Fark ettinizmi bilmiyorum ama, Yeni oyun açarken Manager bölümünde altta Facebook Login'i eklemişler ama denemedim ben, deneyen varsa söyleyebilirmi acaba ? :director:
Printable View
Fark ettinizmi bilmiyorum ama, Yeni oyun açarken Manager bölümünde altta Facebook Login'i eklemişler ama denemedim ben, deneyen varsa söyleyebilirmi acaba ? :director:
Bende logın oldum ancak neye yaradığını bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.
Bende anlamadım şahsen neye yaradığını :)
bende demo da denemiştim.Bir amacını çözemedim.Acaba gol videolarını filan direk face üzerinden yüklemek için mi yapılmış
bende login oldum ne skor ne video hiç birşey paylaşamadım :S
nerden nasil ne şekilde yapiliyor bilen biri anlatsa hiç fena olmaz
twıtter logın oldum ve twıtter sayfamda paylasım yanı tweet olarak mac skorum ve macın kısa ozetı belırtılmıstı yanı onemlı basarıları yazıyorlar. facem kapattıgım ıcın deneyemedım ama emınım ondada duvarda bole seyler paylasılıyordur.
Öncelikle herkese merhaba ilk postum bu.
Bildiginiz gibi FM 2012 cıkmasıyla korsan oyun alanlar hayal kırıklıgı yasadılar.Bizde unide ev arkadası 3 Fm sever genciz.Multiplayer Fm oynamak en büyük zevkimiz.Oyunu almadan önce çok araştırdım ama kesin bilgi bulamadım.En sonunda dayanamadım ve steam üzerinden satın aldım oyunu.İnternet baglantısı acık oldugu halde 3 kisi Fm oynıyabiliyoruz.Nasıl oldugunu anlatıyım hemen.
-İlk kişi Steam den Fm yi cekicek ve yuklıcek.Offline Moda gecis yapıcak.
-Ardından diger kisi aynı Steam hesabı üzerinden yuklemeyi kendi bilgisayarına yapıp online mod da kalıcak.
-Kişi sayısına göre bunu bu sekilde tekrarlıcaksınız.Dikkat etmeniz gereken nokta son yukleyen kisi Online modda olacagı icin diger kisilerin offline moda gecmeleri gerekiyor.
Kısacası 1 Orjinal oyun üzerinden 3 arkadas oyun oynıyabiliyoruz.Hemde aynı anda ve internetlerimiz acıkken.Dikkar edilmesi gereken nokta gruptan 1 kisinin Online mod digerlerinin Offline mod da olması gerek.
İyi Oyunlar...
her 3 bilgisayara da ayrı zamanlarda online olunması şartı ile yama yüklemesi yapılabiliyor mu?
biz de sizin gibi 2 kişi oynuyoruz ama cesaret edip de yama yükleyemedik, çünkü birisi yamalı diğer yamasız olursa oyunu multi oynayamayacağız bu sefer :)
sole durum var yama cıktı diyelim neden aynı anda yukleyesınızkı oyunu yukledıgınız gibi sırayla yamalarıda yukleyın bız ole yaoptık sorun yok suan
Aynı anda login olunmuyor, bir kişi online kalabilir.
her kişi sırayla online moda geçip güncellemeyi yapıp, offline moda geçecek.
Bir kişi online modda multiplayer oyunu açacak diğer bilgisayarlar offline moddayken bu bilgisayarın IP numarasına bağlanacak. TCP/IP protokolü üzerinden local ağda multiplayer oynanabilecek.
Bunun mantıken olabileceğini tahmin ediyorduk fakat uygulamadığımız için kesin böyledir diyemiyorduk. Siz denemişsiniz artık bu şekilde olduğunu netleştirmiş olduk. Teşekkürler.
Bu olayda steam in engel koymamasının nedeni aynı modemden cıkan ipler olabilir.Farklı modemlerde olmama ihtimali var denemedim hala.Ben tesekkur ederim.
bence tek başına alıp artistik yapın herkese :D
pekı sız 3 kısısınız en fazla kac kısı oluyor ve hamachı uzerınden mı oynuyorsunuz
bı de onnlıne offlıne gecmek basıt bı işlem mı yoksa bı kıllık var mı
sankı bır yerde hata olacak sonra verdıgın para bosa gıdecek gıbı bı hava var
bı de sunu sorayım mulabaga edıyorum da bır orjıanl oyun aldın evde 100 kısı var 100 kısı de ındırır mı ?
sen steam uzerınden ındırmıssın pekı dvd alsak yıne kurulum dedıgın gıbı mı oluyo?
sordugun sorulara cevap verebılıcek kadar cok bilgim yok ama bazılarını cevaplıyım
-Sole bı durum soz konusu olabılır.Aynı modem üzerinden sınırsız oynama yapılabilir.
-Online oflline gecmek msnde durum degistirmek kadar basit.
-DVD almanla Steamden alman arasında fark yok.Bırınde urun kodu yazıosun Steamden indiriosun dierinde direk Steamden indiriosun.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Facebook'da durum guncellemesi yapabiliyorsunuz, ben henuz yapmadim ancak login butonunun altindaki aciklama bu yonde.
benimde bir sorum var yukarıdaki yöntemle bizde arkadaşımla online oynamaya başladık fakat oyun çok yavaş kadrolara giriyorum 10 saniyede açılıo portlarımızda açık antivirüs,güvenlik duvarı vs kapalı ve ip ile oyuna giriyoruz hala çözemedim sorunu böyle bi sorun başınıza geldi mi ????
Bizim de arkadaşla oynarken problem olmuştu, şöyle çözdük.
PC özellikleri kötü olan oyunu kurdu, iyi olan kurulu oyuna bağlandı.Özellikleri kötü olan bağlanınca cidden çok yavaş oluyor, özellikleri kötü olan için :) Bir deneyin derim.
Teknik bir aksaklıkta olabilir, onu tam bilemeyeceğim :)
Oyunun yavas olmasının ilk sebebi oyunu kuran yani host olan pc nin ozellıklerinin dusuk olmasıdır.Eger yavas gecısler oluosa dıer bı secenek modem le alakalı olabılır modemınızı guncellemenızı oneririm
Facebook da ne amaçlı kullanılıyo çok merak ediyorum :) Yapalım da FM 2012 oynadığımızı bilsin millet :)
Kayıtlı oyuna yeni lig eklenilebiliyormuş sanırım.Bunu nasıl yapabilirim ?
Sağ üstteki Continue butonunun yanındaki FM simgesine tıklayın, Add/Remove Leagues seçeneğinden lig ekleyip çıkartabilirsiniz.
Ancak degisikliklerin aktif olmasi icin gelecek sezonu beklemen gerek.
şu konuya kaç gündür bir kişi tutupta face paylaşimi ile ilgili bir bilgi vermedi....
twitterda nasıl paylaşcaz beyler onuda bulamadım
Zaten önemli maçlarda, kupa finallerinde otomatik paylaşıyor, bulmanıza gerek yok.
geçen sene biz arkadaşla öyle yapmıştık bence korsan oynamak yerine ortaklaşa alın derim. En azından gene ciddi bir artış olur.
Maç sırasında tatile gidemiyorum. Bu benimle ilgili bir sorun mu yoksa herkeste mi böyle?
2012'de maç esnasında tatile gitme özelliği yok. Gitmek istediğiniz de hoop daha karpuz kesecektik nereye diyor. :)
:D dikkat ettiniz mi bilmiyorum: atıyorum süper ligdeki 25 maçta tatile gittiniz ve başarılı bir dönem geçirdi asistan menajeriniz yılın menajeri listesinde siz değil o oluyor. yani o maçları o yapmış kabul ediliyor. maç içinde tatile gidememek bundan olabilir. çünkü; o maçı kime yazacak oyun ? size mi asistan menajere mi ?
Yılın menajeri seçilmesi kötü olur valla :n: kovarım hemen olursa :zuhaha
Dikkat Et Yönetim Seni Kovmasın Hocam :zuhaha
ben tıklıyorum oraya ama hata veriyo açıılmıyor login sayfası.
Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum abilerim kardeşlerim akranlarım.
Bu mübarek günde fm canımı sıkıyor benim :D Maç sırasında tatile gidemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Bulunduysa çözümü nedir ?
Şimdiden teşekkürler, hayırlı akşamlar.
Bundan bende şikayetçiyim ama ne yazık ki bu seride böyleymiş :(