ya bu download ettiğim dosyaları nereye koycam :S:S:S
Printable View
ya bu download ettiğim dosyaları nereye koycam :S:S:S
irfan basaran,
yanlis adres teknik sorunlar dan ulasabilirsin sorunun cevabina
muslu nalbantoglu gercekten cok iyi defansin saginda oynamasina rahmen kritik goller atiyoo savunmanin ortasindada mukemmmell kesinlikle oneririm manyak futbolcu
Sence ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. takımına gider mi ?
birde fernando gago var boca'da 20 oyunun başında 20 yaşında ve 4 miyon £'a alıyorsunuz 2008 yılındayım ve 27 milyon £'a chelsea aldı özellikle liberolu taktiği olanlarda çok iyi
arkadaşlar ben gs gremiodan lucası aldım biraz pahalı 13$ aldımadam muthis bide bide velez defans aldım pallerano 400$ ikiside muthiş ama lucas acayip bir oyuncu...... ultraslan
defans isteyene racing de garay war pahali da deil onerilir
arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yinede yazıyım
adı:jo
takım:brazil 20 yaş altı ve cska moscow
mevki: st
değer: 4,5 mlyon euro
çok iii bir fotbolcu.ben bjk ya aldım harikalar yaratıyo.hız ve bitiricilik süper
daha sonra reale 25 mlyon euroya sattım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş bjk alt yapısında cemal karaduman var
çooook iiiiii.maçın adamı olup duruyo...
çıktıından beri oynuorum bu oyunu ve 07 versionnda en çok dikkatimi çeken fotbolcular ''gago(dm),higuain(amc,fc)marcelo(dwl)****guardado (sol arka),mehmet topuz(sağ),selçuk inan(mc),jose sosa(amc) ve cesar delgado(fc) ----->sol kanadı arkada guardado önde marcelo(her maç maçın adamı) olarak oynatırsanız sol tarafta sorununuz olmaz..bunların hepsine kefilimm:D:D hadii ei fm ler
bu oyuncular super saolasin
thiago ribeiro st
mauro zarate st
ever guzman st
gustavo cabral dc
ustari gk
vailati mlc
fernando gago dm
caracciolo st !!!!!!!!!
lakovenko amlc fc
bence de tam potansiyele ulaşması imkansız..zaten yüksek potansiyelli olupta o değere ulaşan çok az oyuncu oluyor..
:)
gercekten lıstedekı futbolcular coq kalıtelı fıyatlarıda coq ekonomık
Ben Bir iyi oyuncu buldum arkadaslar....Cok super...guzel oynuyor...Lebohang Mokoena...
teşekkürler
Buldugun oyuncularin en az 70-80ini ben de buldum. Oyunun en guzel yanlarindan biri bu, herkes yildiz kesfediyo ve birbirininkiyle uyusuyo kesifleri :)
nani sporting lisbon, sherman cardenas bucamaranga, gokhan unal kayseri, gokhan gulec, carlos vela, david villa ve cem sultan
Forvet için Celsinho muhteşem.Beşiktaş'da 2 sezonda 47 gol attı.Gerçekten tam bir gol makinası.Barcelona ve Real Madrid bana muhteşem tekliflerle geldiler bu oyuncu için.Bazı maçlarda 4 gol attığı oluyor :) Çok acaip bir forvet bence.Hatta bu oyuncu yüzünden Gökhan Güleç ve Kleberson yeni kontrat imzalamadıklarını belirttiler :)
2 senedir üst üste Türkiye liginde kol krallığına imza attı.Ayrıca en yüksek avarajlı oyuncu niteliğinde hala.Fenerbahçe,Galatasaray gibi kulüpler her maçtan sonra bu oyuncu övüyorlar.Celsinho'da çok sert yanıtlar veriyor :) İnanın pişman olmazsınız.
Ayrıca Kim Young adlı kaleciyi tavsiye etmiyorum.Ne yapacağı hiç belli olmuyor.Bazen çok iyi bir kaleci,bazen çok kötü.Yani yeri geliyor İstanbulspor'dan 3 tane gol yiyor,yeri geliyor Milan'dan gol yemiyor.Herhalde daha tam kıvamına gelmediği için olabilir.
Tilbaç Nail ve Yılmaz Burak çok iyi birer genç yetenek.Tilbaç'dan öte Yılmaz Burak çok fena.Yani iyi bir eğitimle muhteşem bir oyuncu olabilir.
Şu anda 2008 senesindeyim ve Kleberson,Gökhan Güleç gibi önemli orta saha oyuncularımı kaybettim.Önerebileceğiniz bir oyuncu var mı?
Fenerde 2010 gibi Faruk diye bir eleman yetisiyor defanstan.... 2 senede 20 M$ Valencia'ya verdim...
Size Genç oLarak Matias Fernandez Derim Adam AMc Oynuyor Çok YetenekLi..:)
arkadaslar ben butun yazilanlari herzamn okurum ama fazla cvp fln yazmam bunca sene burda yer alan arkadaslarin soyledigi cok kolpa oyuncular gordum ama burdaki calisma gercekten gusel olmus/
oyuna basladiginizda almaniz gereken 3 oyuncu soylemek isityorum
charles n"zogbia fransiz,goran slavkovsky isvecli, birde manch.city de oynayan defans ve sag oyuncusu richard 3ude oyun basinda 20sinin asagisinda ayrica sultan cem ede gerekli ilgiyi gosterirseniz muhtesem bir oyuncu oluyor
abi 100 tane konu var yapmayın allah aşkına forumu çöplüğe çeviriyonuz ya cidden.
bojan jorge hernandez
sabit basliklari kullanalim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28491
sierra leoneli bi kaleci var adını unuttum şimdi 17 18 yaşlarında olcak süper bişey diil ama gayet ii hatta süper diyebilirim potansiyeli de 150 nin üzerinde
onlarin icinden bana tavsiye edebilecegin en iyi kaleci kim man unt. a alicam bu arada
rafa kerlon adu higuain gago kalou rafinha marcelo guarin mokoena
yeter heralde
gremio da silva dc oynuyo harika
cem sultan st gs paf
sidnei dc oynuyo
krasic amc cska moskova cok degerli birqaz pahalı ama bir sezon sonra iki katına sata bilirsin
volkan babacan
m.untd fabio
yeter heralde
halim kurtuş
yaş 18
dr amr st
siz forvet antermanı yaptırın bide böle oyunculara özel antreman programı hazırlayın(ferhat öztorun cem sultan vb oyunculara) sonra forvette bi deneyin bence müthiş oyuncu
not: herkeste işe yaramayabilir çünkü datası bazen deişe bilio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt gökhan ünalı bende aldım geçekten çok iyi maç başına gol ortalaması yaklaşık 1.70 ama şampiyonlar liginde hiç bir işe yaramıo bi maçtaoynatıp birinde oynatmıcan yedeğinde bi oyuncun olcak
genç, yetenekli, ucuz ve türk bir sağ bek istiyorsanız NEC takımında oynayan muslu nalbatoğlu'nu mutlaka alın, her maç oynatın, asla pişman olmazsınız
gökhan ünalı bende neririm walla boş geçmiyo
arkadaslar 2010 yılındayım ıyı bır transfer butcm vr genc olrk hangı oyuncuları onrrsnz
saolasin kardes walla ii ise yaradi ben gagoyu fenere aldim super oynuo hemde ucuza aldim tavsiye ederim
Walla Şu An Konyasporu Yonetiyorum 2.senem Lİgde 4.siradayim Ve Sİze Tavsİyem Togo Mİllİ Takimininda Önlİberosu Dare Nİdombe Harİka Bİr Önlİbero Fiyati Ucuz Ama Haftaligi Biraz Pahali Yaklasik 9.500 Dolar Haftalik Fakat 4-5 Sene Yararlanacaginiz Kaliteli Bir Isim Genel Rating I 7.20 Nin Altina Dusmuyor.deneyin Derim.
marcelo defans olan onun üstüne topçu yok oyunda