Umarım banvit-ksk finali olur, sıkıldım artık finalde aynı takımları görmekten. Ayrıca iyi ki elendik, en azından arroyo-bonsu ikili oyunlarını görücez. Bizim muratcan 3'e 1'de turnike kaçırıyor, bu takım play,off bile hak etmiyor ya neyse.
Printable View
Umarım banvit-ksk finali olur, sıkıldım artık finalde aynı takımları görmekten. Ayrıca iyi ki elendik, en azından arroyo-bonsu ikili oyunlarını görücez. Bizim muratcan 3'e 1'de turnike kaçırıyor, bu takım play,off bile hak etmiyor ya neyse.
niye asagiliyorsunuz takiminizi ki, bu sartlarda play off oynamasi hatta seriyi 2-1 e getirmesi basaridir bjk icin bence. nerdeyse yari finale kalacakti takim. bence bu yergiyi haketmiyor.
benim de final icin tahminim banvit-ksk finali. izmirdeki maca gidebilirim belki. bu yari final kac mac olacak, bilen var mi?
5 maç sanırım 3-5-7 şeklinde yapmışlar işte. :) BJK bence de iyi işler çıkarttı Akatlar'da kendi elleriyle verdiler maçı onu alabilirlerdi ama şans bizden yanaydı.
iyi o zaman, istanbuldan 1-1 le gelirlerse izmirde 2 mac olur. bol bol mac izleriz :) eger oyle olursa da zaten ksk finali gorur buyuk ihtimal :D
Ksk karsısında her zamanki gibi gerideyiz. :D Saka maka son 5 maçtır yeniliyoruz bu adamlara artık kazanmamız lazım.
Çok güzel maç oluyor.
Maç güzel oluyor gerçekten. Ama Obradovic rotasyonu artık abartmamalı, basketbolun Mancini'si oldu resmen.
Devre arasında yapılan organizasyonunda adam orta sahadan atıp İspanya tatili kazandı. :D
Birdenbire fark oldu maçta, Karşıyaka çok yorgundu ve 2. yarı karşılık veremedi. Bizimkilerde istediklerinde savunma yapabildiklerini gösterdiler, aynı şekilde Ömer Onan da hala bu takım için ne kadar önemli olduğunu.
Harika bir savunma ile ezip geçtik Karşıyaka'yı. Devam da gelir inşAllah.
4. çeyreğin başında bir anda koptu maç, Karşıyaka'nın karşılık verecek mecali kalmamıştı, zaten Fenerbahçe de acımadı, sağlı sollu girişti resmen. Son maçların intikamı alınmış oldu. Bence Fenerbahçe zorlanmadan çıkar finale.
KSK son çeyrek ne yapmış yahu kuponu da yaktılar 2/2 demiştim. :( Fener şanssızlığı güzel kırdı bakalım 2. maçta aynı şey olacak mı ? Bizde yarın Banvit karşısında bir sürpriz yapsak iyi olur ama zor gibi.
Ksk'nın sahasındaki maç seyircisiz diye biliyorum eger öyleyse 3-0 yapabiliriz.
belli bir sureye kadar fenerde zoric disinda bir tane adam iyi oynamamisti. ne zaman ki kskde yorgunluk bas gosterdi, bizim yildizlar devreye girdi. macin hakki boyle bir fark degildi bence. diger maclarin da kolay olacagi kanisi olusmasin. kleizanin eliyle koymus gibi attigi 3lukler sayesinde farki actik ve kazandik.
iyi savunma yaptigimiz konusuna pek katilmiyorum, cok kisa bir sure etkili savunduk sadece. o da yetti sayilir yorgun ksk karsisinda.
farkli maglubiyet ksk karsisindaki guvenimizi yerine getirmistir, en buyuk kazanim bu oldu. 4-5 mactir kazanamiyorduk cunku. ben dahil bircok kisi ksk rakip olunca urktuk, bu mac donum noktasi olur umarim. 2-0 ile gelirlerse buraya isimiz kolaylasir. izmirden cikmak zor cunku.
Kleiza'nın alınma sebebi ve aldığı paranın sebebi zaten bu, en zor anlarda en zor şutları sokabilmesi. Bu sene bu performansı 3-4 kere gördük, zaten sezona yaysaydı daha farklı bir takım olurduk.
Özgüven konusunda dediğin şeye kesinlikle katılıyorum, özellikle Preldzic, Bogdanovic ve Kleiza özgüven sorunu yaşadıkları için kötü durumdaydık ve Karşıyaka'nın da performansı aşırı özgüven sayesinde iyiydi. Bence Karşıyaka'nın özgüvenine ciddi bir darbe vurduk ve bundan sonraki maçlar kolay olmasa bile bizim istediğimiz şekilde biter. Üstelik Karşıyaka'nın ilk maçı da cezalı. Daha önce de dediğim gibi Karşıyaka 3 adamdan ibaret, 1 tanesini bile sindirseniz yeterli.
Aslanlar yeniyor hemde 10 sayı farkla vay be. :) Nazar değmesin !
İlk iki çeyrek çok iyi savunma yaptık, 3. çeyrek biraz bocaladık ama yine farkı açmıştık hakem faciası ile bir anda ortaya geldi maç. Furkan'a faul çaldılar, daha doğrusu uydurdular. O da sinirlenip parkeye vurdu haklı olarak, tabii tekniği yedi. Furkan'ı ilk defa bu kadar sinirli gördüm.
49-54 öndeyiz, son çeyrek çok zor olacak.
Bu maç çok önemli kazanırsak harika olur.
Ergin Ataman çok iyi hazırlamış takımı, Banvit'in iç saha yenilmezliğini bitirmiş olduk. 57-67 bitti maç.
Tebrikler Aslanlar'a. Açıkcası Bandırma'da yeneceğimizi tahmin etmiyordum helal olsun valla bir kez daha. Burdan bırakmayız artık diye tahmin ediyorum.
galatasaray hucumda kotuyken iyi savunma yapip isi kotariyor. bu sekilde cok mac kazandilar. banvit hucumlarda cok aciz kaldi. maci cevirebilecek cok fazla firsatlari oldu ama cok kolay harcadilar. biraz da galatasaray savunmasi bunu sagladi. hakli bir galibiyet aldi diyebiliriz.
İlk çeyreği 17-13 önde kapattık. 11-2'den sonra müthiş geri dönüş yaptık bu maçı da alacağız inşAllah çok iyiyiz çok iyi toparlandık.
Kimse dün yazmamıs ama Ksk'yı 93-84 maglup ettik.İzmir'de işi bitirip 3-0 yaparız insallah.
Şuan 2. çeyregi oynanan Banvit-Gs maçı da 19-13 Gs üstünlügü ile devam ediyor.
Karşıyaka ilk yarıları iyi oynayıp 2. yarı dökülüyor hep. :D Ama İzmir'de 2 maçı da alırlar bence ilkini alıarlarsa öbürünü de alırlar zaten iş İstanbul'a kalabilir. Biz 24-18 öndeyiz bu sefer çeyreğe güzel başladık.
Dün FB başlarda zorlanmasına rağmen rahat yendi KSK'yı, büyük ihtimal 3-0 bitecek seri.
Maçları izlemek için digiplay'dan premium aldım, play-off'un neredeyse tüm maçlarını izliyorum. En zevkli maçlar FB - KSK arasında geçen maçlar oluyor, keşke uzasa seri ama görüntü pek öyle değil.
Biz bugün kazanırsak işi %90 bitirmiş oluruz, GS - FB finali zevkli olur, çekişmeli geçer muhtemelen maçlar. FB favori olur tabii.
Edit: İlk yarı 34-31 bitti.
Haiırston çok gereksiz oyuncu, ne zaman süre alsa takımın ritmini bozuyor maalesef.
Bu sefer iyi başladık kötü bitiriyoruz. Başa baş bir mücadele olacak bu sefer umarım kazanan taraf oluruz.
Rahat ol abi ben izlediğimden dolayı öyle geri döndü Banvit,bıraktım izlemeyi,şimdi tekrar toparlarız.
Totemci tayfa toplanın :n:
Bonsu ve malik takimi batirdilar...
11-2'de açtım müthiş geri dönüş yaptık Oğuzhan sen kapa ben izlerim yeneriz. :zuhaha Ender çok şanssız mıdır nedir neler kaçırdı öyle önde kapatırdık rahat bu çeyreği şans bizden yana değildi 2. yarı böyle olmaz hep.
Edit : İyi toparladık 2. yarı da 42-40 öndeyiz.
ksk daha mac alamaz fenerden, 3-0 biter bence seri. zaten ilk mac seyircisiz oynancakmis eger tahkime ettikleri itiraz reddedilirse. savunmada bu kadar gayretli bir fener nadirdi bu sene. bu savunma hirsiyla takim bir seviye yukari atliyor. zaten skor yonunden cok sikinti yasamiyoruz. ozellikle bojan cok hirsli, atislarda da rahatlamis gorunuyor. emir de sezonbasi formuna yaklasirsa kolay kolay yenilmez bu takim.
Oğuzhan maçı mı açtın naptın ne güzel gidiyorduk 55-50 bitti 3. çeyrek. :D Bu sefer alacaklar gibi valla ama yine de belli olmaz Arroyo reisin eline bakar. :D
Bu maç gider, Banvit maçın başından beri daha iyi.
Valla açmadım maçı :D
Bu arada bu forma seçiminde katkısı ve onayı olan herkese yazıklar olsun, gözüm zaten bozuk, 0.50 arttı valla 2 saatte. Bir taraf kırmızı bir taraf turuncu, saçmalık.
Aynen onu diyecektim bende. Rezillik Banvit beyaz formayla niye çıkmadı hayırdır ?
68-67 yaptık helal sana Marko. :D Hahahaha Apaçi müziği çalıyor. :D
Son anlar çok heyecanlıydı. 69-67 skorla Banvit kazandı.
45-40 öndeydik, 10-0 seri yedik hoca o ara nedense mola almadı bu ilk kırılma anı oldu. 66-62 gerideyken Ersin Dağlı kendi çapında bir şeyler yapayım dedi, maçı kopardı sağolsun.
Sinan, Arroyo, Manuchar ne kadar iyiyse, Hairston, Bonsu, Ersin o kadar kötüydü.
Banvit'i 2 maçta yenmek çok zor bir olaydı bunu başarmaya çok yakındık ancak olmadı mücadelemiz gayet iyiydi ancak herkes iyi değildi bu da yenilmemize sebep oldu. Canları sağolsun Bandırma'dan 1-1'le dönmekte bir başarı bizim için ben 2 maçı da yenilmemizi bekliyordum şahsen. İstanbul'da 2 maçı alıp işi bitiririz inşAllah.
Bizim tribünlerde olay çıkmış?
Ataman'ın olayla ilgili yorumu:Quote:
Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci tur mücadelesinde Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde olay çıktı.
Karşılaşma öncesinde de Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kavgaya müdahale eden özel güvenlik güçleri maçın ilk dakikalarında olayları yatıştırmayı başararak bir kişiyi gözaltına aldı.
Play-off mücadelesinde karşılaşmanın bitimine 4 dakika 26 saniye kala Galatasaraylı taraftarlar arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya salonda bulunan çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti.
Müdahale sonrasında Galatasaraylı bir taraftar yaralandı. Yaralı taraftar 112 Acil yardım ambulansı ile Bandırma devlet hastanesine sevk edildi. Olaylar esnasında bir süre duran karşılaşma, kavganın sonlandırılmasının ardından devam etti.
Quote:
"Maça geçmeden önce çok önemli bir hususun üzerine basmak istiyorum. Biz bir kere Galatasaray Basketbol Takımı olarak taraftarımızın sonuna kadar arkasındayız. Bunu herkes bilsin. Maçın başında taraftarımız bir hata yaptı, 100 kişilik bir grup. Birkaç patlayıcı madde attılar. Zaten o da bizim kafamıza geldi, herhangi bir problem yok. Fakat ondan sonra özellikle maçın ikinci devresinde ortada hiçbir şey yokken salon güvnelik görevlilerinin polisle birlikte taraftarın arasına girip orada arbede yaşatmaları, taraftarı coplarla dövmeleri hiç yakışmadı. Bu gibi durumlarda polisin daha sağduyulu olması lazım. Salon güvenlik görevlilerinin de burada, Bandırma'da değil Türk takımının olduğu yer gibi davranması lazım. O çocuklar da Türk çocuğu. Tabii ki aralarında fanatikler var ama o anda hiçbir şey olmuyordu. Ve inanın bu playoff maçı olmasaydı, zaten biz 1 dakika protesto edip sahaya da geç çıktık hakem çağırdığında, bu maçı biz oynamazdık. Yeter artık. Buna bir son vermemiz lazım. Herkes insan, herkese insan gibi davranmamız lazım. Bu kadar sert müdahale edecek herhangi bir olay yoktu. Bu açıdan çok üzgünüz" şeklinde konuştu.
Hakikaten o ne öyle
http://fotocdncube.gazetevatan.com/f...1924488269.jpg