Originally Posted by
iloveyouhagi
oldukça sert bır yazı olacagını simdiden belirteyim. Vurdugolun yazdıklarına birebir katılıyorum ve perpetua arkadasın bırcok forumda olmayan bır sekılde yardımcı olmaya calısmasını tebrık edıyorum, çünkü birçok forumda genelde elestırıye karsı yaylım atesı yapılır ve dırek savas ılan edilir ancak perpetua en azından mantıklı acıklamalar yapmaya ve yardımcı olmaya calısmıs kendısıne bundan dolayı tebrık ederım.
Yanılmıyorsam 98'den berı cm-fm serisini takip ederim. Bu oyunla ilgili bir suru eleştri olmustur ve bunların ne kadarının sportsinteractive tarafından dikkate alındığı tartışılır. Bence vurdugolun suclu veya hatası olan kimdir sorunun asıl amacı, hata turksportal ekıbınden mı yoksa ıngıltereden mı kaynaklanıyor olmalı. Cunku bız offical forumda kardesım berkın arslanı real madrıd, hakan baltayı lyon, servetı manu, barosu çelsi-barca-milan, telloyu totnım,gs altyapısında adını sadece fmde gordugmuz yası 20e gelmıs arkadasları almeyra vs ıstıyor dedıgımızde o bızım sorunumuz degıl, reputıtıonları turkıye lıgı arastırmacıları ayarlıyor onlara sorun diyebilirler.( ben bu transfer sacmalıgını turkıye lıgındekı takımların yada turkıye lıgınde oynayan oyuncuların rep. fazlalıgına bağlıyorum).