Originally Posted by
MeMo
2 saattir yalanlar üzerine yazı yazıyorsun nannar. Seni ciddiye alıp bu yalanları tek tek çürütmekse bana kaldı başka işim yok şu an çünkü.
Başlayalım :
İlk önce objektiflikten uzaklaşmaya kısaca değineyim.Bu kısımdaki esas çelişki ve ironiyi yazının devamında göreceksiniz.
Beraberliğe sevindiler sonuca yöneliktir.Bir insan "oley iyi oynadık" diye sevinmez gurur duyar beraberlik alınca da üzülürsün bu oyuna maçı alamadık diye.Galibiyete sevinmekle arasındaki fark budur.Galibiyete,galip geldiğin için sevinirsin.(Bunu açıklamak zorunda kalmam çok ilginç.)
Gelelim tahrike ve sevinme olayına.3-1 biten maçta Emre Çolak'ın formayı çıkarıp rakiple dalga geçer gibi şov yapması,Melo'nun pitbull taklidi,Semih Kaya'nın,Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmesi,Galatasaray'ın hem bu maçta hem de bir önceki maçtaki gollere çılgınlar gibi sevinmesi son derece normalken,nasıl sahanın içinde topluca sevinmek ve Topuz'un kangal mı pitbull mu esprisinden yola çıkarak sevinmesi anormal oluyor ? Bu yazdıklarım alıştığınız,size öğretilen düşünceye ters mi ?
Volkan'ın beraberliğe sevinme olayı dışında başka bir lafı olmadı ha bunlara alınmanız normal bence ama "Yine mi tahrik oldunuz ? :) " diyerek işin içinden sıyrılabilir miyim sence ?
Son olarak 3 Temmuz olmasa şu an uçmuştuk ile biz en büyüğüz arasında çelişki olduğunu sanman bence rahatsız edici.
Şimdi gelelim benim tahlillerime.
Her maçtan önce her takım taraftarı gibi kendi takımına güvenen ama yenilince Fenerbahçe hep zulümle hep balla kazanıyor hep bir şeyler atıyorlar diye bahane üreten ve bu bahaneleri çeşitlendirmekten yılmayan.Fenerbahçe'ye her yenildiği maçtan sonra Fenerbahçe'nin geleceğini çizen bunlarda %99 gibi bir oranla yanılan buna rağmen yine yılmayan.Yenilse bile rakibi küçümseyen ama neden küçümsendik diye kızan.Rakiple ilgili çok hassas bir olayda bile Fenerbahçe'lilerden daha çok mesaj atan taraftarı şikeye ikna etmeye çalışan alttan alta bu hassas olayla dalga geçen.Tahrik edip tahrik oluyorum diye kızan. :lol: smileını "şirin" amaçlar için kullanan bir taraftarı da ben bırakın Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray hiç bir taraftarla mukayese etmem,ayıptır.