Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen sene de yüzümüze tokat çarpan çok olmuştu ama pek birşey değişmemişti. Eleştirmek herkesin hakkı. Bunun iyi gün dostluğu ile alakası yok. Yanlışları gördüğümüzde söylemememiz gerekir bu mudur yani taraftarlık ? Göz göre göre Zico iyi teknik direktör,Deivid muhteşem bir oyuncu,Deniz ile Gattuso arasında pek fark yok, takım gol bölgesinde çok etkili mi dememiz gerekir gerçek taraftar olmak için.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu maçı alırız lakin Belçikada mağlup olup tornistan Uefa'ya gideriz..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Geçen sene de yüzümüze tokat çarpan çok olmuştu ama pek birşey değişmemişti. Eleştirmek herkesin hakkı. Bunun iyi gün dostluğu ile alakası yok. Yanlışları gördüğümüzde söylemememiz gerekir bu mudur yani taraftarlık ? Göz göre göre Zico iyi teknik direktör,Deivid muhteşem bir oyuncu,Deniz ile Gattuso arasında pek fark yok, takım gol bölgesinde çok etkili mi dememiz gerekir gerçek taraftar olmak için.
    benim sozum sana degil sen goruslerini basindan beri soyluyorsun.benim lafim bjk macini gorup bu takim ligi supurur deyip IBB macindan sonra bu takimdan ne koy olur ne kasaba diyenlere

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    benim sozum sana degil sen goruslerini basindan beri soyluyorsun.benim lafim bjk macini gorup bu takim ligi supurur deyip IBB macindan sonra bu takimdan ne koy olur ne kasaba diyenlere
    Gözümüz çok rahat boyanıyor. Mesela geçen sezon Zico'nun iyi olmamasına rağmen,takıma hiçbirşey katmamasına rağmen sırf Fenerbahçe şampiyon oldu diye takımda kalması gibi. Halbuki sezon başı parola neydi ? Avrupa, Sonuç ne ? Sadece Türkiye'de başarı. UEFA'daki iyi futbolda buna tuz,biber oldu ve Zico kaldı. Deivid gönderilir miydi,gönderilmez miydi orasını da bilemeyiz ama Beşiktaş maçında biraz koştu,biraz istekli oynadı Deivid takımda kaldı(tamamen buna bağlamıyorum) Belki Beşiktaş maçı da göz boyadı ve bir maçla zirvede olan Fenerbahçe diğer maçta yerin dibine girdi. Uzun lafın kısası çok çabuk gözümüz boyanıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kura çekilip Anderlecht geldinde ben dedim FB eler bence... Kadro olarakta felan bence daha iyi... Ama ZiCo varken takımın başında insan 2hatta 3kere düşünüyor yahu... Umarım bu maçlarda önlem alır çok gzl galibiyetler alıp Gruplara kalırız...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zico geçen sene ki Avrupa macerasında çok tecrübelendi dedik, evet doğru ama İBB maçını da kolay kazanmalıydık.Anderlecht maçında bir sürpriz ile karşılaşmayız umarım...
    (/s)

Değişen hiç bir şey yok.Yine aynı tas aynı hamam.Umarım 2.ci bir Kiev şoku yaşamayız.

İnşallah maçı kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Avrupa macında ziconun yapacagı hamleler daha cok önemli...Rakibi iyi analiz etmiyor bence..Rakibi iyi analizedip dogru birkadro cıkarırsa birde mac içinde takıma iyi taktikler verip iyi oyuncu degişikligi yaparsa galibiyet gelir....

Can ı yasin varken stoperde oynatmak intihar olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İBB maçının kaybedilmesi belki Fb'ye turu getirir.Tabii burada iş Zico'ya kalıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano ve Alex sanırım bu maçta oynayacaklarmış. Bugün Karşıyaka ile bir maç yapacak Fenerbahçe, İBB maçında oynatmadığı oyuncuların durumuna bakacak sanırım Zico.

Takımda potansiyel var, en azından bu turu geçecek potansiyel var. Bunu da ortaya çıkaracak Zico. Çıkarabileceği muamma ama göreceğiz neler yapabilecek.

Can'ı çıkartıp Lugano'yu, Tümer'i çıkartıp Alex'i koyar, başka da değişiklik yapmazsa maç 0-0 ya da 1-1 bitebilir. Galip gelmek içinse daha değişik şeyler denemeli.

Anderlecht dün oynadığı maçı sanırım 1-0 kazanmış, Zico neden gidip o maçı izlemedi acaba? Gerçi Türkiye'de, İstanbul'da olan diğer maçlara gitmiyor, Belçika'ya gideceğini düşünmek saçma...
    "YÜCE ATATÜRK"

fenerbahçe ii oyunuyla maçı rahat alır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gol yemememiz gerekiyor gol yersek avantajlı olmaz.0-0 bile iyi olabilir.En azından deplasmanda 1 gol attık mı onların 2 gol atması gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer kaybedersek sevineceğimiz tek şey var zico deividide yanına alıp köyüne geri dönmesi olacak

Nesil
    2006

Defansımızda ki konsantrasyonu düzeltmeden bu maçtan ümitli değilim. Umarım Lugano geri döner. Çünkü Can böyle bir maç kaldıramaz.

Artık oyuncular ve Zico işin ciddiye bindiğini anladı. O yüzden son şanslarıda olabilir. Bu yüzden mücadeleci bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Umarım taraftarımızın desteği ile bu maçı alırız. İBB Kazasının yaralarını sararız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex ile Lugano yetişirse çok şey değişir çoook

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Alex ile Lugano yetişirse çok şey değişir çoook
    Sorun kökte..

Lugano ve Alex hiçbirşeyi değiştirmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JameSawyer View Post
    Sorun kökte..

Kökteki sorun derken Zico'yu kastediyorsan belki haklısın ama Lugano'yla Can belasından kurtuluruz Alex'le de gol sıkıntısından

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşallah Fenerbahçe kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Anderlecht kolay geçer turu...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Avrupa'da Tümer Alex'ten daha etkili oluyor. Alex iyileşse dahi Tümer oynamalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tümer istikrarsız bir oyuncu ne zaman nasıl oynayacağı belli olmuyor halbuki Alex öyle değil her an her şeyi gerçekleştirebilecek bir oyuncu.Bu yüzden bence Alex oynamalı

Fenerbahçe tarafları yine geçicek tv başına yine bir umutla ya tutarsa diye ya takım Anderlecht eler ya belki zico birşeyler yapmıştır diye sadık taraftar kitlesine sahip bir takım bu takım öyle bi takım ki basari kriteri olarak, uefa kupasini alacagiz, sampiyonlar ligi'nde final oynayacagiz der ikisinin yanından bile geçemez.Ayni zamanda denizlispor ve genclerbirligi uefa'da turlari birer ikiser atlarken ki ceyrek final kapisindan dondu ikisi de. bu fenerbahce'nin 100 yildir yapamadigi biseydir.Garip maç olucak Fenerbahçe belki hırs yapıcak belki ayağında top tutamıcak Fenerbahçe'nin garip maçlarından birini daha izleyeceğiz ki umarım bu sefer sonu mutlu biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..

Fenerbahçe ilk kez kötü oynamadı,ya da ilk kez maç kaybetmedi elenebilir tabii ama ben Anderlecht'in zorlanmadan eleyebileceğini sanmıyorum.Kim elerse elesin zorlanarak eler.

ivan Misafir

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Anderlecht kolay geçer turu...
    Sorun kökte..

Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..

bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!

Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....

Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Quote Originally Posted by ivan View Post
    bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!

Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....

Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm
    Bunları biz değil Zico söylüyor arkadaşım.Kim kime kök söktürecek?Zico'mu, Deivid mi?, Edu' mu?

Halen daha neye dayanrak umutlanıyorsun anlamıyorum.Karşında Anderlecht var iyi bir takım değil diyelim.Başarılı da değil..

Ama sen nesin ki, Avrupa'Da çeyrek final veya yarı final mi oynuyorsun her yıl?Kupa mı kazandın? Gruplarda başarı mı yaptın?

Neyine güvenerek Anderlechti küçümsüyorsun..

Bu gereksiz tartışma sürerse konu kiitlenecek... Sorunu olan şikayet butonu veya özel mesaj ile sorununu çözmeye çalışsın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anderlech'in çok kolay çok rahat bi şekilde turu geçiceğine inanıyorum. Fenerbahçe bu kadro yapısıyla böyle bir t.direktör ile Gruplara kalması imkansız...

Aziz Yıldıırm ve kurmaylarının Saçma transferlerinden hala bişey anlamış değilim. Yine Ağustosun 30 unda 2 oyuncu alır trasnfer olsun diye. O adam takıma alışana kadar zatenn OoOooO. Bu sene hiç bişey olmaz Fenerbahçe'den.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Anderlech'in çok kolay çok rahat bi şekilde turu geçiceğine inanıyorum. Fenerbahçe bu kadro yapısıyla böyle bir t.direktör ile Gruplara kalması imkansız...

Aziz Yıldıırm ve kurmaylarının Saçma transferlerinden hala bişey anlamış değilim. Yine Ağustosun 30 unda 2 oyuncu alır trasnfer olsun diye. O adam takıma alışana kadar zatenn OoOooO. Bu sene hiç bişey olmaz Fenerbahçe'den.
    sana katılıyorum
    bir fenerbahçeli olarak konuşuyorum
    fener bu kadro yapısıyla bu turu geçemez
    Zico sadece bir itibardır FB için
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Maç 1-1 biter daha doğrusu istediğim skor bu

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon