Sezon başında 4 tane yıldız oyuncusunu kaybetmiş, başkanı tutuklanmış, oyunları suçlanmış/gözaltına alınmış, hakları elinden alınmış, her hafta küme düşürülmüş, puanı silinmiş, medya tarafından linç edilmeye çalışılmış FENERBAHÇEM.. Şu rakipleri(edit) renkten renge soktun ya, gittin arenada yendinya(edit), ölü halinle bukelamunlara 3,5 çektirdinya; istersen 5 yıl daha şampiyon olma bir kez daha aşık ettirdin kendine (B.T)

Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı

Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecekBilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?

Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.