Sayfa 134 / 220 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon
3,991 ile 4,020 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    darkkobal123 bu Almeida'nın ilk sakatlığı değil. Beşiktaş'a geldiği günden beri bu dördüncü sakatlığı oluyor yanılmıyorsam. Çok sık sakatlanıyor ve onun bu sezon ki ilk sakatlığı takımı baltaladı. Sağlık ekibi ve teknik heyet konusunda katılıyorum ona denecek bir şey yok. Amatörlük akıyor.

Bursa maçına Mc Gregor, Hilbert, Toraman, Ersan, Süzen, Veli, Fernandes, Necip, Oğuzhan, Olcay, Holosko ilk 11'i ile çıksak fena olmaz. Orta sahanın kontrolü Beşiktaş'ta olur. Dün izlediğim Necip'ten ön libero falan olmaz. Resmen sahada yürüyor , kaçak oynuyor. SA Necip'i sağ iç oynatarak belki o bölgede faydalanabilir. En büyük eksikliğimiz kanatlarda oynayan oyunculardan birinin orta saha özellikli olmaması. Galatasaray'da geçen sezon Engin, bu sezon Hamit. Fenerbahçe'de Caner , Topuz var mesela. Bizde de Necip denenebilir. SA böyle bir şey yapar mı sanmıyorum. En son Oğuzhan'ı Elazığ maçında sol iç oynattığını biliyorum.
    Görmek istediğin kadro, çok defansif ve golcüsüz bir takımdan oluşuyor. Holosko formsuz ve tek forvet oynayabilecek bir yapıya sahip değil. Arena'daki G.Saray maçında buna benzer bir düzenle oynamıştık ve çok az pozisyona girebilmiştik. Yarım saat boyunca 10 kişi ve forvetsiz oynayan G.Saray'a karşı etkili bir atağımız yoktu. Senin kadrona saygı duymakla; fakat katılmamakla beraber, bence şöyle bir 11 daha iyi olur:

McGregor
    Hilbert - SQD - Ersan - G.Süzen
    Toraman
    Holosko (Dentinho) - Oğuzhan - Fernandes - Olcay
    Mustafa Pektemek

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bencede beşiktaaş 4-6-0 la başlamalı mustafa pektemek arta arta zaman almalı ve 90 dakika oynayacağı zaman onla başlanmalı riske atmaya gerek yok almeida ve niang tan sonra o da sakatlanırsa facia olur ve son olarak sağlık ekibi ve kondsiyonerler(mümkünse yabancı) değiştirilmeli bu sezon çok maç oynamayan beşiktaşın hali ortada seneye avrupaada işin içine girecek

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görmek istediğin kadro, çok defansif ve golcüsüz bir takımdan oluşuyor. Holosko formsuz ve tek forvet oynayabilecek bir yapıya sahip değil. Arena'daki G.Saray maçında buna benzer bir düzenle oynamıştık ve çok az pozisyona girebilmiştik. Yarım saat boyunca 10 kişi ve forvetsiz oynayan G.Saray'a karşı etkili bir atağımız yoktu. Senin kadrona saygı duymakla; fakat katılmamakla beraber, bence şöyle bir 11 daha iyi olur:

McGregor
    Hilbert - SQD - Ersan - G.Süzen
    Toraman
    Holosko (Dentinho) - Oğuzhan - Fernandes - Olcay
    Mustafa Pektemek
    Bursa maçında hazır olmayan Pektemek ve daha doğru düzgün oynamamış Dentinho tercihi ne kadar doğru olur bilemem. Ben Bursa maçına göre yazdım o ilk 11'i. Rakibin orta sahasında Edu, Beluschi, Batalla üçlüsü var. Bekleri de çok rahat oyunun iki yönünü oynayabiliyor. Rakibin en iyi olduğu bölge orta saha. Hem böyle bir rakibe karşı deplasmanda defansif bir oyun benimsemek daha doğru olur. Maçı orta sahada kazanırsın. Gol atan illa çıkar ama önemli olan oyunu tutabilmek. Galatasaray maçında Hilbert'i sağ iç , Akgün'ü sağ bek , Toraman'ı ön liberoda oynatmak yerine stoper , Ersan'ı yedek soyundurmuştu falan. O maç tamamen SA'nın tercihleri yüzünden güme gitti.

Bu arada MİY ve Bursa maçından sonra Antalyaspor maçı da Pazartesi. Ligin ilk yarısında Cuma maçlarına abone olduk. Ligin ikinci yarısında da Pazartesi maçlarına abone olduk. Hafta sonu gündüz oynatılsa Beşiktaş maçları çıkıp hiç kimse bir şey demez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 tane iç saha maçımız var zaten, gidiyorlar Pazartesiye veriyorlar. Versene Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin maçlarını Pazartesiye. Hafta içi Avrupa'da maç yapıyor adamlar, bırak dinlensinler işte. Önceden Cuma'ya aboneydik, şimdi de Pazartesi'ye.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de, Antalya maçının p.tesi günü oynanacağını söylemek için girmiştim. TFF'nin başındaki şahıs, ibra edilmemesinin acısını çıkarıyor gibi. 3 hafta üst üste pazartesi maçı olmaz, işin altında başka bir iş aranır o zaman. Geriye 2 İnönü maçı kalıyor, onları da cuma yaparlar artık! Yönetim, yönetim değil ki yahu; çıksın bir sesini çıkarsın, bir şeyler söylesin! Anca, twitterde yok artık, el insaf tarzı şeyler yazarlar veya biz cuma maçlarından memnunuz derler. Şimdi de, pazartesinden memnunuz derlerse şaşırmam.

Hafta içi avrupa maçları var ondan vermediler heralde

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Hafta içi avrupa maçları var ondan vermediler heralde

9 Nisan G.Saray-R.Madrid
    13 Nisan Karabük-G.Saray

11 Nisan Lazio-F.Bahçe
    14 Nisan F.Bahçe-Eskişehir

Burada mantıklı olan; bizim maçımızın cumartesi, G.Saray'ın pazar, F.Bahçe'nin pazartesi günü oynanması değil mi sence?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

9 Nisan G.Saray-R.Madrid
    13 Nisan Karabük-G.Saray

11 Nisan Lazio-F.Bahçe

Burada mantıklı olan; bizim maçımızın cumartesi, G.Saray'ın pazar, F.Bahçe'nin pazartesi günü oynanması değil mi sence?
    pazar maç yapıp salı günü maça mı çıkıcaz bu mu ? sizin fixtürün durumunu bilmiyorum ama malesef bizim için en uygun gün c.tesi

Bu hafta için demiştim ben gelecek haftada yani Bjk'nin 2 hafta üst üste pazartesi oynaması tuhaf olmuş

Almeida konusunda kesin bir sonuca ulaşabilmek için Almeida'nın kariyerinde Beşiktaş öncesi sakatlıklarına da bakmak gerek. O zamanlarda da devamlı bu sakatlığı yaşıyorsa sorun onunla ilgilidir. Ama bu son iki ayda yaşadığı iki sakatlığında teknik heyet hatası olduğunu düşünüyorum. İlkinde tam olarak hazır olmadan ilk 11'de başlatıldı, bu defa da Portekiz milli takımında oynadıktan hemen sonra hazırlık maçında 45 dakika oynatılıp, ligde 11'de sahaya çıkarıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    pazar maç yapıp salı günü maça mı çıkıcaz bu mu ? sizin fixtürün durumunu bilmiyorum ama malesef bizim için en uygun gün c.tesi
    Sen çok yanlış anlamışsın galiba olayı! R.Madrid ile rövanş maçınızdan sonra Karabük maçınız oynanacak. Salı-Cumartesi olayı bu yani. Karabük'ten sonraki salı değil R.Madrid ile maçınız, önce.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yahu her açıklamalarında kulüplerin durumunu göz önünde bulunduruyoruz diyorlar ya bu sadece iki kulüple alakalı olmamalı. Yazık, günah başka bir şey demiyorum. Çok alakasız zamanlarda maç oynatarak amaçlarını belli ediyorlar. Beşiktaş seyircisi gişe seyircisi. Sırf bundan dolayı kasıtlı olarak maçları alakasız zamanlara atıyorlar. Bu takımların taraftarlarını takımlarından soğutmak sanırım amaçları sonuçta çalışanı da var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sen çok yanlış anlamışsın galiba olayı! R.Madrid ile rövanş maçınızdan sonra Karabük maçınız oynanacak. Salı-Cumartesi olayı bu yani. Karabük'ten sonraki salı değil R.Madrid ile maçınız, önce.
    ahaha valla hiç dikkat etmedim kusura bakma
    Last edited by Facx : 03.Nisan.2013 at 00:32

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@erginaslan
    Besiktas Iniesta'yi aliyormus, Iniesta, Xavi'siz gelmem demis... T.Kiran Feda demis, Aybaba veto etmis, Hürriyet'i istemis (ultra yazdim)

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @erginaslan
    Besiktas Iniesta'yi aliyormus, Iniesta, Xavi'siz gelmem demis... T.Kiran Feda demis, Aybaba veto etmis, Hürriyet'i istemis (ultra yazdim)

Olcay'ı Messi ile kıyaslayan zihniyetten böyle bir şeyi beklerim. Gerçek olursa da şaşırmam. Nefretimsin Aybaba!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

9 Nisan G.Saray-R.Madrid
    13 Nisan Karabük-G.Saray

11 Nisan Lazio-F.Bahçe

Diğerlerini bilmem ama Fenerbahçe'nin 14 Nisan'dan sonra 17 Nisan'da Eskişehirspor'la Türkiye Kupası maçı var. Yine de bu dikkate alınıp farklı bir şekilde düzenlenibilirdi sanırım. Sadece Fenerbahçe'nin maçlarına baktım, diper takımların maç tarihlerine bakmadım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezon sonundaki sıralamamıza göre devam edip etmemesine karar verilmeli diye düşünüyordum ama bu görev için çok yetersiz olduğu daha şimdiden ortaya çıktı Samet Aybaba'nın.Umarım sezon sonu yollanır ve adam gibi bir hoca getirilir takımın başına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

'Herkesi bir defa kandırabilirsiniz, bazılarını her zaman kandırabilirsiniz; ama herkesi, her zaman kandıramazsınız!'

Sen bizleri hiç kandırmadın 'Yaşayan Efsane'! Doğum günün kutlu olsun. Allah, uzun ömürler versin Büyük Başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fikret Orman artık zor günler geride kalıyor tünelin sonundaki ışık göründü. Sezon sonundan itibaren Beşiktaş'ta para konuşulmayacak.... bunları söylüyor. Acaba bir bildiği mi var ? Neler dönüyor merak ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fikret Orman artık zor günler geride kalıyor tünelin sonundaki ışık göründü. Sezon sonundan itibaren Beşiktaş'ta para konuşulmayacak.... bunları söylüyor. Acaba bir bildiği mi var ? Neler dönüyor merak ediyorum.
    İcralık olan birsürü alacak yapılandırıldı diye biliyorum. Artık hergün kapıya kim dayanacak diye korkuları kalmadı bence. Bu sayede de yeni yapılanma ile para harcayabilirler, bir de bazı yöneticilerden destek gelirse BJK seneye daha iyi olacaktır. 1 yılda takımı bu şekilde düzeltmek gerçekten zor iş. Mesela GS'ın da borcu çoktu ama öyle icralık olmuş borcu fazla değildi, ama BJK'ın CAS gibi mahkemelere taşınmış birsürü borcu vardı.

Unutmadan bir de sermaye artışı olacak, asıl katkıyı ordan sağlar takım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mümkünse artık konuşulmasın para. Taraftar olarak büyük gelir sağladığımızı düşünüyorum takıma. Yönetim de bütçeyi sıktı. Artık yeni sezonda sadece futbol konuşulmalı. Hayırlısıyla Avrupa'ya gideceğiz inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sermaye artırımından 75.000.000TL gelir elde etmişiz ve ivedi borçlar için kullanılacak bu para. 200.000.000 TL'lik muhtemel gelirin 3te 1'i eder bu. Kalan parayla pekala güzel şeyler yapılır. Sen başımızdan eksik olma Fikret Orman.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun başkan, arkandayız. Güzel günler yakındır. Birde yeni sezon hoca ve teknik ekibi baştan aşağı yeniledik mi tamamdır. Revizyon şart.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Helal olsun başkan, arkandayız. Güzel günler yakındır. Birde yeni sezon hoca ve teknik ekibi baştan aşağı yeniledik mi tamamdır. Revizyon şart.
    Yönetimdeki bazı şahsiyetleri de değiştirmesi gerekiyor. Ahmet Nur Çebi, Levent Erdoğan, Tamer Kıran, Abdullah Sözer vs.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetimdeki bazı şahsiyetleri de değiştirmesi gerekiyor. Ahmet Nur Çebi, Levent Erdoğan, Tamer Kıran, Abdullah Sözer vs.
    Kesinlikle abi. Ah birde Altınsay geri dönse ..
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O iş zor artık kardeşim. Fikret Orman varken ve Levent Erdoğan olduğu sürece, İbrahim Altınsay'ın dönmesi mümkün değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeniden ikna edilebilir belki ama dediğin gibi çok zor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Menemenini de al git Samet Aybaba. Boş adamsın boş. Sene başından beri beni utandırman için dua ettim ama yok, iş yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Toraman'da sezonu kapattı. Sakat sakat oynuyordu zaten bir yerde patlayacağı belliydi. Çifte kupalı sezon ve ertesi sezon ikinci yarıyı sakat sakat oynayarak geçirmişti. Bu sezonda sakat olmasına rağmen, devre arasında ameliyat olması gerekirken oynamaya devam etti. Eğer mesele FEDA ise kralını Toraman yaptı. Belki bu son sakatlığı futbol hayatını etkileyecek. Toraman gibi 2,3 tane daha hırslı adam olsa bu takımın sırtı yere gelmezdi. Söz bitti artık kulübün içinde neler dönüyor hiç kimse kestiremiyor. Guti'nin dediği gibi harbi Beşiktaş amatörler tarafından yönetiliyor. Tek umudum yönetim. Yönetimin bu sezon mali açıdan çabası taktir edilesi. Artık gelecek sezondan itibaren idari açıdan bir şeyleri yoluna koymalarının vakti geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe iskelet kadroyu kurdu. Artık sıra bize geldi. Yoksa bu böyle gider.

Mesela baskette Kunter ne kadar başarısız gözükse de elindeki malzemeye göre bir düzen oturtmaya çalışıyor. Ama SA 'da bu yok maalesef. Adamda harbiden tek vizyon evindeki televizyon.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece Toraman değil, dün akşamdan sonra bizde taraftar olarak sezonu kapattık artık. Geçmiş olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri