Top şişirmeyi bırakamadık bi türlü.Şişirdiğimiz adam da adam olsa bişey demicem.Her top rakipte her top rakipte.İmparator(!) yine aynı kişiye topu şişirecek mi Macaristan maçında acaba..
Top şişirmeyi bırakamadık bi türlü.Şişirdiğimiz adam da adam olsa bişey demicem.Her top rakipte her top rakipte.İmparator(!) yine aynı kişiye topu şişirecek mi Macaristan maçında acaba..
[SIGPIC][/SIGPIC]
HaLa Bu Tur LafLar Dıosunuz Ya PES
Hakanın Yerıne Oynıcak Onun Gorevını Yapcak Adam Kım
Nıhatmı,HaLıLmı,Tekkemi,Tuncaymı__? OnLarıda Goruoruz
Hakan Şu Anda Turkıye LiqLerının En Formda v Alternatıfı Olmayan GoLcüsü
Hem Hakan Demıo HeraLde Topu Bana Atın Bana OrtaLayın Die Fatıh Terim Dıo
Gökdeniz'de Her Pozisyon'u KraLa OrtaLıycak SekıLdemı YakaLamıs Bı Tanesinide Vursaymıs KaLeye
Hem Rekor Icın Oynattığını Dusunen Varmı Cidden
Fatıh Terım'ınde Ismı Gecıo O Rekor Icın Tam Tersi Kendını Gecmemesı Icın Oynatmaz
Bundada KraL'a Fatura Kestınız Ya N Diim
Macaristan Maçında İnşaLLah Ilk 11 de Bı Tek KraLı Deiştirmez F.Terim![]()
Ne dememi bekliyorsun Bravo Terim,Bravo Hakan dememimi.Gökhan Ünal'ın,Mehmet Topuz'un ne suçu var daha ne yapacaklar Milli takımda oynamak için.Bıraksın artık şu Galatasaray sempatizanlığını da objektif yapsın şu kadro seçimlerini.Eminim Gökhan GS'de olsa banko 11'de oynardı.Boşuna bilmiyorum ayakları yapmayın şurda.Çifte standart uyguladığını görmemek için kör olmak gerekir.Ne zaman Hakan gider o zaman adam gibi top oynarız.Yoksa 10 yıl önceki sürünürüz gelen geçenden 5-6 yeriz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hakan Şükür Gidince Sanki Dunya Kupasını Alıcaz Dunyanın En İi 3 Takımı Arasına Gırcez.
Terimi EleştirebıLırsın SorumLusu FutboLcuLardan Çok O Ona Bı Sey Demem.
Ama Her Zmnkı Gıbı Bı Adama v Aynı Adama MaL Edemezsin
Fatıh Terım Istese Gs'den Daa Bı Suru Adam Alır
Nie Fenerden,Bejeke'den Daa Çok Adam Alıo Ddğn ŞeyLe Alakası Yok
Snn GaLatasary v KraL'a Karsı Bı Tavrın Var Ondan BoLe Konusuosun.
Macarıstan Macında KraL Olmadan YenıLırsek BakaLım Bu Sefer Kımı SucLu Ilan Etceksınız