Sayfa 142 / 578 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

  1. #4231
    Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya
    Mesajlar
    405

    Default

    Olay da o zaten.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

  2. #4232
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Quote Originally Posted by meddah View Post
    Olay da o zaten.
    Video ile ilgili yorum yapmadım demek istiyorum. Yani dayak atan adamı "Bakın Fenerbahçe budur adam olun hepiniz dayak yersiniz" gibi saçma, cahilce bir şekilde desteklemedim.

    O mesajı video ile ilgili yazmadım.

  3. #4233
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Bu sevinme olayı da ilginç.Galatasaray'ın 2-2'lik maçta ve bu maçtaki gol sevinçlerini gördünüz mü acaba ? Yoksa çok mu zorluyorsunuz bazı şeyleri ?

    Ben de hiç mukayese etmem kendi takımımı ama her mesajımda biz daha iyiyiz en iyi biziz yeneriz derim.Çok severim böyle.

  4. #4234
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    36 puan geride olsak da fikrimiz aynıydı. Şu 3 temmuz muhammeti bitse de biz de rahatlasak. iyice malzum rolüne büründü FB camiası. Yenerken "biz en büyüğüz" yenilince "auvvvvv... 3 temmuz olmasa şu anda uçmuştuk"
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  5. #4235
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Quote Originally Posted by nannar View Post
    36 puan geride olsak da fikrimiz aynıydı. Şu 3 temmuz muhammeti bitse de biz de rahatlasak. iyice malzum rolüne büründü FB camiası. Yenerken "biz en büyüğüz" yenilince "auvvvvv... 3 temmuz olmasa şu anda uçmuştuk"
    3 Temmuz sürecini geçiren takımlardan sadece Fenerbahçe 2 kulvarda şampiyonluk şansını sürdürüyor.

    Fakat toplam 25-30 gole yakın gol atmış Santos - Lugano - Niang 3'lüsünü yolladık. İstemeyerek. Geçen sene 15+ gol atan ve oynayamadan giden Emenike'de cabası.

    Bazı arkadaşlar yenilince 3 temmuz'u bahane ediyor evet. Edilmeyecek gibi de değil. Fakat Playoff'a sezon başında bir şey demeyen çoğu kişi 9 puan fark atınca birden playoff düşmanı kesildi. Aksine biz başından beri istemiyorduk bunu. Yönetimde istemiyordu.

  6. #4236
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    2 saattir yalanlar üzerine yazı yazıyorsun nannar. Seni ciddiye alıp bu yalanları tek tek çürütmekse bana kaldı başka işim yok şu an çünkü.

    Başlayalım :

    İlk önce objektiflikten uzaklaşmaya kısaca değineyim.Bu kısımdaki esas çelişki ve ironiyi yazının devamında göreceksiniz.

    Beraberliğe sevindiler sonuca yöneliktir.Bir insan "oley iyi oynadık" diye sevinmez gurur duyar beraberlik alınca da üzülürsün bu oyuna maçı alamadık diye.Galibiyete sevinmekle arasındaki fark budur.Galibiyete,galip geldiğin için sevinirsin.(Bunu açıklamak zorunda kalmam çok ilginç.)

    Gelelim tahrike ve sevinme olayına.3-1 biten maçta Emre Çolak'ın formayı çıkarıp rakiple dalga geçer gibi şov yapması,Melo'nun pitbull taklidi,Semih Kaya'nın,Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmesi,Galatasaray'ın hem bu maçta hem de bir önceki maçtaki gollere çılgınlar gibi sevinmesi son derece normalken,nasıl sahanın içinde topluca sevinmek ve Topuz'un kangal mı pitbull mu esprisinden yola çıkarak sevinmesi anormal oluyor ? Bu yazdıklarım alıştığınız,size öğretilen düşünceye ters mi ?

    Volkan'ın beraberliğe sevinme olayı dışında başka bir lafı olmadı ha bunlara alınmanız normal bence ama "Yine mi tahrik oldunuz ? " diyerek işin içinden sıyrılabilir miyim sence ?

    Son olarak 3 Temmuz olmasa şu an uçmuştuk ile biz en büyüğüz arasında çelişki olduğunu sanman bence rahatsız edici.

    Şimdi gelelim benim tahlillerime.

    Her maçtan önce her takım taraftarı gibi kendi takımına güvenen ama yenilince Fenerbahçe hep zulümle hep balla kazanıyor hep bir şeyler atıyorlar diye bahane üreten ve bu bahaneleri çeşitlendirmekten yılmayan.Fenerbahçe'ye her yenildiği maçtan sonra Fenerbahçe'nin geleceğini çizen bunlarda %99 gibi bir oranla yanılan buna rağmen yine yılmayan.Yenilse bile rakibi küçümseyen ama neden küçümsendik diye kızan.Rakiple ilgili çok hassas bir olayda bile Fenerbahçe'lilerden daha çok mesaj atan taraftarı şikeye ikna etmeye çalışan alttan alta bu hassas olayla dalga geçen.Tahrik edip tahrik oluyorum diye kızan. :lol: smileını "şirin" amaçlar için kullanan bir taraftarı da ben bırakın Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray hiç bir taraftarla mukayese etmem,ayıptır.

  7. #4237
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Gelelim tahrike ve sevinme olayına.3-1 biten maçta Emre Çolak'ın formayı çıkarıp rakiple dalga geçer gibi şov yapması,Melo'nun pitbull taklidi,Semih Kaya'nın,Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmesi,
    hangi futbolcu formasini cikartip sevinmiyor ? bunun neresi tahrik ?

    Semih kaya fenerbahce taraftariyla nerde dalga gecmiski bi haberini atsana ?

    melonun pitbull taklidi tek fenerbahce macindami yapti ? sezon basindan beri yapiyor sirf oglu istiyor diye ama mehmet topuz koskoca 35 macda yapmamis 36.ci galatasaray macinda yaptiysa ben bunda tahrik ararim iste.

  8. #4238
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    hangi futbolcu formasini cikartip sevinmiyor ? bunun neresi tahrik ?

    Semih kaya fenerbahce taraftariyla nerde dalga gecmiski bi haberini atsana ?

    melonun pitbull taklidi tek fenerbahce macindami yapti ? sezon basindan beri yapiyor sirf oglu istiyor diye ama mehmet topuz koskoca 35 macda yapmamis 36.ci galatasaray macinda yaptiysa ben bunda tahrik ararim iste.
    Formasını çıkartıp sevinme diyince yanlış anlaşılmış oyundan çıkarken yaptığı sevinç. Kaldı ki bence de bir şey yok ama onlar rahatsız edici değilse bizimkiler de değil onu anlatmak istiyorum.Aynı Melo olayındaki gibi hiç düşündünüz mü dışarıdan nasıl gözüküyor ? Bu Fenerbahçe,Galatasaray olayı değil.

    Semih de twitterdan Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçti koreografi olayı muhtemelen duymuşsundur.

  9. #4239
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    Anlıyorum ben sizi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  10. #4240
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    3 temmuz olayını çok küçümsüyorsunuz, bununla dalga geçiyorsunuz ya, herşeye rağmen yıkılmayan Fenerbahçe hala sizi yeniyor ya, bir eli yağda, bir eli bağda sezon geçirirken, hemen hemen her maç öncesi bir açıklama, alınan bir kararla sinirleri bozularak maça çıkan Fenerbahçe hala sizi yendiği takdirde şampiyon olma şansına sahip ya, ligden düşer, dağılır, parçalanır diye beklerken, tüm camia birlik olup bu mücadelede savaşıyor ya, kıskanmamak elde değil tabi ki.

    Ve tüm bu yaşananlara rağmen, 2 kupanın da favorilerinden hala Fenerbahçe. Deplasman maçına çıkacağı gün TFF başkanının teknik direktörünü çağırıp pazarlık yaptığı bir takım, o görüşmeden çıkıp maça giden bir teknik direktör.

    Size çocuk oyuncağı gibi geliyor sanırım bu süreç. Ve hala bu sürece rağmen, bu duruşa saygı duyacağınıza, bununla dalga geçiyorsunuz ama kader işte, öyle bir mağlubiyet veriyor ki, hazımsızlıktan mide ağrıları çekiyor, nasıl saldıracağınızı şaşırıyorsunuz.

    Sezona kimse şampiyon oluruz diye başlamadı, taraftar şampiyon olmasanız da mücadele edin diyordu. Bu mücadelenin düştüğü anlarda kötü oynadılar diye değil, taraftar kadar savaşmadılar diye kızdım oyunculara. Ve bu sezon onların onur mücadelesi. Taraftar şampiyonluk beklemiyor ama bunu çok istiyordu çünkü gelecek bir şampiyonluk herkesi susturacaktı. (Görünen o ki susmamak için pek çok bahane şimdiden ortaya çıkmaya başladı bile)

    Şampiyonluğu 2 defa son maçta kaybetmiş takımın taraftarıyız. Bu sezon da son maçta şampiyonluk gidebilir, bu süreçte yaşananlardan sonra o çok fazla koymaz, bana şu anda Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali arttığında, şekilden şekile girip ne diyeceğini bilemeyenleri izlemek yeterince keyif veriyor zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

  11. #4241
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    Normal sezonda 6 derbide hiç yenilmeden gelen, ligde en çok gol atıp en az gol yiyen ve kadro olarak da en oturmuş ve sistemini en iyi kullanan takım Galatasaray. Fenerbahçe kanadında ise son Trabzonspor maçında ortaya koyulan 1 maçlık performanstan ötürü umutlar arttı. Ben ilk 30 dakikada işi bitireceğimize inanıyorum. 2-0 ya da 3-0'a getiririz skoru ilk yarıda. Sonrasıda rölantiye aldığımızda Fenerbahçe bastırıyor gibi görünür ve 1 gol bulur. Öyle biter maç. Kareografi falan önemli değil de sahanın kapanmasını gerektirecek birşeyler yapmasın taraftar yeterli. Allah'ın izniyle hakem maçı objektif yönettiği sürece Fenerbahç'nin şansı yok. Ancak yıllar önce Johnson'un frikik golüyle yenildiğimiz maç gibi bir maç olursa o zaman yapacak birşey kalmaz Başarılar aslanlar....
    GS-FB maç önü konuya yazdıgım yorum ve maç sonucu tahmini.Çok mu saçmalamışım?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  12. #4242
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Yenerken iyi, kaybedince play off olmasa şampiyonduk, sonra da çıkıp, 3 temmuz bizi etkiledi diyoruz diye eleştiri yapılır.

    Evet 3 temmuz etkiledi, biz yensek de etkiledi yenmesek de etkiledi. Bu etkiye rağmen şampiyon olursak, hiç yaşamadığım kadar mutluluk yaşayacağım Fenerbahçe şampiyonluğuyla, olamazsak zaten canları sağ olsun.

    Ben bunu anlamıyorum, biz kazandığımızda bile 3 temmuz etkilemedi, bizim gücümüz bu demedik ki, tüm bu olumsuz şartlara rağmen takımın bu zamana kadar gösterdiği mücadeleyi takdir ediyoruz sadece.

    Orasını anlayamadım, kaybedince 3 temmuz diyorsunuz lafını, bunu kaybetmesek de söylüyorum, avrupa kupası maçlarını izlerken ŞL hakkı çalındığı için küfrediyorum, geçen senenin maçlarını görüyorum arada, o hırsa, o mücadele, olası transferlerle takımın alacağı hali düşünüp sinir krizi geçiyorum, çıkıp 1 maç kazandık diye, böyle bir süreç yaşanmadı demez kimse, şampiyon olursak da bu sürece rağmen olduk diyeceğiz, olamasak da bu sürece rağmen sonuna kadar savaştık diyeceğiz, gerçekler bunlar çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

  13. #4243
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,342

    Default

    Stoch'un Galatasaray formasını poposunu içine koymasınıda geçmemek lazım.

    http://www.gununozetleri.com/fenerba...ikistirdi.html

  14. #4244
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Stoch'un Galatasaray formasını poposunu içine koymasınıda geçmemek lazım.

    http://www.gununozetleri.com/fenerba...ikistirdi.html
    Bence de es geçmemek lazım.Elinde malzeme olmayan bir camia nelerden neler çıkarıyor çok büyük örnek.

  15. #4245
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    2 saattir yalanlar üzerine yazı yazıyorsun nannar. Seni ciddiye alıp bu yalanları tek tek çürütmekse bana kaldı başka işim yok şu an çünkü.

    Başlayalım :

    İlk önce objektiflikten uzaklaşmaya kısaca değineyim.Bu kısımdaki esas çelişki ve ironiyi yazının devamında göreceksiniz.

    Beraberliğe sevindiler sonuca yöneliktir.Bir insan "oley iyi oynadık" diye sevinmez gurur duyar beraberlik alınca da üzülürsün bu oyuna maçı alamadık diye.Galibiyete sevinmekle arasındaki fark budur.Galibiyete,galip geldiğin için sevinirsin.(Bunu açıklamak zorunda kalmam çok ilginç.)

    Gelelim tahrike ve sevinme olayına.3-1 biten maçta Emre Çolak'ın formayı çıkarıp rakiple dalga geçer gibi şov yapması,Melo'nun pitbull taklidi,Semih Kaya'nın,Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmesi,Galatasaray'ın hem bu maçta hem de bir önceki maçtaki gollere çılgınlar gibi sevinmesi son derece normalken,nasıl sahanın içinde topluca sevinmek ve Topuz'un kangal mı pitbull mu esprisinden yola çıkarak sevinmesi anormal oluyor ? Bu yazdıklarım alıştığınız,size öğretilen düşünceye ters mi ?

    Volkan'ın beraberliğe sevinme olayı dışında başka bir lafı olmadı ha bunlara alınmanız normal bence ama "Yine mi tahrik oldunuz ? " diyerek işin içinden sıyrılabilir miyim sence ?

    Son olarak 3 Temmuz olmasa şu an uçmuştuk ile biz en büyüğüz arasında çelişki olduğunu sanman bence rahatsız edici.

    Şimdi gelelim benim tahlillerime.

    Her maçtan önce her takım taraftarı gibi kendi takımına güvenen ama yenilince Fenerbahçe hep zulümle hep balla kazanıyor hep bir şeyler atıyorlar diye bahane üreten ve bu bahaneleri çeşitlendirmekten yılmayan.Fenerbahçe'ye her yenildiği maçtan sonra Fenerbahçe'nin geleceğini çizen bunlarda %99 gibi bir oranla yanılan buna rağmen yine yılmayan.Yenilse bile rakibi küçümseyen ama neden küçümsendik diye kızan.Rakiple ilgili çok hassas bir olayda bile Fenerbahçe'lilerden daha çok mesaj atan taraftarı şikeye ikna etmeye çalışan alttan alta bu hassas olayla dalga geçen.Tahrik edip tahrik oluyorum diye kızan. :lol: smileını "şirin" amaçlar için kullanan bir taraftarı da ben bırakın Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray hiç bir taraftarla mukayese etmem,ayıptır.
    Aslında cevapları mesaj içine de yazdım ama yöneticilerimiz sağolsun,sildiler

    Hayır mesele işi idrar yarışına çevirmekse akşama kadar nette ne kadar anti-FB sitesi varsa dolaşıp belgeleri alıntı yaparım,gece 00:00 olmadan forumda ceza alan Fenerbahçe'lilerin çetelesini de tutarım. Yani art niyetli olsam bunu çok rahat yaparım ,Kurallar dahilinde insanları tahrik etmeyi de bilirim ancak zaten adımız çıkmış diye arkadaşların fazla üstüne gitmemeye çalışıyorum.En fazla kaybım forumdan süresiz uzaklaştırma olur (ki bu benim için hayati önem taşıyan birşey değil) GS-FB konusuna bile 1 mesaj attım sadece. Ama siz ısrarla "Fenerbahçe'li oyuncular maç sonu açıklamalalarında ve galibiyeti soyunma odası yerine sahanın ortasında kutlamalarında art niyetli değillerdir,hayet normaldi" diyorsanız o zaman insanları değerlendirirken de objektifliğinizi sorgularım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  16. #4246
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Önce "anlıyorum sizi" sonra idrar yarışı. Bir insan zamanı nasıl boşa harcar görmüş olduk.Emeklerime yazık.

  17. #4247
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bence de es geçmemek lazım.Elinde malzeme olmayan bir camia nelerden neler çıkarıyor çok büyük örnek.
    Bende Fenerbahçe formasını alıp bir güzel donumun içine sokayım Fenerbahçe taraftarı da beni ayakta alkışlasın diyordum.Üstene madalyada verirlerdi formalarını edebsiz yerime koydum diye.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  18. #4248
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Birisi Stoch her maç sonu kendi formasını da oraya koyuyor demişti. Eğer öyleseyse ekleyin fotoyu tartışma bitsin.

    Stoch'un yaptığı bu hareket yanlış bir hareket ama bence o düşünceyle yapmamıştır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  19. #4249
    Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli
    Mesajlar
    2,685

    Default

    yanlış hareketmi neresi yanlış adam sevinmek için formayı şortuna sokuyor yeremi atsaydı medyada çıktı türk bayrağıda yokmuş formada

  20. #4250
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Yahu tartışmaya bak. Stoch onu oraya art niyetle koymuşsa onun terbiyesizliği. Galatasaray değerinden bir şey kaybeder mi? Ya da büyüklüğünden. Bu mu olmalı derdimiz? Bırakın sevinsin adamlar. Trabzonspor maçını düşünün. Şampiyonlar Ligi garanti gibi, yapılabilecek transferleri düşünün. Nerede eksik olduğunu, kimlerin yetersiz olduğunu düşünün. Topuz'muş, sevinçmiş, Stoch'muş büyütmeyelim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  21. #4251
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Bilinçli yaptı demiyorum zaten ben.Yaptığı hareketi savunanları anlayamıyorum.Adam elinde tutmak istememiştir orasına koymuştur.Ama kesinlikle doğru bir hareket değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  22. #4252
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Birisi Stoch her maç sonu kendi formasını da oraya koyuyor demişti. Eğer öyleseyse ekleyin fotoyu tartışma bitsin.

    Stoch'un yaptığı bu hareket yanlış bir hareket ama bence o düşünceyle yapmamıştır.
    http://kralspor.ensonhaber.com/stoch...012-04-24.html

  23. #4253
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Hıh bitti gitti işte.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  24. #4254
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Formada Türk bayrağı olmadığını göremiyorlar mı?İnsan kendi takımının formasınıda bilzmez mi arkadaş.

  25. #4255
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Formada bayrak olması için ya Türkiye Kupası'nı ya da ligi kazanmak gerekiyor.Bizim formada Türk Bayrağı olma olasılığı 0 zaten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  26. #4256
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Formada bayrak olması için ya Türkiye Kupası'nı ya da ligi kazanmak gerekiyor.Bizim formada Türk Bayrağı olma olasılığı 0 zaten.
    Biliyorum arkadaşa bunu söyledim bana sende Fener taraftarı mı oldun diyor.Doğruyu söylemekte suç

  27. #4257
    Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main
    Mesajlar
    3,769

    Default

    stoch o sevincte formayi nereye koyacaginimi düsünsün bu kadar gereksiz bir tartisma görmedim ben.. üstüme giymek istemedim diyor haklida baskasinin terlettigi formayi neden giysin , gs formasini neden giyipte fb taraftarlarindan tepki almak istesin?


  28. #4258
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    tepki almayacak olsa da terli formayı neden giysin yahu ? Stoch'un olayı tamamen saçma. Adam sevinirken eline ayağına dolaşmasın diye beline sokmuş. Önüne soksa kesin başka bir anlam çıkardı. Ya da yere kenara bıraksa yine ayrı bir olay olurdu Yaşananları oldugundan farklı yansıtarak haber satan medyanın şişirmesi bu forma meselesi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  29. #4259
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Takip ettiğim yabancı bir Facebook sayfası var. Orada GS'nin koreografisini paylaşmışlar

    http://www.facebook.com/photo.php?fb...6492139&type=1

    Burada.

  30. #4260
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Ntv Spor Son Dakika... Galatasaray, Fenerbahçe Maçındaki Kötü Tezahürat Nedeniyle Pfdk'ya Sevk Edildi
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •