fenerbahçe ii oyunuyla maçı rahat alır
Printable View
fenerbahçe ii oyunuyla maçı rahat alır
Gol yemememiz gerekiyor gol yersek avantajlı olmaz.0-0 bile iyi olabilir.En azından deplasmanda 1 gol attık mı onların 2 gol atması gerekir.
Eğer kaybedersek sevineceğimiz tek şey var zico deividide yanına alıp köyüne geri dönmesi olacak
Defansımızda ki konsantrasyonu düzeltmeden bu maçtan ümitli değilim. Umarım Lugano geri döner. Çünkü Can böyle bir maç kaldıramaz.
Artık oyuncular ve Zico işin ciddiye bindiğini anladı. O yüzden son şanslarıda olabilir. Bu yüzden mücadeleci bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Umarım taraftarımızın desteği ile bu maçı alırız. İBB Kazasının yaralarını sararız.
Alex ile Lugano yetişirse çok şey değişir çoook ;)
İnşallah Fenerbahçe kazanacaktır.
Anderlecht kolay geçer turu...
Avrupa'da Tümer Alex'ten daha etkili oluyor. Alex iyileşse dahi Tümer oynamalı.
Tümer istikrarsız bir oyuncu ne zaman nasıl oynayacağı belli olmuyor halbuki Alex öyle değil her an her şeyi gerçekleştirebilecek bir oyuncu.Bu yüzden bence Alex oynamalı
Fenerbahçe tarafları yine geçicek tv başına yine bir umutla ya tutarsa diye ya takım Anderlecht eler ya belki zico birşeyler yapmıştır diye sadık taraftar kitlesine sahip bir takım bu takım öyle bi takım ki basari kriteri olarak, uefa kupasini alacagiz, sampiyonlar ligi'nde final oynayacagiz der ikisinin yanından bile geçemez.Ayni zamanda denizlispor ve genclerbirligi uefa'da turlari birer ikiser atlarken ki ceyrek final kapisindan dondu ikisi de. bu fenerbahce'nin 100 yildir yapamadigi biseydir.Garip maç olucak Fenerbahçe belki hırs yapıcak belki ayağında top tutamıcak Fenerbahçe'nin garip maçlarından birini daha izleyeceğiz ki umarım bu sefer sonu mutlu biter.
Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..
Fenerbahçe ilk kez kötü oynamadı,ya da ilk kez maç kaybetmedi elenebilir tabii ama ben Anderlecht'in zorlanmadan eleyebileceğini sanmıyorum.Kim elerse elesin zorlanarak eler.
bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!
Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....
Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm
Bunları biz değil Zico söylüyor arkadaşım.Kim kime kök söktürecek?Zico'mu, Deivid mi?, Edu' mu?
Halen daha neye dayanrak umutlanıyorsun anlamıyorum.Karşında Anderlecht var iyi bir takım değil diyelim.Başarılı da değil..
Ama sen nesin ki, Avrupa'Da çeyrek final veya yarı final mi oynuyorsun her yıl?Kupa mı kazandın? Gruplarda başarı mı yaptın?
Neyine güvenerek Anderlechti küçümsüyorsun..
Bu gereksiz tartışma sürerse konu kiitlenecek... Sorunu olan şikayet butonu veya özel mesaj ile sorununu çözmeye çalışsın...
Anderlech'in çok kolay çok rahat bi şekilde turu geçiceğine inanıyorum. Fenerbahçe bu kadro yapısıyla böyle bir t.direktör ile Gruplara kalması imkansız...
Aziz Yıldıırm ve kurmaylarının Saçma transferlerinden hala bişey anlamış değilim. Yine Ağustosun 30 unda 2 oyuncu alır trasnfer olsun diye. O adam takıma alışana kadar zatenn OoOooO. Bu sene hiç bişey olmaz Fenerbahçe'den.
Maç 1-1 biter :D daha doğrusu istediğim skor bu :D
Lugano oynayacak ama Alex şüpheli. Lugano oynamasından yanayım ama iş değişmez. Çünkü defansı toparlayacak yönetecek bir oyuncuya ihtiyaç var. Bu olmadığı için defans dağınık duruyor ve rakiplere açık veriyor. Eğer defansı düzenleyebilirsek maçı kazanabiliriz.
İki takım da çok pozisyona giremedi.Fener topu daha çok ayağında tuttu.İyi niyetli oynadı Lugano gerçekten iyi yönetti savunmayı Edu'nun Mpenza'dan yediği çalımdan başka zayıf kaldığı pozisyon pek yok gibi gördüm ben.Tuncay gitti bitti yeni Tuncaylar gelicek 100 sene boyunca hep Tuncay oynamadı Fenerbahçe'de Lefterler Cemil Turanlar Okochalar Selçuk Yulalar gördü bu taraftar onları nasıl kalbinde saklayıp anıyorsa Tuncay da öle olacak.