bugün büyük gün ne kadarda umutsuz olsam içimde bir umut tahliye gelicek diyor
Printable View
bugün büyük gün ne kadarda umutsuz olsam içimde bir umut tahliye gelicek diyor
ben zannetmiyorum suç örgütü muhabbeti olmasa gelirdi ama yinede allahtan umut kesilmez.
Galatasaray'dan bahsetmiyorum, Fenerbahçe şampiyon olduğunda ikinci sırada kim varsa o gönüllerin şampiyonu ilan edilir, eğer durumların tersi olsaydı, Fenerbahçe bir eli yağda, bir eli balda sezonu geçirseydi ve herhangi bir başka takım, bu süreci yaşamasına rağmen son 3 maça 2 kupa iddiasıyla çıksaydı, helal olsun adamlara, ne şartlarda oynadılar ama hala 2 kupa şansları var, şampiyon olamasalar da gönüllerin şampiyonudurlar denirdi.
Ben bundan bahsettim, olur da Fenerbahçe şampiyon olursa zaten Galatasaray'a gönüllerin şampiyonu denecek, bunu da belirttim.
Oyunda bile play off kaldırılmasın istedim, ayrı bir renk katıyor.
Nasıl ki birisi çıkıp, beraberliğe 2 puan verilseydi aslında biz şampiyon olurduk diyemiyorsa, bu play off da öyledir. Sezonu lider bitirdik, zaten şampiyon olduk mantığı bununla eşdeğerdir bence. Sezon başlamadan getirilmiş bir uygulamada, dünyada sadece bizim kullandığımız bir uygulama değil.
Her şeyin doğrusunu bilir dediğiniz, sürekli dilinizde olan UEFA'nın karşı çıktığı bir uygulama değil, onay verdiği, sakınca bulmadığı bir uygulama.
Dediğim gibi, beraberliğe 2 puan verilsin o zaman mantığıyla aynıdır, play offun olduğu bir ortamda, ligi lider bitirdiği için kendini şampiyon ilan etmek.
Ha mantıklı mıdır değil midir? Orasının tartışılacağı yer bu konu değil. Ama futbolun kurallarına aykırı olsa, UEFA'nın onay verdiği bir uygulama olmaz, değil mi?
Maça gelene kadar tansiyon düşürmek yerine taraftarı pompalayanlar çok olacaktır, Kanımca bu maç bitmez ve hükmen kazanırız. (Gerçi şimdi soracaksınız sahaya bıçak attılar, Denizlide 20 dk sabote ettiler, kalecinin kafasına çarpsın da belki ölür diye rakı şişeleri attılar bitti mi ?) Cevabı tabi ki hayır : )
Bu maç fazlası olacak gibi ne yazık ki
Aziz Yıldırım: "Biz yargılanıyoruz diye tef çalanlar var. Ama çıkınca görüşecegiz.
tehlikenin farkındamısınız :D
dunki maçta 2 tane fenerli bayan hastanelik olmus diyorlar geçmis olsun
erkeklerin yapmadığını kadınlar yapıyor
bu beşiktaş taraftarını anlamak gerçekten güç
Hastane olayı tamamen yalandır.Bir arbede yaşanmış bayanlar arasında ama güvenlik güçleri ayırmış.Bizim taraftarların açtığı pankart çok ayıp.Bayanlar bile ne hale geldi.Yazık!!
facede de kızlar ne yorumlar yapıyor ya allahım allahım birbirlerine laf koymalar küfür koymalar :D erkekler o kadar laf atmıyor :D
toplumu bu hale getirenler utansın
Bu 2 kadın saf mıdır nedir? sinir ettiler dün beni. Ne gerek var böyle gereksiz işlere.
Tabi beşiktaş taraftarı da ayrı değişik.Maçta yaptıkları tezahüratların bir çoğu ana avrat dümdüz gitmekti. Küfür ederken utanmıyorlarda :)
yok yani top oynayan adamlardan biri bi tanesine dese o bağırdıklarını gel yap bakalım ne dicek acaba
:D sus sus :D
Aziz Yıldırım: Başkanlığa da aday oldum, kaçma şüphem yok, zaten ben gitsem taraftar bırakmaz.
Quote:
Sezon başında 4 tane yıldız oyuncusunu kaybetmiş, başkanı tutuklanmış, oyunları suçlanmış/gözaltına alınmış, hakları elinden alınmış, her hafta küme düşürülmüş, puanı silinmiş, medya tarafından linç edilmeye çalışılmış FENERBAHÇEM.. Şu rakipleri(edit:D) renkten renge soktun ya, gittin arenada yendinya(edit:D), ölü halinle bukelamunlara 3,5 çektirdinya; istersen 5 yıl daha şampiyon olma bir kez daha aşık ettirdin kendine (B.T)
Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı:D
Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecek:)Bilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?
Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.
Dayak yediği iddia edilen kadın sapasaglam Çağlayan'da. Fenerbahçe yıkılmaz
Alex'in sakatlığı nüksetmiş Trabzonspor maçında yok, Teknik heyeti dünkü hatalar zinciri sebebiyle tekrar tebrik etmekte yarar var.
Sakin ol şampiyon :D
Normal şartlar altında dünkü maçta oynatılması bile başlı başına hataydı, hadi oynattın sakat adamı niye 90 dakika eziyetler içinde sahada tutarsın. Hem maçtan oldun hem de oyuncudan. Galatasaray maçına sapasağlam çıkabilirdi onu bile riske attılar.
Gökhan Gönül soku yasanmadi mi daha. Alex cikar oynar bence haftasonu
fb tvde cengiz çandar hukuken aziz yıldırımın çıkmaması için hiçbir neden yok diyor hadi bakalım tahliye gelecek mi
tamer yelkovan hariç kimse çıkmıcak
Alex de Souza sakatlandi. Trabzonspor macinda yok.
Aziz Yildirim cikarsa FB kesin sampiyon olur yalniz :p
Alex zaten sakattı sadece dün ki maçtan sonra daha da kötü oldu.
Ben bunu daha öncede söylemiştim Aziz Yıldırım çıkarsa şampiyon oluruz ama çıkartırlar mı bilinmez.
@sbahadirs
Gökhan Gönül'ün adliyeden çıkış yaptığı sırada bir taraftar kolunzda kopsa bacağınzda kopsa o maçı alın öyle gelin dedi
https://p.twimg.com/AsDpLcvCQAEhKmj.jpg
Taraftar oyuncular herkes istiyor Allah'ın izniyle bu sene bu takım şampiyon olucak .
bütün hukukçular tahliye bekliyor hatta bir tanesi daha ileri giderek tahliye gelmezse bu dava şike davası degildir dedi
1 yıl olucak 1 yazık günah.
Polis sakin duran taraftarlara biber gazı ile müdahale etmiş.
kadına çoluğa çocuğa saldırıyorlar. sonra gelip bana burada polisi övüyorlar. yazıklar olsun Türk adaletine, polisine..
Taraftar sakin dururken gelip biber gazı sıkmışlar. Bu ülkede ne adam gibi "adalet" var ne de "polis".
adalet arayanlar açıp deniz feneri davasına baksın adalet orda yazık