Takım içinde böyle konuşmaların dışarı sızması,çok yanlış bence ;;)
Printable View
Takım içinde böyle konuşmaların dışarı sızması,çok yanlış bence ;;)
Aynen katılıyorum.
Ama Lehman gibi bir kalecininde aniden kesilmesi hiç hoş değil.Gayet güzelde gidiyordu. Ne oldu acaba ?
Ayrıca Almunia yı da şu anda hiç beğenmiyorum. Neden diyenler Hafta içi oynanan Liverpool maçını izlemelerini öneriyorum.
Liverpool maçındaki defanstan forvete topu o taşıyışı süperdi gerçekten.Walcott yetenekli bir oyuncu.Arsenal'in ondan çok uzun süre faydanalacak olması güzel.Geleceği parlak..
Almunia o son golde resmen boşaltmıştı kalesini.Takım içi sürtüşmelerin medyaya yansımamamsı lazım.Lehmann büyük ihtimal gider sezon sonu..
Lehmann'da ne hırs varmış.40 yaşına gelmiş hala ille de ben oynayacağım diye olay çıkarıyor.
Bu ikili arasındaki anlaşmazlık yaklaşık 2 sezondur devam ediyor zaten
Lehmann'ın bu hırsı milli takımdan bence yıllarca Kahn oynadı bırakmadı şimdide hep o oynamak istiyor.Olan Hildebrand'a oldu.
Arsenal bu nedenlerden dolayı düşüşe geçti bence
Çok sevdiğim bir isim walcott geleceği çok parlak
ne Almunia ne Lehmann Arsenal'in kalecisi olacak çapta değiller şu anda bence.
walcott barbados adalarindan orta amerikadaki.bir ingilizden beklenmeyecek teknik ve dribling kapasitesinin sebebi bu.wenger onu alarak mukemmel is yapti.rooney kadar iyi olabilir.
zaten Ericsonun onu çok genç yaşta 2006'da Almanya'ya götürmesi hayranlığı ispatlıyor...
Walcott ilerde adından çok söz ettirecek.İzlediğim her maç keyif alıyorum futbolundan.Böyle devam Theo..
gol adebayor 48.dk 0-1
arsenal akilli oynarsa yenebilir.
Yapma be Arsenal 1-1..
1-1 oldu..
Cristiano Ronaldo ;)
Cristiano Ronaldo ligdeki 28.golünü atti.
Haydi ManU alacaksin bu maci !
Bende şaşırdım Ronaldo nasıl büyük maçta gol atar diye, penaltıdanmış başka türlü atamaz zate yemez..
ronaldo penaltidan 1-1 yapti
Fox'u burdan kınıyorum. Aslında belki anlaşmalar falan vardır ama yinede kınıyorum. ( bildiklerim kadarıyla )
Ooy Arsenal ooy.Hep böyle yapıyorsun ya Chelsea maçı 1-0'dan 2-1, Liverpool maçı 1-0'dan 1-1, diğer maç 1-0'dan 4-2 !!
arsenal hic akillica onlem almior.ustune yatamiyor skorun.
Takımdaki sorunların medyaya kadar yansıması ciddi sorunlar anlamına geliyor.Lehmann artık 38 yaşına kadar oynamış birazda Almunia'nın oynamasına müsamaa göstermesi lazım.
Walcott hızı,çalımları,oynadığı futbol ile herkesi büyülüyor gelecek vaad eden bir genç umarım böyle devam eder.
Cok güzel bir macti,ManU yine Ingilterenin en büyük takimi oldugunu gösterdi,kaliteli,sistemi yeter. (:
Son dakikalarda Arsenalle oynadik resmen,durumlarina acidim biraz.Hele Giggs oyuna girince Giggs-Tevez-Rooney-Ronaldo paslasmalari Arsenalleri cildirtti:D
Ronaldo son saniyelerde köse direginin orada Hoyte ile alay gecti,Hoyte dayanamadi tekme vurdu,gördü sariyi :D
ManU yine sampiyon,hep sampiyon.ManU sampiyon :D
Bu işte burda biter.
Maç Skoru : Manchester United : 2 - 1 : Arsenal
Beklediğimden daha çetin çıktı Arsenal fakat Old Trafford'dan gene çıkamadılar
Vanden Saar yillarin tecrübesi,süper bir kaleci.Bentnerin 2 kafa vurusunda cok iyi kurtarislar yapti,Wes Brown kendi kalesine atiyordu az daha ama müthis refleksle cikardi topu Saar.Yillanmis sarap gibi mübarek. (:
Müthis bir futbolcu,inanilmaz top sürüyor.Hiz,zeka,yetenek bulusuyor onda.
iyi çocuk, iyi oynuyor, arsenal turnayı gözünden vurdu
Lehmann bitti artık fenere gelsin
manchester burdan sonra sampiyonlugu vermez artik.
adebayor bir pozisyonda topa kiz gibi vurdu.ayaginin ayari yok bunun.atsaydi 2-0 dan donmezdi mac.
İddaa da man u ya verdim tuttu :), hayırlısı bakalım, Arsenal iyice dağıldı artık, şampiyonluk hikaye
Tebrikler ManU'ya.Büyük ihtimal şampiyon olucaklar.İnş.ŞL'yi de alırlar.
ManUtd bu maçla beraber şampiyonluğu ilan etti bana göre ...
Liverpool maçındaki asisti düşününce pek haksız gibi görünmüyor ama daha çok zamanı var
Volkan Fenerbahçe de iyi bence Lehmann bence futbolu bıraksın Euro 2008 den sonra.
Manu 'şah', Arsenal 'mat': 2-1
Premier Lig'de 34. haftanın en önemli maçında lider Manchester United, Arsenal'i 2-1 yendi. 'Kırmızı şeytanlar' bu sonuçla bitime 4 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 9'a çıkardı.
http://www.ntvspor.net/Images/28781.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 20:05 TSİ 13 Nisan 2008 Pazar
İngiltere Premier Ligi'ne 34. hafta maçlarıyla devam edildi. Haftanın en önemli maçında Manchester United ile Arsenal, Old Trafford'da karşı karşıya geldi.
Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadele sonunda ev sahibi ekip, kendisini 6 puan geriden 3. sırada takip eden rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti ve bitime 4 hafta kala önemli bir avantaj yakaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/18274.jpgManchester United, ilk yarısı golsüz kapanan maçta 48. dakikada Adebayır'un golüyle yenik duruma düşmesine rağmen, 54. dakikada Cristiano Ronaldo'nun penaltıdan attığı golle eşitliği yakalarken, galibiyet sayısı 72. dakikada Owen Hargreaves'in ayağından geldi.
Lider Manu bu sonuçla rakibiyle arasındaki puan farkını 9'a çıkardı ve Arsenal'in şampiyonluk ümitlerini büyük ölçüde bitirdi. Puanını 80'e çıkaran Ferguson'un öğrencileri, ikinci sıradaki Chelsea'nin yarın oynayacağı Wigan maçı öncesi 6 puan farkla zirvedeki yerini korudu.
Günün diğer maçında ise hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i eleyerek yarı finale yükselen Liverpool, evinde Blackburn Rovers'ı 3-1'le geçti. Puanını 66'ya çıkaran Liverpool, 4. sıradaki yerini korudu.