Kayıtlı oyuna yeni lig eklenilebiliyormuş sanırım.Bunu nasıl yapabilirim ?
Kayıtlı oyuna yeni lig eklenilebiliyormuş sanırım.Bunu nasıl yapabilirim ?
Sağ üstteki Continue butonunun yanındaki FM simgesine tıklayın, Add/Remove Leagues seçeneğinden lig ekleyip çıkartabilirsiniz.
Ancak degisikliklerin aktif olmasi icin gelecek sezonu beklemen gerek.
şu konuya kaç gündür bir kişi tutupta face paylaşimi ile ilgili bir bilgi vermedi....
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
twitterda nasıl paylaşcaz beyler onuda bulamadım
Zaten önemli maçlarda, kupa finallerinde otomatik paylaşıyor, bulmanıza gerek yok.
geçen sene biz arkadaşla öyle yapmıştık bence korsan oynamak yerine ortaklaşa alın derim. En azından gene ciddi bir artış olur.
Maç sırasında tatile gidemiyorum. Bu benimle ilgili bir sorun mu yoksa herkeste mi böyle?
FM Gazetesi
2012'de maç esnasında tatile gitme özelliği yok. Gitmek istediğiniz de hoop daha karpuz kesecektik nereye diyor.![]()
dikkat ettiniz mi bilmiyorum: atıyorum süper ligdeki 25 maçta tatile gittiniz ve başarılı bir dönem geçirdi asistan menajeriniz yılın menajeri listesinde siz değil o oluyor. yani o maçları o yapmış kabul ediliyor. maç içinde tatile gidememek bundan olabilir. çünkü; o maçı kime yazacak oyun ? size mi asistan menajere mi ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yılın menajeri seçilmesi kötü olur vallakovarım hemen olursa
Dikkat Et Yönetim Seni Kovmasın Hocam![]()
ben tıklıyorum oraya ama hata veriyo açıılmıyor login sayfası.
Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum abilerim kardeşlerim akranlarım.
Bu mübarek günde fm canımı sıkıyor benimMaç sırasında tatile gidemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Bulunduysa çözümü nedir ?
Şimdiden teşekkürler, hayırlı akşamlar.
Bundan bende şikayetçiyim ama ne yazık ki bu seride böyleymiş![]()
FM Gazetesi
Vay arkadaş öyle iş mi olur yahu ?
Olması gereken bu değil mi zaten?Maç sırasında tatile gitmek gerçekçilikle hiç bağdaşmayan bir durum,geç bile kalınmış bence.
![]()
So what?
Saike
Tatile git diyorsun, "nereye? Daha karpuz kesecektik" diyorHakikaten can sıkıcı bir durum ama.
FM Gazetesi
FM 2009`da korsan oyunlar için çıkarmışlardı bir kaç yama gibi bir şey bu sene olmaz inşallah adam akıllı gerçekçi bir FM oynayalım. Bana göre bu seri FM 2008`den sonraki en iyi seri.
Ohooo Şems oraya gelene kadar daha neler var , sen çok derinden girdin konuyaOyunu sıkıcı hale getiriyor bence. Yerinde kullanıldığında çok pratik birşeydi.
Yani bazen hemen maçtan çıkma gereği duyuyorsun. Ya da örneğin oyunu save yapıp kapatma gereği duysam acele olarak, nasıl kapatırım? Bence de kötü oldu.
FM Gazetesi
Abi eğer kadronu yanlış kullanır diye maç zamanına kadar bekleyip,kadro kurup tatile gitmek istiyorsan öyle yapacağına herhangi bir zamanda 'Go on holiday' yap,fakat seçeneklerden benim taktiğimi ve 'mümkün olduğu sürece benim kadromla oyna' yapabilirsin
Dipnot: Bir Fikir.
O muhabbeti biliyorum Nedim kardeşim eğer bir çözümü bulunamazsa o yola başvuracağız mecbur. Sağol yine de kardeşim.
Ben maç öncesi tatile çikabiliyorum?
Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Kasım.2011 at 22:59 Reason: silinen mesajdan alıntı.
Evet maç öncesi oluyor.
FM Gazetesi