Olay da o zaten.
Olay da o zaten.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bu sevinme olayı da ilginç.Galatasaray'ın 2-2'lik maçta ve bu maçtaki gol sevinçlerini gördünüz mü acaba ? Yoksa çok mu zorluyorsunuz bazı şeyleri ?
Ben de hiç mukayese etmem kendi takımımı ama her mesajımda biz daha iyiyiz en iyi biziz yeneriz derim.Çok severim böyle.
36 puan geride olsak da fikrimiz aynıydı. Şu 3 temmuz muhammeti bitse de biz de rahatlasak. iyice malzum rolüne büründü FB camiası. Yenerken "biz en büyüğüz" yenilince "auvvvvv... 3 temmuz olmasa şu anda uçmuştuk"
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
3 Temmuz sürecini geçiren takımlardan sadece Fenerbahçe 2 kulvarda şampiyonluk şansını sürdürüyor.
Fakat toplam 25-30 gole yakın gol atmış Santos - Lugano - Niang 3'lüsünü yolladık. İstemeyerek. Geçen sene 15+ gol atan ve oynayamadan giden Emenike'de cabası.
Bazı arkadaşlar yenilince 3 temmuz'u bahane ediyor evet. Edilmeyecek gibi de değil. Fakat Playoff'a sezon başında bir şey demeyen çoğu kişi 9 puan fark atınca birden playoff düşmanı kesildi. Aksine biz başından beri istemiyorduk bunu. Yönetimde istemiyordu.
2 saattir yalanlar üzerine yazı yazıyorsun nannar. Seni ciddiye alıp bu yalanları tek tek çürütmekse bana kaldı başka işim yok şu an çünkü.
Başlayalım :
İlk önce objektiflikten uzaklaşmaya kısaca değineyim.Bu kısımdaki esas çelişki ve ironiyi yazının devamında göreceksiniz.
Beraberliğe sevindiler sonuca yöneliktir.Bir insan "oley iyi oynadık" diye sevinmez gurur duyar beraberlik alınca da üzülürsün bu oyuna maçı alamadık diye.Galibiyete sevinmekle arasındaki fark budur.Galibiyete,galip geldiğin için sevinirsin.(Bunu açıklamak zorunda kalmam çok ilginç.)
Gelelim tahrike ve sevinme olayına.3-1 biten maçta Emre Çolak'ın formayı çıkarıp rakiple dalga geçer gibi şov yapması,Melo'nun pitbull taklidi,Semih Kaya'nın,Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmesi,Galatasaray'ın hem bu maçta hem de bir önceki maçtaki gollere çılgınlar gibi sevinmesi son derece normalken,nasıl sahanın içinde topluca sevinmek ve Topuz'un kangal mı pitbull mu esprisinden yola çıkarak sevinmesi anormal oluyor ? Bu yazdıklarım alıştığınız,size öğretilen düşünceye ters mi ?
Volkan'ın beraberliğe sevinme olayı dışında başka bir lafı olmadı ha bunlara alınmanız normal bence ama "Yine mi tahrik oldunuz ?" diyerek işin içinden sıyrılabilir miyim sence ?
Son olarak 3 Temmuz olmasa şu an uçmuştuk ile biz en büyüğüz arasında çelişki olduğunu sanman bence rahatsız edici.
Şimdi gelelim benim tahlillerime.
Her maçtan önce her takım taraftarı gibi kendi takımına güvenen ama yenilince Fenerbahçe hep zulümle hep balla kazanıyor hep bir şeyler atıyorlar diye bahane üreten ve bu bahaneleri çeşitlendirmekten yılmayan.Fenerbahçe'ye her yenildiği maçtan sonra Fenerbahçe'nin geleceğini çizen bunlarda %99 gibi bir oranla yanılan buna rağmen yine yılmayan.Yenilse bile rakibi küçümseyen ama neden küçümsendik diye kızan.Rakiple ilgili çok hassas bir olayda bile Fenerbahçe'lilerden daha çok mesaj atan taraftarı şikeye ikna etmeye çalışan alttan alta bu hassas olayla dalga geçen.Tahrik edip tahrik oluyorum diye kızan. :lol: smileını "şirin" amaçlar için kullanan bir taraftarı da ben bırakın Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray hiç bir taraftarla mukayese etmem,ayıptır.
Gelelim tahrike ve sevinme olayına.3-1 biten maçta Emre Çolak'ın formayı çıkarıp rakiple dalga geçer gibi şov yapması,Melo'nun pitbull taklidi,Semih Kaya'nın,Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmesi,![]()
hangi futbolcu formasini cikartip sevinmiyor ? bunun neresi tahrik ?
Semih kaya fenerbahce taraftariyla nerde dalga gecmiski bi haberini atsana ?
melonun pitbull taklidi tek fenerbahce macindami yapti ? sezon basindan beri yapiyor sirf oglu istiyor diye ama mehmet topuz koskoca 35 macda yapmamis 36.ci galatasaray macinda yaptiysa ben bunda tahrik ararim iste.
Formasını çıkartıp sevinme diyince yanlış anlaşılmış oyundan çıkarken yaptığı sevinç. Kaldı ki bence de bir şey yok ama onlar rahatsız edici değilse bizimkiler de değil onu anlatmak istiyorum.Aynı Melo olayındaki gibi hiç düşündünüz mü dışarıdan nasıl gözüküyor ? Bu Fenerbahçe,Galatasaray olayı değil.
Semih de twitterdan Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçti koreografi olayı muhtemelen duymuşsundur.
Anlıyorum ben sizi![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
3 temmuz olayını çok küçümsüyorsunuz, bununla dalga geçiyorsunuz ya, herşeye rağmen yıkılmayan Fenerbahçe hala sizi yeniyor ya, bir eli yağda, bir eli bağda sezon geçirirken, hemen hemen her maç öncesi bir açıklama, alınan bir kararla sinirleri bozularak maça çıkan Fenerbahçe hala sizi yendiği takdirde şampiyon olma şansına sahip ya, ligden düşer, dağılır, parçalanır diye beklerken, tüm camia birlik olup bu mücadelede savaşıyor ya, kıskanmamak elde değil tabi ki.
Ve tüm bu yaşananlara rağmen, 2 kupanın da favorilerinden hala Fenerbahçe. Deplasman maçına çıkacağı gün TFF başkanının teknik direktörünü çağırıp pazarlık yaptığı bir takım, o görüşmeden çıkıp maça giden bir teknik direktör.
Size çocuk oyuncağı gibi geliyor sanırım bu süreç. Ve hala bu sürece rağmen, bu duruşa saygı duyacağınıza, bununla dalga geçiyorsunuz ama kader işte, öyle bir mağlubiyet veriyor ki, hazımsızlıktan mide ağrıları çekiyor, nasıl saldıracağınızı şaşırıyorsunuz.
Sezona kimse şampiyon oluruz diye başlamadı, taraftar şampiyon olmasanız da mücadele edin diyordu. Bu mücadelenin düştüğü anlarda kötü oynadılar diye değil, taraftar kadar savaşmadılar diye kızdım oyunculara. Ve bu sezon onların onur mücadelesi. Taraftar şampiyonluk beklemiyor ama bunu çok istiyordu çünkü gelecek bir şampiyonluk herkesi susturacaktı. (Görünen o ki susmamak için pek çok bahane şimdiden ortaya çıkmaya başladı bile)
Şampiyonluğu 2 defa son maçta kaybetmiş takımın taraftarıyız. Bu sezon da son maçta şampiyonluk gidebilir, bu süreçte yaşananlardan sonra o çok fazla koymaz, bana şu anda Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali arttığında, şekilden şekile girip ne diyeceğini bilemeyenleri izlemek yeterince keyif veriyor zaten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
GS-FB maç önü konuya yazdıgım yorum ve maç sonucu tahmini.Çok mu saçmalamışım?Normal sezonda 6 derbide hiç yenilmeden gelen, ligde en çok gol atıp en az gol yiyen ve kadro olarak da en oturmuş ve sistemini en iyi kullanan takım Galatasaray. Fenerbahçe kanadında ise son Trabzonspor maçında ortaya koyulan 1 maçlık performanstan ötürü umutlar arttı. Ben ilk 30 dakikada işi bitireceğimize inanıyorum. 2-0 ya da 3-0'a getiririz skoru ilk yarıda. Sonrasıda rölantiye aldığımızda Fenerbahçe bastırıyor gibi görünür ve 1 gol bulur. Öyle biter maç. Kareografi falan önemli değil de sahanın kapanmasını gerektirecek birşeyler yapmasın taraftar yeterli. Allah'ın izniyle hakem maçı objektif yönettiği sürece Fenerbahç'nin şansı yok. Ancak yıllar önce Johnson'un frikik golüyle yenildiğimiz maç gibi bir maç olursa o zaman yapacak birşey kalmazBaşarılar aslanlar....
Yenerken iyi, kaybedince play off olmasa şampiyonduk, sonra da çıkıp, 3 temmuz bizi etkiledi diyoruz diye eleştiri yapılır.
Evet 3 temmuz etkiledi, biz yensek de etkiledi yenmesek de etkiledi. Bu etkiye rağmen şampiyon olursak, hiç yaşamadığım kadar mutluluk yaşayacağım Fenerbahçe şampiyonluğuyla, olamazsak zaten canları sağ olsun.
Ben bunu anlamıyorum, biz kazandığımızda bile 3 temmuz etkilemedi, bizim gücümüz bu demedik ki, tüm bu olumsuz şartlara rağmen takımın bu zamana kadar gösterdiği mücadeleyi takdir ediyoruz sadece.
Orasını anlayamadım, kaybedince 3 temmuz diyorsunuz lafını, bunu kaybetmesek de söylüyorum, avrupa kupası maçlarını izlerken ŞL hakkı çalındığı için küfrediyorum, geçen senenin maçlarını görüyorum arada, o hırsa, o mücadele, olası transferlerle takımın alacağı hali düşünüp sinir krizi geçiyorum, çıkıp 1 maç kazandık diye, böyle bir süreç yaşanmadı demez kimse, şampiyon olursak da bu sürece rağmen olduk diyeceğiz, olamasak da bu sürece rağmen sonuna kadar savaştık diyeceğiz, gerçekler bunlar çünkü.
"YÜCE ATATÜRK"
Stoch'un Galatasaray formasını poposunu içine koymasınıda geçmemek lazım.
http://www.gununozetleri.com/fenerba...ikistirdi.html
Aslında cevapları mesaj içine de yazdım ama yöneticilerimiz sağolsun,sildiler
Hayır mesele işi idrar yarışına çevirmekse akşama kadar nette ne kadar anti-FB sitesi varsa dolaşıp belgeleri alıntı yaparım,gece 00:00 olmadan forumda ceza alan Fenerbahçe'lilerin çetelesini de tutarım. Yani art niyetli olsam bunu çok rahat yaparım ,Kurallar dahilinde insanları tahrik etmeyi de bilirim ancak zaten adımız çıkmış diye arkadaşların fazla üstüne gitmemeye çalışıyorum.En fazla kaybım forumdan süresiz uzaklaştırma olur (ki bu benim için hayati önem taşıyan birşey değil) GS-FB konusuna bile 1 mesaj attım sadece. Ama siz ısrarla "Fenerbahçe'li oyuncular maç sonu açıklamalalarında ve galibiyeti soyunma odası yerine sahanın ortasında kutlamalarında art niyetli değillerdir,hayet normaldi" diyorsanız o zaman insanları değerlendirirken de objektifliğinizi sorgularım.
Önce "anlıyorum sizi" sonra idrar yarışı. Bir insan zamanı nasıl boşa harcar görmüş olduk.Emeklerime yazık.
Birisi Stoch her maç sonu kendi formasını da oraya koyuyor demişti. Eğer öyleseyse ekleyin fotoyu tartışma bitsin.
Stoch'un yaptığı bu hareket yanlış bir hareket ama bence o düşünceyle yapmamıştır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yanlış hareketmi neresi yanlış adam sevinmek için formayı şortuna sokuyor yeremi atsaydı medyada çıktı türk bayrağıda yokmuş formada
Yahu tartışmaya bak. Stoch onu oraya art niyetle koymuşsa onun terbiyesizliği. Galatasaray değerinden bir şey kaybeder mi? Ya da büyüklüğünden. Bu mu olmalı derdimiz? Bırakın sevinsin adamlar. Trabzonspor maçını düşünün. Şampiyonlar Ligi garanti gibi, yapılabilecek transferleri düşünün. Nerede eksik olduğunu, kimlerin yetersiz olduğunu düşünün. Topuz'muş, sevinçmiş, Stoch'muş büyütmeyelim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bilinçli yaptı demiyorum zaten ben.Yaptığı hareketi savunanları anlayamıyorum.Adam elinde tutmak istememiştir orasına koymuştur.Ama kesinlikle doğru bir hareket değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Formada Türk bayrağı olmadığını göremiyorlar mı?İnsan kendi takımının formasınıda bilzmez mi arkadaş.
Formada bayrak olması için ya Türkiye Kupası'nı ya da ligi kazanmak gerekiyor.Bizim formada Türk Bayrağı olma olasılığı 0 zaten.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
stoch o sevincte formayi nereye koyacaginimi düsünsün bu kadar gereksiz bir tartisma görmedim ben.. üstüme giymek istemedim diyor haklida baskasinin terlettigi formayi neden giysin , gs formasini neden giyipte fb taraftarlarindan tepki almak istesin?
tepki almayacak olsa da terli formayı neden giysin yahu ?Stoch'un olayı tamamen saçma. Adam sevinirken eline ayağına dolaşmasın diye beline sokmuş. Önüne soksa kesin başka bir anlam çıkardı. Ya da yere kenara bıraksa yine ayrı bir olay olurdu
Yaşananları oldugundan farklı yansıtarak haber satan medyanın şişirmesi bu forma meselesi
Takip ettiğim yabancı bir Facebook sayfası var. Orada GS'nin koreografisini paylaşmışlar
http://www.facebook.com/photo.php?fb...6492139&type=1
Burada.
Ntv Spor Son Dakika... Galatasaray, Fenerbahçe Maçındaki Kötü Tezahürat Nedeniyle Pfdk'ya Sevk Edildi
FM Gazetesi