1 ile 30 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

belli bir sureye kadar fenerde zoric disinda bir tane adam iyi oynamamisti. ne zaman ki kskde yorgunluk bas gosterdi, bizim yildizlar devreye girdi. macin hakki boyle bir fark degildi bence. diger maclarin da kolay olacagi kanisi olusmasin. kleizanin eliyle koymus gibi attigi 3lukler sayesinde farki actik ve kazandik.

iyi savunma yaptigimiz konusuna pek katilmiyorum, cok kisa bir sure etkili savunduk sadece. o da yetti sayilir yorgun ksk karsisinda.

farkli maglubiyet ksk karsisindaki guvenimizi yerine getirmistir, en buyuk kazanim bu oldu. 4-5 mactir kazanamiyorduk cunku. ben dahil bircok kisi ksk rakip olunca urktuk, bu mac donum noktasi olur umarim. 2-0 ile gelirlerse buraya isimiz kolaylasir. izmirden cikmak zor cunku.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    belli bir sureye kadar fenerde zoric disinda bir tane adam iyi oynamamisti. ne zaman ki kskde yorgunluk bas gosterdi, bizim yildizlar devreye girdi. macin hakki boyle bir fark degildi bence. diger maclarin da kolay olacagi kanisi olusmasin. kleizanin eliyle koymus gibi attigi 3lukler sayesinde farki actik ve kazandik.

iyi savunma yaptigimiz konusuna pek katilmiyorum, cok kisa bir sure etkili savunduk sadece. o da yetti sayilir yorgun ksk karsisinda.

farkli maglubiyet ksk karsisindaki guvenimizi yerine getirmistir, en buyuk kazanim bu oldu. 4-5 mactir kazanamiyorduk cunku. ben dahil bircok kisi ksk rakip olunca urktuk, bu mac donum noktasi olur umarim. 2-0 ile gelirlerse buraya isimiz kolaylasir. izmirden cikmak zor cunku.
    Kleiza'nın alınma sebebi ve aldığı paranın sebebi zaten bu, en zor anlarda en zor şutları sokabilmesi. Bu sene bu performansı 3-4 kere gördük, zaten sezona yaysaydı daha farklı bir takım olurduk.

Özgüven konusunda dediğin şeye kesinlikle katılıyorum, özellikle Preldzic, Bogdanovic ve Kleiza özgüven sorunu yaşadıkları için kötü durumdaydık ve Karşıyaka'nın da performansı aşırı özgüven sayesinde iyiydi. Bence Karşıyaka'nın özgüvenine ciddi bir darbe vurduk ve bundan sonraki maçlar kolay olmasa bile bizim istediğimiz şekilde biter. Üstelik Karşıyaka'nın ilk maçı da cezalı. Daha önce de dediğim gibi Karşıyaka 3 adamdan ibaret, 1 tanesini bile sindirseniz yeterli.

Mesaj Yetkileri