Vaaaaay 6zkan abi.
Vaaaaay 6zkan abi.
6zkan
hahaha
keşke maç skorlarını not tutsaydık bizim 8-7 biten bir maçımız var e7aylatabi bende 8r8n oluyorum
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
benim maçlarımın sonuçları fiks aynı skor olduğu için bana da 5ağrı demek lazım![]()
ahaha oda doğruya baya eğlenceli geçti günümüz.
Özkan bilseydim böyle olacağını 6 atmazdım 5 te kalırdım. özür dilerim.
Sende mi Brütüs. Bir de gece vakti o kadar yol yürüdük. Böyle yapacağını bilsem öldürür bir köşeye atardım. (:
T1z6
pardon Öz16n
vay müttefikin Eren de topa giriyor Özkan.
6 'dan sonra Müttefik mi kaldı Ayd1n abi..
Aydın nabacaksın işte. Bunların hepsi Brütüs. (:
>>Ayd1n<< Diyoruz Özkan...
Işte kara gün dostu. (: Ayd1n.![]()
en kö6ü günümüz böy1e olsun
Çağrı sen benimle hiç dalga geçme. Gelenden geçenden fark yedin. Serhat bile sana 5 attı. (:
Herkes bana 5 attı ama yine en son ben 5 attım Eray'a farkıdaysan...Napayım abi benim maçlarım gollü geçiyorsa... Açık futbol oynattırıyorum ben
Hem takım da daha oturmamıştı adamlarım arkadaş olamadılar tanıyamadılar birbirlerini... 1-2 maç daha yapsaydık hepini ynerdim ben
![]()
![]()
![]()
Haha Eraya 5 mi attın. O bir de benimle dalga geçiyor. Eray bittin olm sen.Yoksa 5r4y mı desem. Bende arkadaşa 4 attım da. (:
ne demek 5 attı.. çağrı olm sen bana ne zmn 5 attın açıkla bakayım..![]()
Inter Milan : Eray Dengiz
Real Madrid : Çağrı Zorkol
ooooo bu konuda kan çıkar...
Özkan sen bittin! O videoları kesmeden yayınla da göreyim seni! Keserek yayınlarsan aynısı bende de var biliyosun aynısını koyarım! Ayrıca arkadaşlar vereceğim linkteki fotolara baktıkları zaman görürler herşeyi :
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=15153
Çağrı 5 - 1 Eray
Videoların yüklenmesi şu an da bitti. Yarın öğle saatlerinde onaylarlar. Akşam da izlenecek duruma gelir.
Çağrı abi sen Eray'a 5 attım diyonda toplamda 5 tane attınmı ya![]()
Çetin fosssss![]()
![]()
Çağrı konu saptırıyorlar. gelme tahriklere.
2. İstanbul Buluşmasına az kaldı. Ondan önce Özkan bana netten biraz pes dersi almak istediğini beyan etti. Sizce sonuçları buraya yazar mı ?
ayrıca Serhat abimiz 5 diyorsa 5. ne 3 ne 6 (pardon Özkan, altı yazmayacaktım ama örnek için kullanmam lazımdı.)
Ayd1n ekran kartını bekliyorum. Görüşeceğiz. (: