Çok acıklı bir son :)
Printable View
Çok acıklı bir son :)
Ben dedim size anasonlu nargile almayalım diye..
Bomba resimleri Çağrı koymamış buraya. Nargileden önce/sonra ;)
Aydin abiyle pes oynarken anladimki istedigi zman gol atabiliyor
Ben Eren'e 2. buluşmada patlamayı düşünüyorum. Aslında Özkan'ın Eren'e biraz tavsiyede bulunması lazım. Beni gaza getirmemeli. aa yoksa olmaz yani.
Aydın abi dikkat ette 2.buluşmada Özkan abi sana 6 atmasın :) Sonra adın Ay6ın olur :)
2. Buluşma ne yahu. Bugün gittim Pes aldım yarın da Ekran kartını değiştiriyorum. Aydın'a 6 attıktan sonra ss'leri koyarım buraya.
Özkan abinin yeni bir özelligini kesfettim uçabiliyor :D
Bir başka özelliğim de uçurabilmem Serhat. Bilmem anladın mı ? ;)
6zkanıma bak beee.. hırs küpü olmuş :D
6zkan abi PES 6 aldın dimi :D
söylemesi ayıp,6zkan kim ?:D
Vaaaaay 6zkan abi :D.
6zkan :D
hahaha
keşke maç skorlarını not tutsaydık bizim 8-7 biten bir maçımız var e7ayla :Dtabi bende 8r8n oluyorum :D
benim maçlarımın sonuçları fiks aynı skor olduğu için bana da 5ağrı demek lazım :)
ahaha oda doğru :D ya baya eğlenceli geçti günümüz.
Özkan bilseydim böyle olacağını 6 atmazdım 5 te kalırdım. özür dilerim.
Sende mi Brütüs. Bir de gece vakti o kadar yol yürüdük. Böyle yapacağını bilsem öldürür bir köşeye atardım. (:
T1z6
pardon Öz16n
vay müttefikin Eren de topa giriyor Özkan.
6 'dan sonra Müttefik mi kaldı Ayd1n abi..
Aydın nabacaksın işte. Bunların hepsi Brütüs. (:
>>Ayd1n<< Diyoruz Özkan...
Işte kara gün dostu. (: Ayd1n. :p
en kö6ü günümüz böy1e olsun
Çağrı sen benimle hiç dalga geçme. Gelenden geçenden fark yedin. Serhat bile sana 5 attı. (:
Herkes bana 5 attı ama yine en son ben 5 attım Eray'a farkıdaysan... :) Napayım abi benim maçlarım gollü geçiyorsa... Açık futbol oynattırıyorum ben ;) Hem takım da daha oturmamıştı adamlarım arkadaş olamadılar tanıyamadılar birbirlerini... 1-2 maç daha yapsaydık hepini ynerdim ben :D :p :zuhaha
Haha Eraya 5 mi attın. O bir de benimle dalga geçiyor. Eray bittin olm sen. :D Yoksa 5r4y mı desem. Bende arkadaşa 4 attım da. (:
ne demek 5 attı.. çağrı olm sen bana ne zmn 5 attın açıkla bakayım.. :D