Bu işe bi yerden başlamak lazım. Rakamlara takılmayın 8 değilde 6 olur. Ayrıca 24 te 8 normal bence.
Printable View
Bu işe bi yerden başlamak lazım. Rakamlara takılmayın 8 değilde 6 olur. Ayrıca 24 te 8 normal bence.
Olması gereken ona benzer bir şey tabi ki ancak bugün baktığınız zaman 6-8 tane altyapı oyuncusu ile oynamak mümkün değii,belli bir sistem oluşturursun,bu sistem işlemeye başladığı vakit belli bir zorunluluk getirirsin altyapı ile ilgili.
Aynen öyle, ilk bu işe zorlarsan sonra altyapı gelişir. Malesef bizim ülke böyle önce bi yaptırım olacak ki gelişme sağlansın,
Alt yapı istediği kadar gelişsin oyunculara güvenip oynatmadıktan sonra hiç bi işe yaramaz.
Diğer takım hocalarını bilmem ancak avatarında ki adam bizim başımızda olduğu sürece hak eden o formayı alır.
Şimdiye kadar hiç böyle bir antlaşma duymadım ben. dediğim gibi Avrupa Birliğinin serbest olmasının tek yolu Türk sayılmaları. Çünkü; TFF özerk bir kuruluş ve Türk olmayan yabancıdır diyor. eğer AB vatandaşı Türk'tür diye bir karar çıkarsa dediğin olur. ki bu da imkansız zaten. her AB vatandaşı Türk olacaksa kaç milyon Türk olur :D
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında Aziz Yıldırım da hukuki yönden bir çare aramıştı ve en yakın Nihat olayı gözüküyordu. o da işte bizim olayla pek alakası yok.
@europeanconquer orası öyle ama bu ülke tek Cimbom ile yürümez gibi. Bizim alt yapımız zaten standartların iyisi.
@benbenim dostum TFF özerk ama verdiği kararlar onu kamu kuruluşu yapıyor. Ülkede bir çok yasa var o yasalar AB vatandaşlarına çalışma izni verdiysen onu kısıtlayamazsın diyor. Biz bu konuyu daha önce tartışmıştık Abooo ile o haklı bulmuştu bizi bi oraya göz at istersen.
Valla abi ben demiyorum senin gibi hukuk okumuş,bu bölümü bitirmiş olan Sedat Doğan söylüyor.Kendisi bir açığı bulmuş ki söylüyor ben bu konuda basında çıkan açıklamalardan yorum yapıyorum.
Haberleri takip ediyor musun bilmiyorum.
Dediğiniz tartışmaya baktım şimdi. tam emin olmadan söylüyorum:
O zaman devlet dairelerinde çalışmak için TC vatandaşı olma zorunluluğu da(hala var mı bu zorunluluk aslında onu da bilmiyorum :) ) size göre kanuna/antlaşmalara aykırı. Orada yazılan antlaşmaların hangi amaçla imzalandığına ve konusunun ne olduğuna bakmak gerek. Bunu hemen futbola uygulayamayız. bilemem belki içerisinde sporu kapsayan bir konu vs bulunuyor olabilir. o zaman haklı olursunuz.
edit: @europeanconquer hiç takip etmedim. sadece senin yazdıklarından yola çıktım. dediğim gibi belki vardır bir bağlayıcı hüküm. ama şuanda benim gördüğüm pek mümkün değil
Hukuk okumakla bunun alakası yok ki üstad. Taraf olmakla alakası var :) Hukuk öyle bir şey ki isteyen istediği tarafın yönüne bir şekilde çekebiliyor :) Ama gerçekler ortadadır ve değişmez bence :)
AB statüsü AB ülkelerinde var onlarda ekonomik olarak birlik var ve AB vatandaşlığı diye bir mevzu var, AB ülkelerinde bütün vatandaşlar serbestçe dolaşabiliyor falan filan :) Türkiye'ye yabancı sınırında AB statüsü getirmek mesnedsiz olacaktır bence :)
Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Ujfalusi, Çağlar Birinci, Engin Baytar ve Ufuk Ceylan'ın isimleri yok. Tabii kiralık olan Umut ve Melo da aynı şekilde.Quote:
Şampiyon Galatasaray Sezonu Açtı
Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, 2013-2014 sezonunu bu sabah açtı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen takımımız, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Birtakım sağlık testleri ve kan kontrolleri yapılan Galatasaraylı oyuncular, 8 Temmuz 2013 Pazartesi gününe kadar İstanbul'da kalarak çalışmalarını sürdürecek. Takımımız, daha sonra İngiltere'nin Birmingham kentine giderek ilk etap kamp hazırlıklarını gerçekleştirecek.
İngiltere'de Shrewsbury Town (13 Temmuz 2013) ve Notts County (16 Temmuz 2013) ile birer hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray, daha sonra İstanbul'a dönecek.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa katılan oyuncular şu şekilde: Albert Riera, Aykut Erçetin, Ceyhun Gülselam, Emmanuel Culio, Emmanuel Eboue, Emre Çolak, Eray İşcan, Erman Kılıç, Furkan Özçal, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Kazım Kazım, Mehmet Batdal, Nordin Amrabat, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Sercan Yıldırım, Yekta Kurtuluş, Yiğit Gökoğlan.
Aurelien Chedjou, Burak Yılmaz, Dany Nounkeu, Didier Drogba, Fernando Muslera, Johan Elmander, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder ise 8 Temmuz 2013 günü İngiltere'deki kampa katılacak.
Gökhan, Aydın, Ujfalusi, Çağlar ve Engin'in sözleşmesi bitiyordu, yenilenmeden olmamaları doğal, Ufuk ayrılıyor sanıyorum, Aykut Erçetin ile de yine sözleşme yapıldı herhalde. Havadan para almaya devam edecek.
FC Rot Weiß Erfurt, Galatasaray'dan Okan Derici'yi transfer etti.
Okan'ın 31 Mayıs 2013 tarihinden itibaren Galatasaray ile alakası kalmadı.
Bu arada Ufuk gittiği takımda oynarsa başarılı olacaktır,malum Claudio Taffarel etkisi.
2-3 sene sonra İlhan Cavcav getirir :)
kerim frei bitmis %95 u20 den sonra açiklancakmis bonservisi 2m euroymus.
madem iyi bi revizyon yapcaz al elazigdaki serdarida.
yolla aydin gibi yillardan beri yerinde sayan adami , aydin , emre çolak , yolla kirala gitsinler.
Ya bizim türk oyuncular neden kendini gelistirmek zahmetine katlanmiyorlar?bir kac oyuncu haric tabi ki .misal aydin ya insan kendini senelerdir hic mi gelistirmek icin caba sarfetmez emre colak in da sonu aydin gibi olacak herhalde.
Aydın'a çok üzüldüm,çok yetenekli bir oyuncu iyi bir anadolu klübünde çok iş yapar
fatih terim oldugu surece next semih olmak zor zamaninda yaptiklarini biliyoruz icim rahat
bu arada aydinla evet sozlesme imzalamamislar beyfendi ucreti begenmemis cok iyi oldu bu haber.
Engin Baytar ve Gökhan Zanla 2+1 seneliği 1milyon 100 sabit ücret de anlaşılmış güzel olmuş aydının istediği parayı en azından hak edene vermişler
İç transferde olsa iki yeni transferimiz hayırlı olsun :D
Transfersizlik başımıza vurdu :D
Şaka bir yana Gökhan ve Engin'in sözleşmelerinin yenilenmesi gerçekten çok iyi oldu.