız, önce.
Printable View
Yahu her açıklamalarında kulüplerin durumunu göz önünde bulunduruyoruz diyorlar ya bu sadece iki kulüple alakalı olmamalı. Yazık, günah başka bir şey demiyorum. Çok alakasız zamanlarda maç oynatarak amaçlarını belli ediyorlar. Beşiktaş seyircisi gişe seyircisi. Sırf bundan dolayı kasıtlı olarak maçları alakasız zamanlara atıyorlar. Bu takımların taraftarlarını takımlarından soğutmak sanırım amaçları sonuçta çalışanı da var.
@erginaslan
Besiktas Iniesta'yi aliyormus, Iniesta, Xavi'siz gelmem demis... T.Kiran Feda demis, Aybaba veto etmis, Hürriyet'i istemis (ultra yazdim)
:)
Diğerlerini bilmem ama Fenerbahçe'nin 14 Nisan'dan sonra 17 Nisan'da Eskişehirspor'la Türkiye Kupası maçı var. Yine de bu dikkate alınıp farklı bir şekilde düzenlenibilirdi sanırım. Sadece Fenerbahçe'nin maçlarına baktım, diper takımların maç tarihlerine bakmadım.
Sezon sonundaki sıralamamıza göre devam edip etmemesine karar verilmeli diye düşünüyordum ama bu görev için çok yetersiz olduğu daha şimdiden ortaya çıktı Samet Aybaba'nın.Umarım sezon sonu yollanır ve adam gibi bir hoca getirilir takımın başına.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...32198277_n.jpg
'Herkesi bir defa kandırabilirsiniz, bazılarını her zaman kandırabilirsiniz; ama herkesi, her zaman kandıramazsınız!'
Sen bizleri hiç kandırmadın 'Yaşayan Efsane'! Doğum günün kutlu olsun. Allah, uzun ömürler versin Büyük Başkan.
Fikret Orman artık zor günler geride kalıyor tünelin sonundaki ışık göründü. Sezon sonundan itibaren Beşiktaş'ta para konuşulmayacak.... bunları söylüyor. Acaba bir bildiği mi var ? Neler dönüyor merak ediyorum.
İcralık olan birsürü alacak yapılandırıldı diye biliyorum. Artık hergün kapıya kim dayanacak diye korkuları kalmadı bence. Bu sayede de yeni yapılanma ile para harcayabilirler, bir de bazı yöneticilerden destek gelirse BJK seneye daha iyi olacaktır. 1 yılda takımı bu şekilde düzeltmek gerçekten zor iş. Mesela GS'ın da borcu çoktu ama öyle icralık olmuş borcu fazla değildi, ama BJK'ın CAS gibi mahkemelere taşınmış birsürü borcu vardı.
Unutmadan bir de sermaye artışı olacak, asıl katkıyı ordan sağlar takım.
Mümkünse artık konuşulmasın para. Taraftar olarak büyük gelir sağladığımızı düşünüyorum takıma. Yönetim de bütçeyi sıktı. Artık yeni sezonda sadece futbol konuşulmalı. Hayırlısıyla Avrupa'ya gideceğiz inşallah.
Sermaye artırımından 75.000.000TL gelir elde etmişiz ve ivedi borçlar için kullanılacak bu para. 200.000.000 TL'lik muhtemel gelirin 3te 1'i eder bu. Kalan parayla pekala güzel şeyler yapılır. Sen başımızdan eksik olma Fikret Orman.
Helal olsun başkan, arkandayız. Güzel günler yakındır. Birde yeni sezon hoca ve teknik ekibi baştan aşağı yeniledik mi tamamdır. Revizyon şart.
O iş zor artık kardeşim. Fikret Orman varken ve Levent Erdoğan olduğu sürece, İbrahim Altınsay'ın dönmesi mümkün değil.
Yeniden ikna edilebilir belki ama dediğin gibi çok zor.
Menemenini de al git Samet Aybaba. Boş adamsın boş. Sene başından beri beni utandırman için dua ettim ama yok, iş yok.
Toraman'da sezonu kapattı. Sakat sakat oynuyordu zaten bir yerde patlayacağı belliydi. Çifte kupalı sezon ve ertesi sezon ikinci yarıyı sakat sakat oynayarak geçirmişti. Bu sezonda sakat olmasına rağmen, devre arasında ameliyat olması gerekirken oynamaya devam etti. Eğer mesele FEDA ise kralını Toraman yaptı. Belki bu son sakatlığı futbol hayatını etkileyecek. Toraman gibi 2,3 tane daha hırslı adam olsa bu takımın sırtı yere gelmezdi. Söz bitti artık kulübün içinde neler dönüyor hiç kimse kestiremiyor. Guti'nin dediği gibi harbi Beşiktaş amatörler tarafından yönetiliyor. Tek umudum yönetim. Yönetimin bu sezon mali açıdan çabası taktir edilesi. Artık gelecek sezondan itibaren idari açıdan bir şeyleri yoluna koymalarının vakti geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe iskelet kadroyu kurdu. Artık sıra bize geldi. Yoksa bu böyle gider.
Mesela baskette Kunter ne kadar başarısız gözükse de elindeki malzemeye göre bir düzen oturtmaya çalışıyor. Ama SA 'da bu yok maalesef. Adamda harbiden tek vizyon evindeki televizyon.
Sadece Toraman değil, dün akşamdan sonra bizde taraftar olarak sezonu kapattık artık. Geçmiş olsun.
Beşiktaş AŞ sezonun ilk 9 ayında (31.064.693)TL zarar açıkladı.
Beşiktaş AŞ'nin sezonun ilk 9 ayında geliri 110.430.131 TL oldu. Geçen sezon aynı dönemde gelir 119 mio TL'ydi.
Beşiktaş sezonun ilk 9 ayında futbol giderlerini 147 m TL'den 115 m TL'ye indirdi.
Beşiktaş sezonun ilk 9 ayında 6,9 m TL faaliyet zararı açıkladı, geçen sene aynı dönemde zarar 50 m TL'ydi.
Beşiktaş'ın 28-02-13 tarihi itibarı ile banka borcu 112,7 m TL oldu. Sezon başında borç 132,2 m TL'ydi.
Beşiktaş'ın vergi otoritelerine borcu 72,7 m TL. Sezon başında bu rakam 66,5 m TL'ydi.
BJK AŞ 'nin sezonun ilk 9 ayında geliri 110mTL oldu. Yayın geliri 41 m TL, 19,7 m TL kombine ve bilet geliri, 19 m TL ürün satış geliri.
Beşiktaş geçen sene 93,4 m TL ödediği futbolcu maaşlarını bu sene 64,1 m TL'ye düşürdü.
Beşiktaş'ın 9 aylık faiz gideri 19,4 m TL, kur farkı zararı ise 2,8 m TL oldu. Net zararın 22 m TL'si borçlardan geliyor.
BJK AŞ'nin 28-02-13 tarihi itibarı ile borç toplamı 305mTL. 112mTL banka, 71mTL ticari, 106mTL vergi ve diğer, 15mTL faktoring borçları.
https://twitter.com/kakbas
Zaten böyle bir durumda kar açıklanması beklenemezdi. Yani durum o kadar iç açısı değil. Borçların faizi bunlar hep..
600.000.000 TL borçtan 300e mi düştü şimdi onu anlamadım ?
Asıl önemli olan borçlarıın ödenmesi veya azalması değil. Bütün borçlar hacizlikti ve onlarla anlaşma yapıldı, bu süreçte de başka hiçbirşeyle ilgilenemediler. Ama hepsi yapılandırıldığına göre artık mantıklı işler yapma vakti gelmiştir. 2-3 tane daha gençe ve 1-2 tane kaliteli transferle takım 2 yıl içinde eski haline gelir.
Borçlar bu kadar önemli değil elbet ödenir kötü olan gelirlerin ipotekli olması bence çünkü o gelirler beşiktaşa gelmeden borçlara gidiyor bu durumda nakit para kalmıyor takımda..
Zat bir şeyler yazıyor ama ne kadar doğru veya yanlış bilemem. Öğrenmek istediğiniz şeyleri yazmış olabilir.
https://twitter.com/YuruGunese
Beşiktaş usülüne uygun sermaye arttırımı yaptı. Daha önce kasadan koyduğu parayı kullandı. Sermaye arttırımına kendisi de katıldı. Sanırım üzerine de hisse sattılar emin olmamakla birlikte.
sezon başında teklif götürdükleri, ancak bu teklifi reddeden mustafa denizli için;
"rize’ye gitmeye cesaret edenler, fatih terim’in karşısına çıkmaya cesaret edemedi.”
Fikret Orman
Böyle bir haber okudum ne kadar doğrudur acaba bileniniz var mı bunu canlı yayında filan mı söylemiş Fikret Orman
Fikret Orman'ın o kadar çok demeci oluyor ki hangisi doğru hangisi yanlış ben bilemiyorum artık. :)
İyi ki gelmemiş zaten Denizli.
Senin gibi bir efsaneye sahip olmak herkese nasip olmaz tıpkı Beşiktaşlılığın da olmayacağı gibi.
Ruhun şad olsun "Baba"..
http://img546.imageshack.us/img546/7954/babae.jpg
Eğer haber doğruysa gereksiz bir gerginlik olur bu, gerek yok böyle şeylere.
Mustafa Denizli cevap bile verdi "Yürek, Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci, altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Hangisi cesaret, hangisi korku işidir".
BABA HAKKI ödenmez.
Ölümünün 24. yılında saygıyla anıyorum BABA HAKKI'mızı.
İ.Toraman:Ben Milli Takımda oynarken A.Avcı belki daha antrenör değldi.Yapmış olduğu açıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gösteriyor.
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın "Eğer Toraman'ı çağırsam, Macar forvetlerin beline bile gelemezdi" şeklinde yaptığı açıklama ve Olcay Şahan'ın gol sonrası taraftarları yaptığı hareketi hakkında HABER1903'e konuştu.
Toraman, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
-BU AÇIKLAMA, MİLLİ TAKIM HOCASININ KAPASİTESİNİ GÖSTERİYOR-
Abdullah Avcı'nın yaptığı açıklamayı komik bulduğunu dile getiren İbrahim Toraman; "İnsanlar panellerde ya da dışarıda Abdullah Avcı'ya "İbrahim Toraman'ı neden Milli Takıma almıyorsun?" diye sorular soruyor. Onun da bu soruya bir bahane bularak cevap vermesi gerekiyor. Verdiği cevap komik ve mantıksız bir şey. Ben bir çok kez Milli Takım forması giydim. Benim en büyük özelliğim hava toplarındaki hakimiyetimdir. Ben Milli Takım'da oynarken Abdullah Avcı, belki daha antrenör değildi. Bu yapmış olduğu açıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gösteriyor" dedi.
-OLCAY'A SAHİP ÇIKALIM-
Olcay Şahan'ın gol sonrası taraftara yaptığı harekete değinen Toraman, "Olcay, üzerimizde baskı olduğu için o hareketi yaptı. Olcay, bu sene takımımızda çok faydalı olmuştur ve uzun yıllar da olacaktır. Kendisinin Beşiktaş taraftarını çok sevdiğini biliyorum. Böyle genç oyunculara sahip çıkmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.
Abdullah Avcı'nın bu demecini bilmiyordum. Yeni olan bir şey midir acaba ?
Gerçi yenisini eskisini tartışmak yerine koskoca Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başındaki adamın seviyesizliğine , laubaliliğine odaklanmak lazım. Yenildiği maçtan sonra röportajında yılışık yılışık sırıtan adamdan da başka bir demeç beklenmezdi ya neyse.
Abdullah Avcı sadece Toraman olayında değil, tüm milli takım kapsamında bocaladı. Yüzüne gözüne bulaştırdı.
Bir kere onu geçtim gurbetçi diye amatör topçuları kovalacağına Oğuzhan , Salih gibi oyuncuların üstünde dursun bari.