Tuncay fiziksek olarak da bitmiş gibi geldi bana. İngiltere yaramamış, herhalde oradaki yemeklere ve antrenmanlara alışamadı. Bir an önce geri dönmeli.
Printable View
Tuncay fiziksek olarak da bitmiş gibi geldi bana. İngiltere yaramamış, herhalde oradaki yemeklere ve antrenmanlara alışamadı. Bir an önce geri dönmeli.
Emre dün kötü oynamadı..Sahada en hariketli futbolcu idi önü acık olsa golü bilevardı !!!
İbrahim üzülmez kafası önce orta yapamıyor !!!
Hakan balta,Volkan yaman,Vederson falan artık sol beke kazandırılmalı...
stoper mevkisi için yasin çakmak hazırlanmalı + yanına iyi bir partner lazım ah ah ah keske serdar tascı olsaydı...
Zan-servet-emre-toraman bunlarla defans gitmez !!!!
Yasin yanında adam bulmamız şart !!!
Forvet için halil ve gökhan ünal ama bu ikil olursa forvet gücsüz olur o yüzden tekke sart formda olursa !!!
serdar özkanın hemen sag kanatta oynaması zor sag kanat gökdeniz olması lazım
Taktik olarak baktıgımızda !!!!!
--------------Hakan-----------------
--Hamit----Yasin----????------Vederson----
----- --Aurellio----Serdar-------------
-Kazım(Yetiştirilmeli)----------Arda--------
---------Gökhan------Tuncay--------------
Bu taktik üzerinde durulması lazım kazım türkiyede bakarak cok iyi orta yapıyor malesef zico harcıyor.......Kesinlikle sag kanat kazım olması lazım..
Bu takım formda olursa tutulmaz..Yasin yanında ibrahim kas yetiştirilse süper olur...
Sağ bekte kesinlikle Hamit oynamalı diye düşünüyorum. Sol bek için Hakan Balta veya Vederson'a şans verilmeli. Stoperde de Yasin'in yanına adam lazım, kim olabilir, bence Bekir İrtegün olabilir ama şu an kendisi sakat sanırım.
Ön liberoda Serdar veya Aurelio oynayabilir. Orta sahanın sağında Mehmet Topuz, solunda Tuncay veya Arda forma giyebilir. Forvette ise Gökhan Ünal banko oynamalı, yanına da bir partner bulunmalı.
Emurafu'nun yazdıklarına katılıyorum, güzel tespitler yapmış. Revizyon şart.
Egemen kesinlikle formda kazım sart !!!
Revizyon sart ibrahim kaş yetiştirilmeli.....Keske serdar tascı olsa idi!!!
Tuncay kanatta çürüyor forvet olması sart çünkü forvette fırsatcı...
Kazım'ın mevkii için Mehmet Topuz var, bence Kazım'dan daha iyi. Daha Kazım genç, ümit millide oynuyor zaten, 2-3 sene sonra banko olur.
Burda MaLta Kım Raat Raat Yenerız DienLer Vardı
Doru MaLta Takım DeiL Ama Bızde Cok İii DeiLdik Ztn Bu Maça GeLene Kdr
Arda,HaLiL,İbrahim ÜzüLmez,Servet Çok Gereksız AdamLardı Nihat'ta OlmamaLı
Ayhan,M.Topuz,Gökhan ÜnaL,AureLio,V.Yaman Yada Wederson Kesın OlmaLı Ilk 11 de
Macaristan Maçında FarkLı Bi 11 Çıkıcak BakaLım O Maçta NoLcak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Defansımız Adına Cok İi Bi Haber
Emre Aşık kadroda
Milli takımın Malta ile yaptığı maçta sakatlanan Sabri ve Arda'nın aday kadrodan çıkarılmasının ardından Ankarasporlu Emre Aşık kadroya dahil edildi. Emre'nin yarından itibaren takımla birlikte çalışacağı bildirildi.
Kynk.A.A
Şaşırttı Fatıh Terım Beni
Bu İi Oldu
Her biri milyonlarca dolar değerindeki milli futbolcularımızın Malta gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkenin milli takımı ile berabere kalması büyük yankı yarattı. Maçı izleyen her futbolsever bu başarısızlığa kendine göre bir yorum getirdi. Kimi teknik direktör Fatih Terim'i suçladı, kimi futbolcuları. Ay yıldızlı ekibimize kök söktüren Malta Milli Takımı'nın başarılı isimlerinden Michael Mifsud da, oyun sistemimizi yanlış buldu. 26 yaşındaki forvet oyuncusu, Türk Milli Takımı'nda dünya çapında futbolcular bulunduğunu, ancak teknik heyetin bunları değerlendiremediğini söyledi.
Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Er'in Mifsud ile yaptığı röportajı sizlere aktarıyoruz: "İngiltere Championship takımlarından Coventry City'de forma giyen Mifsud'la, Malta'nın Slimea kasabasında işlettiği cafe barında buluşup, milli maçı konuştuk. Türk Milli Takımı karşısında elde ettikleri beraberliğin Malta futbolundaki en büyük başarılardan biri olduğunu vurgulayan Mifsud, maçın umduklarından daha kolay geçtiğini ifade etti. Ekibimizin modern futbol oynayamadığını savunan Maltalı futbolcu, şunları söyledi:
"Türk Milli Takımı her zaman ilgiyle izlediğim bir ekip. Çünkü, kadrosunda dünya çapında futbolcular var. Ancak, görebildiğim kadarıyla bu oyuncuları iyi kullanamıyorlar. Türk Milli Takımı'nda her şeyden önce arkadaşlık ve yardımlaşma yoktu. Takım oyunu oynamıyorlar. Modern futboldan çok uzaklar. Hücum varyasyonları çok kısıtlı. Mesela 10 numaralı futbolcuları Gökdeniz, ceza alanında defalarca kalecimizle karşı karşıya kaldı; şut çekeceğine topu Hakan Şükür'e attı. Bu, maç boyunca hep böyle oldu. Sadece Gökdeniz değil diğer oyuncularınız da aynı şeyi yaptı. Topu alan hemen Hakan Şükür'e şişirdi. Tek bildikleri buydu. Bu, çözülmesi çok kolay bir taktikti. Biz de hemen çözdük ve tedbirimizi aldık.
Türkler bizi şaşırttı
Ayrıca, Türk Milli Takımı'nın defansında zaafları olduğunu biliyorduk. Onun için de kaptığımız topları uzun paslarla ileri uçtaki oyuncularımıza attık. Doğrusunu söylemek gerekirse Türk Milli Takımı'nın daha iyi şeyler yapmasını, en azından hücumda daha etkili olmasını bekliyorduk. Hakan'a top ortalamaktan başka bir şey yapamadılar. Bu durum bizi de şaşırttı. Hedeflediğimiz bir puanı umduğumuzdan daha kolay aldık."
Kaynak : Hürriyet
Çok doğru konuşmuş. Milli takımımızın sahada tek hücüm etkinliği Hakan Şükür'ün üzerineydi sonucunuda hepimiz gördük. Bunu malta'lı bir futbolcu görebiliyor ama teknik direktörümüz Signor Terim göremiyor maalesef.
Top şişirmeyi bırakamadık bi türlü.Şişirdiğimiz adam da adam olsa bişey demicem.Her top rakipte her top rakipte.İmparator(!) yine aynı kişiye topu şişirecek mi Macaristan maçında acaba..
Konuyu gitmesi gereken yere gönderiyorum.
Fatih Terim Hakan'a rekor kırdıracak diye puanlar kaybediyoruz
maltali futbolcu bile goruyor nasil kotu taktik oynadimizi fatih terim niye goremiyor. busuru tehlikeli oyuncularimiz var ama fatih terim sadece hakan sukuru kullaniyor.
macaristan maçı çok farklı olacak bence...
MaLta bir daha ne böyLe bir futboL oynayacak, Ne böyLe bir maçta iki goL attığını görecek, Ne de bundan sonra böyLe önemLi puanLar kazanacak.Ta ki bir daha bizimLe oynayana kadar.
HaLa Bu Tur LafLar Dıosunuz Ya PES
Hakanın Yerıne Oynıcak Onun Gorevını Yapcak Adam Kım
Nıhatmı,HaLıLmı,Tekkemi,Tuncaymı__? OnLarıda Goruoruz
Hakan Şu Anda Turkıye LiqLerının En Formda v Alternatıfı Olmayan GoLcüsü
Hem Hakan Demıo HeraLde Topu Bana Atın Bana OrtaLayın Die Fatıh Terim Dıo
Gökdeniz'de Her Pozisyon'u KraLa OrtaLıycak SekıLdemı YakaLamıs Bı Tanesinide Vursaymıs KaLeye
Hem Rekor Icın Oynattığını Dusunen Varmı Cidden
Fatıh Terım'ınde Ismı Gecıo O Rekor Icın Tam Tersi Kendını Gecmemesı Icın Oynatmaz
Bundada KraL'a Fatura Kestınız Ya N Diim
Macaristan Maçında İnşaLLah Ilk 11 de Bı Tek KraLı Deiştirmez F.Terim :p
Ne dememi bekliyorsun Bravo Terim,Bravo Hakan dememimi.Gökhan Ünal'ın,Mehmet Topuz'un ne suçu var daha ne yapacaklar Milli takımda oynamak için.Bıraksın artık şu Galatasaray sempatizanlığını da objektif yapsın şu kadro seçimlerini.Eminim Gökhan GS'de olsa banko 11'de oynardı.Boşuna bilmiyorum ayakları yapmayın şurda.Çifte standart uyguladığını görmemek için kör olmak gerekir.Ne zaman Hakan gider o zaman adam gibi top oynarız.Yoksa 10 yıl önceki sürünürüz gelen geçenden 5-6 yeriz..
Onu bunu biLmem ama görüLen bir gerçek böyLe giderse önümüzde ki bir kaç turnuvaya daha katıLamayacağız ve Dünya futboLunda sıradan bir üLke haLine geLeceğiz.Ne yapacakLarsa yapsınLar artık.Çıkıp ben mi yapayım.
Hakan 2. yarı çıkmalıydı yerine bi nihat alınabilirdi mesela daha aktif uzaktan şut çeken bi takım olurduk 2. yarıda
Hakan ne yapsın yahu nerdeyse her topu indirdi..Ayhan kaçırdı,Emre kaçırdı,Halil kaçırdı vs. daha ne yapsın gol de atıyordu ama onun problemi olan çabukluk yine el vermedi...
Evet bahsettiğimiz maçı izledim ve aynen öyle oldu.
Utancım 2 katına çıktı ... Tek Bildiğiniz Hakana Top Şişirmek ha doru söz ne denir biz 2000 yılındaki hakanı arıyoruz hala ama olsun 45 yaşna kadar görmek istiyorum hakanı o bi kral keşke metin oktayda yaşasaydı yaşı önemli değil oynardı milli takımda nede olsa o Taçsız Kral
Ergün G.Antep'e gitti onu alsaydık keşke milli takıma
Bence Ümit özat sol kanatta olur biraz şaşı ama olsun:D:D
Hakan Şükür Gidince Sanki Dunya Kupasını Alıcaz Dunyanın En İi 3 Takımı Arasına Gırcez.
Terimi EleştirebıLırsın SorumLusu FutboLcuLardan Çok O Ona Bı Sey Demem.
Ama Her Zmnkı Gıbı Bı Adama v Aynı Adama MaL Edemezsin
Fatıh Terım Istese Gs'den Daa Bı Suru Adam Alır
Nie Fenerden,Bejeke'den Daa Çok Adam Alıo Ddğn ŞeyLe Alakası Yok
Snn GaLatasary v KraL'a Karsı Bı Tavrın Var Ondan BoLe Konusuosun.
Macarıstan Macında KraL Olmadan YenıLırsek BakaLım Bu Sefer Kımı SucLu Ilan Etceksınız
İyi oynayalımda yenilelim aptal saptal şişirme toplarla oynayıp galip gelmektense iyi oynayıp yenilmeyi tercih ederim..
Tutturmuşsunuz bi 'Kral' gidiyosunuz.Bu adamın yüzünden ondan daha yetenekliler harcanıyor.Bi rekor peşinden koşturup duruyor kırmadan kurtuluş yok heralde.
Emin ol Macaristan maçında yenilirsek kimse 'Keşke Hakan oynasaydı niye oynatmadı onu demez'.Diyenlerde balık hafızalıdırlar zaten..
Evet, kırmadan kurtuluş yok.Futbol oynadığı süreçte, milli takımda kalacağını da biliyorsunuz zaten.Daha neden yırtındığınızı anlamıyorum.
@Fernando Gago;
Kral oldukları konusunda şüphelerin mi var yoksa ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadroda başka hangi Galatasaraylı varsa ona yüklenirler, merak etme Atakan.
Söyleyiş tarzın biraz farklı geldi de bana. :D
Konuda oyuncunun maçtaki performansını değil de diğer konulara yönelen, kişisel tartışma yapan, konu dışı mesajlar yazan kişiler ceza puani alacaktir, bilginize.
Dipnot : Mesajlar kontrol edilmiştir
Bu maç hakkında tek birşey diyeceğim Malta karşısında erciyessporun kadrosunu çıkarsan darma dağın ederdi.
Yok ama o olurmu yav erciyes oyuncuları isterse 10-0 yensin onlar ikinci lig oyuncusu olurmu olmazzz:mad:
Ya tam bir hayal kırıklığı hiç yakışmadı bize. 2-2