Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ilk olarak, tek bir sebep-sonuc iliskisi derken ben Tello'dan bahsetmiyordum. Suclu arama cabasindan bahsediyordum.

Herneyse.
    suç kelimesi ulu orta kullanılacak bir kelime değil. ancak sorumsuzluktan yada zaaftan bahsedebiliriz. bu iki kelimeyi de suçlamak maksadıyla yazmadığımı bilmenizi isterim. nihayetinde tekrar edeyim: orada işlerin nasıl yürüdüğüne, şartların nasıl olduğuna, kimlerin söz sahibi kimlerin işçi kimlerin fikir adamı olduğuna dair şeffaf bilgilere sahip değilim. işleyişi bilmediğim için elbette sorumlu ararken ayrım yapmıyorum. bunu da mazur görmelisiniz.

ben yine de şimdiye kadar sabırla cevaplamaktan çekinmediğiniz için size teşekkür ediyorum. fakat bu konuyu daha fazla uzatmayalım şayet bazı arkadaşlarımız alınganlık göstermeye meyilliler.
    ha acıtasyon yada demagoji yapılacaksa alasını yapabilirim ama bunun için ne sabrım ne zamanım ne de isteğim var.

tekrar teşekkür ederim. umarım taleplerimizi dile getirebilmişizdir. dikkate alınır alınmaz bilemem. bu tamamen, işleyişini bilmediğim yönetim silsilenizin bileceği iştir.

iyi çalışmalar kolay gelsin.

Nesil
    2003

vurdugol: Ic icleyisi bilmediginizi soylediginiz icin hem zaaf/sorumluluk konularindan cikip, orneklere gecmek istedim ben de. Zira bu tip transferlerin onune gecmenin yolu, transferlerin neden oldugunu cozmek.

Bu sayede de herhangi birisinin alinmasinin da onune gecebilirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ömer Abi bişey soracağım: Allow transfer budgets in first window seçeneğini yaptığımızda sadece kendi takımımızın mı yoksa tüm takımların mı transfer bütçesi sıfırlanıyor ilk sezon ? (Daha oyun kurmadım bununda cevabını aldıktan sonra başlayacağım.)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Ömer Abi bişey soracağım: Allow transfer budgets in first window seçeneğini yaptığımızda sadece kendi takımımızın mı yoksa tüm takımların mı transfer bütçesi sıfırlanıyor ilk sezon ? (Daha oyun kurmadım bununda cevabını aldıktan sonra başlayacağım.)
    Tüm Takımların

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

benim 2 sorum var

1-326 milyon dolar olayı oyuna aktarıldımı?

2-FMRTE nin 10.03 versiyonunu indirip baktım acaba türkiyenin reputation nu artmış azalmışmı die bir katım türkiye ingiltere bütün ülkelerin reputationu 1 evet 1?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fmrte ile alakalidir o

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    fmrte ile alakalidir o
    bende öyle düşündüm peki 326 milyon dolar ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu ne ya dedim yeni oyun kurayım belki sakatlık olmaz diye , ilk hazırlık maçında rakibten 2 , bende 4 futbolcu sakat.

Ferrari 4 ay , Tabata 2 hafta , ger ikalanlarıda 8 gün 1 hafta öle. 10.3 ile hatalrın düzeltileceği bir yama beklerken , oyunu mahveden ve oynanamayacak düzeye getiren bir yama oldu....

Bence yeni pacth i beğenmeyenler abartıyor biraz.Tello ve Necip dışında uçuk bir durum yaşamadım ben oyunda.Ki bunlarda olabilir gerçek hayatta , olamaz diye bir şey yok.Zaten istemiyorsanız bu ekstrem örneklerin yaşanmasını , perpetua açıklama yapmış.Girersiniz editöre Tello'nun ca sını azaltırsınız veya mevkisini amc yaparsınız sorun düzelir.

Sakatlıklara gelince.Fazla oyuncunuz sakatlanınca neden oyunda suç buluyorsunuz ? Fenerbahçe Lille maçına nasıl çıktı hatırlayın.Bir maçta 11 oyuncunuz bile sakatlanabilir.Böyle bir ihtimal siz istemeseniz bile var.Sakatlık futbolun bir gerçeği ve bu bir futbol oyunu.

Dün baya oynama fırsatı buldum yeni güncellemeyi.Öncelikle pc performansıyla ilgili bir şey sormak istiyorum.Continue a basınca sizde de 1-2 sn bekleme yaşanıyor mu ? Veritabanı zaten her zamanki gibi çok iyi.Bir tek Mustafa Pektemek'in profili ve değeri orantısız olmuş.Maç motoru daha gerçekçi.Hiç bir problemle karşılaşmadım , baya da zevk aldım maçları izlerken.Transferlerde de aşama kaydedilmiş.10.2 de ki gibi her oyuncuya çok rahat alıcı bulamıyorsunuz.Genel anlamda oyuna olumlu bir katkı yaptığını söyleyebilirim.

Bir de Gaziantepspor'un yardımcı antrenörü Quinito veritabanına eklenmesine rağmen oyunda gözükmüyor...
    Last edited by Alexi Lalas : 06.Mart.2010 at 18:47

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sakatlık konusu cidden çok can sıkıyor...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sakatlık sorunları bu şekilde gerçekte bir takımın başına 1-2 defa gelebilir. Hatta %80 takımda böyle birşey olmaz.

Ancak 10.3 te her maç en az 2 oyuncu sakat çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    Bence yeni pacth i beğenmeyenler abartıyor biraz.Tello ve Necip dışında uçuk bir durum yaşamadım ben oyunda.Ki bunlarda olabilir gerçek hayatta , olamaz diye bir şey yok.Zaten istemiyorsanız bu ekstrem örneklerin yaşanmasını , perpetua açıklama yapmış.Girersiniz editöre Tello'nun ca sını azaltırsınız veya mevkisini amc yaparsınız sorun düzelir.

Sakatlıklara gelince.Fazla oyuncunuz sakatlanınca neden oyunda suç buluyorsunuz ? Fenerbahçe Lille maçına nasıl çıktı hatırlayın.Bir maçta 11 oyuncunuz bile sakatlanabilir.Böyle bir ihtimal siz istemeseniz bile var.Sakatlık futbolun bir gerçeği ve bu bir futbol oyunu.

Dün baya oynama fırsatı buldum yeni güncellemeyi.Öncelikle pc performansıyla ilgili bir şey sormak istiyorum.Continue a basınca sizde de 1-2 sn bekleme yaşanıyor mu ? Veritabanı zaten her zamanki gibi çok iyi.Bir tek Mustafa Pektemek'in profili ve değeri orantısız olmuş.Maç motoru daha gerçekçi.Hiç bir problemle karşılaşmadım , baya da zevk aldım maçları izlerken.Transferlerde de aşama kaydedilmiş.10.2 de ki gibi her oyuncuya çok rahat alıcı bulamıyorsunuz.Genel anlamda oyuna olumlu bir katkı yaptığını söyleyebilirim.

Bir de Gaziantepspor'un yardımcı antrenörü Quinito veritabanına eklenmesine rağmen oyunda gözükmüyor...
    continue ya basınca 1-2 sn bekleme oluyor evet.. bilgisayarım da kötü sayılmaz gibi.. laptop ama 2gb ram 2 ghz dual core işlemci var..ekran kartı paylaşımlı ama bunun da maç dışında kasması anormal..var mı çözümü ya da fikri olan?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

laptopta maç kasması normal olabilir.benim pc de bile bazen olabiliyor yani.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    continue ya basınca 1-2 sn bekleme oluyor evet.. bilgisayarım da kötü sayılmaz gibi.. laptop ama 2gb ram 2 ghz dual core işlemci var..ekran kartı paylaşımlı ama bunun da maç dışında kasması anormal..var mı çözümü ya da fikri olan?
    Çözümü yok sanırım.SI forumlarına baktım orada da şikayet edenler var.Benim bilgisayarımda iyi fakat bazen oluyor.Oyunla ilgili herhalde.Önceden de oluyordu ama yeni patchle birlikte geçer diye ummuştum.Neyse böylede güzel başka bir şey olmasında rahat rahat oynayalım

Performansla ilgili bir şey daha sorayım o zaman.11 lig , large database ve afrika , güney amerika , iskandinavya bölgelerinden "players from top division clubs"açtım.Bir buçuk yıldız verdi sistemime Sizinkiler nasıl ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çözümü yok sanırım.SI forumlarına baktım orada da şikayet edenler var.Benim bilgisayarımda iyi fakat bazen oluyor.Oyunla ilgili herhalde.Önceden de oluyordu ama yeni patchle birlikte geçer diye ummuştum.Neyse böylede güzel başka bir şey olmasında rahat rahat oynayalım

Performansla ilgili bir şey daha sorayım o zaman.11 lig , large database ve afrika , güney amerika , iskandinavya bölgelerinden "players from top division clubs"açtım.Bir buçuk yıldız verdi sistemime Sizinkiler nasıl ?
    iyi vermiş.ben türkiye ligini açıp geniş yapınca yarım yıldız veriyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    iyi vermiş.ben türkiye ligini açıp geniş yapınca yarım yıldız veriyor
    al benden de o kadar
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynen :kapçukağızlışeytansmile:

Ovv baya şanslıymışım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Musa Çağıran sezon sonunda Galatasaray'a geliyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Musa Çağıran sezon sonunda Galatasaray'a geliyor mu?
    Evet Galatasaray tarafından açıklandı...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GoLLerin %70 de ofsayt itirazLarı oLuyor. 30 Metre den atıLan goLe biLe itiraz ediyorLar yahu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

en oynanabiLir patch oLmuş kanımca

arkadaşlar flairleri yüksek türk oyuncuları arattım search tan bir oyuncu iki kez oyuna aktarılmış ismini unuttum şimdi ama galiba fethiyespor da oynuyo hollanda kökenli bir oyuncu iki defa aktarılmış oyuna

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GoLLerin %70 de ofsayt itirazLarı oLuyor. 30 Metre den atıLan goLe biLe itiraz ediyorLar yahu
    Ne güzel gerçekçi işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ama oyun gerçekten zor olmuşeskiden patır patır atardık golleri şimdi 1 maçta 2 ccc yaparsak şükrediyoruzpellegrininin real madrid taktiğini yaptım gs'ye süper oldu.

adana demirsporla oynuyorum ilk sezonda bank asya 1.ligi çiktim kolaymi zor mu transferde yapmadim kimse gelmedi ama ne bileyim sevdim güzel yapmislar.galatasaray 8 yabanci oldugu halde yabanci tranferi yapıyor normal mi sizce ?

Default turkiye ligi

oldukça sert bır yazı olacagını simdiden belirteyim. Vurdugolun yazdıklarına birebir katılıyorum ve perpetua arkadasın bırcok forumda olmayan bır sekılde yardımcı olmaya calısmasını tebrık edıyorum, çünkü birçok forumda genelde elestırıye karsı yaylım atesı yapılır ve dırek savas ılan edilir ancak perpetua en azından mantıklı acıklamalar yapmaya ve yardımcı olmaya calısmıs kendısıne bundan dolayı tebrık ederım.

Yanılmıyorsam 98'den berı cm-fm serisini takip ederim. Bu oyunla ilgili bir suru eleştri olmustur ve bunların ne kadarının sportsinteractive tarafından dikkate alındığı tartışılır. Bence vurdugolun suclu veya hatası olan kimdir sorunun asıl amacı, hata turksportal ekıbınden mı yoksa ıngıltereden mı kaynaklanıyor olmalı. Cunku bız offical forumda kardesım berkın arslanı real madrıd, hakan baltayı lyon, servetı manu, barosu çelsi-barca-milan, telloyu totnım,gs altyapısında adını sadece fmde gordugmuz yası 20e gelmıs arkadasları almeyra vs ıstıyor dedıgımızde o bızım sorunumuz degıl, reputıtıonları turkıye lıgı arastırmacıları ayarlıyor onlara sorun diyebilirler.( ben bu transfer sacmalıgını turkıye lıgındekı takımların yada turkıye lıgınde oynayan oyuncuların rep. fazlalıgına bağlıyorum).

Öncelikle oyun bu halıyle turkıye lıgı tam bır sacmalıktır. Eger kı arslan berkını realın alması sızın ıcın mantıklı ve olabılır ıse sızın gorusunuze saygı duyarım. Ancak futboldan anlamadıgınız tartısma goturmez bır gercek olur. Aynı sekilde hakan baltanın lyona gıtmesı gıbı bı suru ornek cogaltabılırım. Ki aslında bunların olma ıhtımalı yok deıldır vardır. Standart sapması cok dusuk olmakla bırlıkte mumkunatı vardır mantıklı sebeplere oturtulabılır. Ancak oyun acıldıktan 3 ay sonra oluyorsa ve bunların bır kısmı dırek oyun basladıktan sonra bır kısmı ıse takımlar tarafından bı kac hafta takıp edılıp alınıyorsa burda bır mantık hatası var demektır.

Berkin arslan konusuna gelirsek.Ben Gs altyapısnın maclarını bugunkü u-14 (biraz daha gelecek vaad ediyor) ve u-16 macları dahil olarak bır kac macını ızlemıs bırısıyım.Sanırım kasım ayında ilk olarak bu senekı u-18'i ızledım ve cetın gungor sag bek dısında (emre colak yoktu) maalesef hiçbir arkadasın gs standartlarında olmadıgını dusundum ki çetin gungorun de gs'de cok bı sansı olacagı kanısında deılım ancak 1 ligde top kosturabılır yada gs de en fazla yedek bekler bırkac sene. Ondan dolayı arslan berkini, anılı, cemı, ozgurcan-cafercan super ıkılısının (super ıkılı dıyorum cunku yanılmıyorsam 2 senekı fm de o ıkılı 50 gol 20 asıst rakamlarını cok rahat asabılıyordu.) abartılmıs oldugunu ve bu tıp bı suru turk oyuncu oldugunu dusunuyorum. Bunlar benım gorusum bunlara katılamamak hakkınızdır ve bunlar tartısılabılınır cunku bu tum ulkelerde soz konusu bu yuzden turkıye lıglerı arastırmacılarına yuklenme hata olacaktır. Eski oyuncular shaktar 3 lüsünü de gordu max'i lopezi de gordu de la cuesta'yıda tsigalko'yuda gordu. Ondan dolayı bu oyuncu abartılmıs bu oyuncu
    zayıf bırakılmıs konusunda kı tartısmalar doğaldır ve surer. Arda konusunda da benım bır cok elestırım var balance crossıng strange gıbı bı suru değer bence yanlıs ancak bunlar ufak seylerdır. A.B. konusuna geri dönersek yanılmıyorsam Berkinin pa' sı ardaya yakındı 10.2 de sımdı de benzer oldugunu dusunursek şöyle bir mantık kurabılırız: ardaya barca talıp ve bu sıze cok buyuk sacmalık gelmıyor o zaman berkine de ardaya yakın pa lı bır oyuncu olarak realın talıp olması sacma gelmemelı. Ardayı herkez ızlıyor ve kendını en azından turkıyedekı futbol severler nezdınde kanıtlamıs bır oyuncu ve uluslararası arenada gs ve mıllı takımla oynadıgı maclar ortada. Berkinin kendını ıspat ettıgı bır alan yok ve dunya tarıhınde genc yasta barca veya real tarafından alınan turk oyuncu yok. Bunun gibi birçok ornek var berkınde telloda hakanda ahmette mahmutta kalmayalım bu gıbı bır suru sacmalık var. bu sorun sızden mı kaynaklanıyor ıngıltereden mı bılmem ama bı sorun var ve bu sorun turkıye lıgını oynanamaz kılıyor.

Yukardaki konular tartısılabılınır ve mazeretler surulebılır seylerdır. Sadece oyunu daha ıyıye goturmek ıcın yapılan konusmalardır. Şimdı ise tartısmaya açık olmayan,cevap beklemediğim ve açık bir şekilde işini iyi yapmayan arkadaşların yapmış olduğu en kibar manada yanlışlıkları dile getireceğim. Aydın Yılmaz diye bir futbolcu var arkadaşlar haberiniz yok. Bu arkadaşımız Gs'de oynardı bir zamanlar siz o zamanlar küçüktünüz hatırlamyabilirsiniz. Bu arkadas sağ açıktı. solda ve forvette de oynayabılırdı. Hatta Gs nin mucize Şampiyonluğunda Konyada sol taraftan attığı gol unutulmazdı. Anlaşılan o gol bazı Gs araştırmacılarını o kadar etkilemiski onun natural yeri sol açık gibi gösterilirken sağ taraf 2. plana atılmış. Arda Turan da sol tarafta rahat değilmiş aynı arkadaşlara göre. Bunca sene zordan oynamıs, ondan dolayı başarısız olmus ve bu sene asıl yeri olan ortaya geçerek asist ve gol patlaması yaşamış. Şimdi bu yazdıklarıma cevap beklemiyorum ki bundan sonra zaten yazı yazacagımı dusunmuyorum cunku forumda uzun vakıt tartısmalara gırecek vaktım ve ıstegım yok. Arda ve aydının pozisyonları tartısmaya AÇIK DEĞİLDİR. Bunun sorumlusu ilk etapta turkıye lıgı gs arastırmacısı gibi gelmekte bana. Eğer değilse, kardeşim sen burda yazmısın ama bız yaptık yolladık merkez boole yapmıs diyecekse şimdiden özür dilerim bu yazının baska versiyonunu official sitede yazarım. Ve bu olaylar oyunun ilk versiyonundan beri boyle hadi hata oldu diyelim kardesim hiç mi farketmiyorsunuz aydın sağda arda solda natural değil. Bunda sorumlu kımse açık şekilde bu oyuna zarar veriyor ve işini yapmıyor.
    bu arada
    ''Salukvadze'yi Manchester United'ın alması mı yoksa Tello'yu Tottenham'ın alması mı abestir? Yanıtınızı duyuyor gibiyim'' diyen 19 yasında ki eskisehirspor arastırmacısı kardeşim tabıkı manu nun ısmını duymadıgım gurcu arkadası alması daha MANTIKLIDIR ukala arkadasım. Manu tarihinde böyle transferlerin ornegı coktur ama 2. sınıf 30 yasında ve ulusal takımında buyuk bır basarı yasamamıs guney amerıkalı bir oyuncuyu tottenham'ın veya baska bır Pl takımının 7-8 m eurolara turkıyeden aldıgı gorulmemıstır. Umarım futbol bılgının gelısmesıne yardımcı olmusumdur genc kardesim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

yok bende 11 lig falan açık değil.zaten fm serilerinin hiçbirinde 11 lig açtığımı hatırlamıyorum..en fazla 4-5 lig açıyorum..yeni yamayla birlikte genoa ile yeni kariyere başladım..3 lig açık..large database ve avrupa afrika güney amerika'dan top clubs seçtim ekstradan..3buçuk yıldız verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by iloveyouhagi View Post
    Berkin arslan konusuna gelirsek.Ben Gs altyapısnın maclarını bugunkü u-14 (biraz daha gelecek vaad ediyor) ve u-16 macları dahil olarak bır kac macını ızlemıs bırısıyım.Sanırım kasım ayında ilk olarak bu senekı u-18'i ızledım ve cetın gungor sag bek dısında (emre colak yoktu) maalesef hiçbir arkadasın gs standartlarında olmadıgını dusundum ki çetin gungorun de gs'de cok bı sansı olacagı kanısında deılım ancak 1 ligde top kosturabılır yada gs de en fazla yedek bekler bırkac sene. Ondan dolayı arslan berkini, anılı, cemı, ozgurcan-cafercan super ıkılısının (super ıkılı dıyorum cunku yanılmıyorsam 2 senekı fm de o ıkılı 50 gol 20 asıst rakamlarını cok rahat asabılıyordu.) abartılmıs oldugunu ve bu tıp bı suru turk oyuncu oldugunu dusunuyorum. Bunlar benım gorusum bunlara katılamamak hakkınızdır ve bunlar tartısılabılınır cunku bu tum ulkelerde soz konusu bu yuzden turkıye lıglerı arastırmacılarına yuklenme hata olacaktır. Eski oyuncular shaktar 3 lüsünü de gordu max'i lopezi de gordu de la cuesta'yıda tsigalko'yuda gordu. Ondan dolayı bu oyuncu abartılmıs bu oyuncu
    zayıf bırakılmıs konusunda kı tartısmalar doğaldır ve surer. Arda konusunda da benım bır cok elestırım var balance crossıng strange gıbı bı suru değer bence yanlıs ancak bunlar ufak seylerdır. A.B. konusuna geri dönersek yanılmıyorsam Berkinin pa' sı ardaya yakındı 10.2 de sımdı de benzer oldugunu dusunursek şöyle bir mantık kurabılırız: ardaya barca talıp ve bu sıze cok buyuk sacmalık gelmıyor o zaman berkine de ardaya yakın pa lı bır oyuncu olarak realın talıp olması sacma gelmemelı. Ardayı herkez ızlıyor ve kendını en azından turkıyedekı futbol severler nezdınde kanıtlamıs bır oyuncu ve uluslararası arenada gs ve mıllı takımla oynadıgı maclar ortada. Berkinin kendını ıspat ettıgı bır alan yok ve dunya tarıhınde genc yasta barca veya real tarafından alınan turk oyuncu yok. Bunun gibi birçok ornek var berkınde telloda hakanda ahmette mahmutta kalmayalım bu gıbı bır suru sacmalık var. bu sorun sızden mı kaynaklanıyor ıngıltereden mı bılmem ama bı sorun var ve bu sorun turkıye lıgını oynanamaz kılıyor.
    Berkin Arslan'ı Bilmiyorum.Gerçek Hayatta da İzlemedim,Oyunda da Hiç Almadım,Pa'sı Ne Kadar Onuda Bilmiyorum...
    Öncelikle Bu Bilgileri Vereyim ki Sonra Bir Karışıklık Olmasın...
    Şimdi Bana Göre Genç Bir Türk Oyuncunun Arda İle Aynı Potansiyel de Bu Oyuna Aktarılması İyi Birşeydir(Eğer Gerçekten O Potansiyeli Hak Ediyorsa Veya O Işığı Veriyorsa.Potansiyel'ine Ulaşır Veya Ulaşamaz O Ayrı Konu[Hem Oyun İçinde,Hem Gerçek Hayatta]).
    Neden İyi Birşeydir?
    Çünkü Oyunu Uzun Süre Oynayan Oyuncular Alt Yapınında Sağlam Oyuncu Çıkarmasını İsterler,O Gençleri Geliştirererek Kendi Ardalarını Yaratmak İsterler...
    Daha Bir Çok Örneği Vardır Ancak Ben Bu Tek Örneği Vermeyi Yeterli Görüyorum...
    İstenilirse Örnekler Çoğaltılabilir
    Bu Arada Eskişehirspor Araştırmacısı Arkadaşımıza Yaşından Yola Çıkarak Kaba Konuşmuşsun Ve Bence Haksızlık Etmişsin...
    Yaşı Senden Küçük Olabilir Ama Düşünceleri,Yaptıkları En Azından Saygıyı Hak Ediyor Diye Düşünüyorum...
    Benim Yaşım 21.Şimdi Banada Senden Küçüğüm Diye Laf Edebilirsin.Ancak Önemli Olan Karşındakini Yaşı,Dili,Dini,Milleti Gibi Kriterlerle Yargılamadan Düşünceleri,Fikirleri Gibi Kriterlerle Değerlendirmek Diye Düşünüyorum.
    Ben 13 Yaşındaki "Çocuğu" da Dinlerim(Saçmalamadığı Ve Hakaret Etmediği Sürece) 70 Yaşındaki Adamıda Dinlerim Ve Hepsini Aynı Dikkatle Ve Saygıyla Dinlerim.Çünkü Karşında ki Birşey Söylüyorsa İster Doğru İster Yanlış En Azından Saygıyı Hak Ediyordur.Çünkü O Sana Saygı Gösterip Bir Söz Söylemiştir...
    Herneyse Umarım Kırıcı Olmamışımdır Ancak Tutumunu Pek Beğenmediğim İçin Bu Yazıyı Yazdım Ve Yazının Bir Kısmını Alıntıladım...
    Aslında Yazının Tümü İçerisinde Haklı Olduğun Noktalar da Var...
    Gereken Cevabı Gereken Yerlerden Alacağını Düşünüyorum,perpetua Sanada Mantık Çerçevesinde Cevap Verecektir(Hernekadar Onunda Bazı Cevaplarını Tatmin Edici Bulmasam da)...

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Berkin Arslan'ı Bilmiyorum.Gerçek Hayatta da İzlemedim,Oyunda da Hiç Almadım,Pa'sı Ne Kadar Onuda Bilmiyorum...
    Öncelikle Bu Bilgileri Vereyim ki Sonra Bir Karışıklık Olmasın...
    Şimdi Bana Göre Genç Bir Türk Oyuncunun Arda İle Aynı Potansiyel de Bu Oyuna Aktarılması İyi Birşeydir(Eğer Gerçekten O Potansiyeli Hak Ediyorsa Veya O Işığı Veriyorsa.Potansiyel'ine Ulaşır Veya Ulaşamaz O Ayrı Konu[Hem Oyun İçinde,Hem Gerçek Hayatta]).
    Neden İyi Birşeydir?
    Çünkü Oyunu Uzun Süre Oynayan Oyuncular Alt Yapınında Sağlam Oyuncu Çıkarmasını İsterler,O Gençleri Geliştirererek Kendi Ardalarını Yaratmak İsterler...
    Daha Bir Çok Örneği Vardır Ancak Ben Bu Tek Örneği Vermeyi Yeterli Görüyorum...
    İstenilirse Örnekler Çoğaltılabilir
    Bu Arada Eskişehirspor Araştırmacısı Arkadaşımıza Yaşından Yola Çıkarak Kaba Konuşmuşsun Ve Bence Haksızlık Etmişsin...
    Yaşı Senden Küçük Olabilir Ama Düşünceleri,Yaptıkları En Azından Saygıyı Hak Ediyor Diye Düşünüyorum...
    Benim Yaşım 21.Şimdi Banada Senden Küçüğüm Diye Laf Edebilirsin.Ancak Önemli Olan Karşındakini Yaşı,Dili,Dini,Milleti Gibi Kriterlerle Yargılamadan Düşünceleri,Fikirleri Gibi Kriterlerle Değerlendirmek Diye Düşünüyorum.
    Ben 13 Yaşındaki "Çocuğu" da Dinlerim(Saçmalamadığı Ve Hakaret Etmediği Sürece) 70 Yaşındaki Adamıda Dinlerim Ve Hepsini Aynı Dikkatle Ve Saygıyla Dinlerim.Çünkü Karşında ki Birşey Söylüyorsa İster Doğru İster Yanlış En Azından Saygıyı Hak Ediyordur.Çünkü O Sana Saygı Gösterip Bir Söz Söylemiştir...
    Herneyse Umarım Kırıcı Olmamışımdır Ancak Tutumunu Pek Beğenmediğim İçin Bu Yazıyı Yazdım Ve Yazının Bir Kısmını Alıntıladım...
    Aslında Yazının Tümü İçerisinde Haklı Olduğun Noktalar da Var...
    Gereken Cevabı Gereken Yerlerden Alacağını Düşünüyorum,perpetua Sanada Mantık Çerçevesinde Cevap Verecektir(Hernekadar Onunda Bazı Cevaplarını Tatmin Edici Bulmasam da)...
    ılk basta su cevabı verıp bu konuyu kapatıcam. Senın haksızlık etmıssın dedıgın arkadasa yazdıklarımın hepsı onun bu forumda ısmını cısmını tanımadıgım baska bı yazarın sorusuna bence ukalaca verılmıs bır cevaba karsılık yazılmıstır onu belırteyım. Yaş konusuna gelince o arkadasın 19 yasında oldugunu benımde 26 yasımda oldugumu dusunmek ınternet alemınde sacma ve gereksızdır. zaten yazılardan biraz belli olur insanların dusunce yapıları. belkı ben 21 yasındayım o ıse 29 yasında fakat bu kımsenın ukalalık yapmasına hak tanımaz. eer boole yanlıs bır uslup sozkonusu olursa bende boole yanlıs bır uslup kullanırım. bende farkındayım uslubumun kaba ve sert oldugunun ama gerekli oldugunu dusundum

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri